Jump to content

Moto Zajednica

MilosBajker

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Banovci
  • Motocikl
    XVZ 1300 Venture Rojale

MilosBajker's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. lepo nemam reci. Naidje tako neki vrljav dan u putovanju. to sa karticama nije tako redak slucaj da ih automat na benzinskim pumpama nece. ovo iz licnog iskustva. ali nece kartice sa balkana a iz centralne evrope oce. puno i cesto putujem. drzi me sindrom Alpinizam. od 2009 kada sam se prvi put vozao alpima, cesto im se vracam. i ove sezone su u programu. drago mi je da si ih i ti provozao u ovoj turici. mozda bi ti prijao dan odmora! vidim motor se parkira u rikverc. da nasa tablica ne iritira zlonamerne ljude. fino tebi to ide! samo nastavi sa osmehom i uzivanjem! mnogi znani i neznani bajkeri prate tvoj djir. SRECNO !!!
  2. srecna vam nova,! zelim vam puno lepih kilometara i ljubavi! naravno svima sa foruma zelim srecu i zdravlja u novoj i naravno radosti u sedlu prilikom voznje!
  3. bobra, svaka cast na putopisu! dobro vam ide uzivanje motorom, naravno umes ti to recima da nam docaras! bravisimo.
  4. pratim ja vase putopise. BRAVO! divno je kad se dama upusti u medjunarodne voznje motorom. moja cera putuje samnom. uskoro ce i ona tako jezditi drumovima sama ili sa svojim vrsnjacima. vama cestitam na smelosti i hrabrosti za svoje poduhvate!
  5. pregrejalo se ulje u kocionom sistemu za zadnju kocnicu,izgubilo viskozitet,te otkazala zadnja kocnica. imao sam to iskustvo po alpima. inzinjeri kazu da na dve godine treba menjati kocionu tecnost. na sve pride utice prtljag na motoru koji svojom stacioniranoscu oko zadnjeg tocka dodatno umanjuje hladjenje diska,plocica i ulja. kad se ulje oladilo,kocnica proradila. ovo kazem kao covek od struke. ovo mi je posao. to ulje u kocionom sistemu posle takve voznje treba promeniti novim kocionim uljem. 22 dana pre vas sam sa cerom odvozao istu turu. lepi predeli!
  6. Postovanje Doktoru i ekipi sa putovanja! lepo ste se najozali,obisli lepe predele. Dr.umes da opises putesestvije. Hvala! ja jozam decenijama grupno. volem voznje u grupi. dobrano sam se navozao ali tek cu, Tesko je sinhronizovati ekipu,[drugare].Vidim kad jozas grupno da umes izabrati saputnike. tvoji saputnici ne otpadaju i ne ginu uz put. cestitam! voznja motora i uzivanje na istom je solidno skup hobi.ti sa tvojim drugarima uzivas od starta do kraja avanture.mnogi krenu euforicno na daleke pute u drustvu. euforija,sustignu slabosti ljudse,te dodje do raskola u ekipi i nervoze.bajkeri voze,nervoza dominira.put prodje,,,,,,,,,,,kuci se dodje prazno.potroseni novci a filinga nigde. E, ti kad odvozas sa ekipom, uspesno prevazidjes sve te decije bolesti i vratis se doma pun pozitivne energije i vedrog duha. Cestitam! tako ti organizujes svoje voznjice. lepo. da, to mnogi pozele ali negde zaskripi. pozdrav od Milosa bajkera!
  7. Za gume Furlan. Mesto Dobova kraj Brezica. Nema jeftinijih guma na Balkanu. Sve imaju. Na guglu ukucate vulkanizerstvo Furlan i sve ce vam se samo kasti.
  8. Za gume Furlan. Mesto Dobova kraj Brezica. Nema jeftinijih guma na Balkanu. Sve imaju. Na guglu ukucate vulkanizerstvo Furlan i sve ce vam se samo kasti.
  9. Pozdrav koleginice Majo! u ovoj temi kolege se raspisase nasiroko. Predlazem vam da odete na rociste sami i da se branite. sudija ce vam procitati prijavu tj.zapisnik. Elem,nakon toga ce vas pitati da vi opisete situaciju. Vi budite smireni,uctivi i lepo sudiji objasnite sve kako je bilo. (e da, znam gde parkirate motor,da je to strogi centar i da tu nije dozvoljeno parkiranje).No koga je briga za neke detalje. nemojte kasti sudiji da vi tu parkirate svaki dan.To sa prijavom nema veze. kazite da ste se toga dana vozili motorom u ulici gde vam je nacinjena prijava. Pokvario vam se motor (daleko bilo) i vi ste stali,zakrcili saobracaj..,ma haos g. sudija! kazete:ja u cudu,ovi iza sviraju a ja ne znam sta cu. Tada se pojavi milicija i policajac vam kaze da pomerite motor i gura zajedno sa vama motocikl sa kolovoza na mesto gde je komunalan policajac sacinio prijavu I sve se to desava u kratkom intervalu. Da,vi ste u tom casu (casu pisanja prijave bili na raskrsnici 100 m dalje da sacekate pomoc da vam odslepa motor do servisa. trazite suocenje sa komunalcem. Ako se taj ne odazove pozivu,postupak se obustavlja! Sudija ima pravo da trecinu predmeta obustav,tj.ne resi u korist drzavne kase. zelim vam srecu i samo HRABRO!
  10. Restoran Maligan u Surduku. Najbolja riba u Srbiji.Prijatno!
  11. Da, zakon o bezbednosti kaze da se u Srbiji ne mogu registrovati vozila za Americko trziste ili vozila uvezena iz Amerike. npr: u Americi na motociklu kad radi konstantno svetle zmigavci. Sijalice su sa dva vlakna jacine 5 i 22 vata. ovo vlakno od 5 v stalno sija a ovo dr.od 22 kad se upali pokazivac pravaca. Ovo i jos dve manje bitne sitnice se ne slazu sa evropskim saobracajnim propisima,te je zato nemoguce registrovati takav motocikl u Srbiji. Po starom zakonu to je moglo. Pozdrav!
  12. Dusane prijatelju,lepi dozivljaji sa putovanja. dobar deo ove rute sam proputovao u vise navrata. Uistinu su predeli prelepi za voznju. hvala ti jos jednom sto si u maju 2011 ugostio nas desetak bajkera! Zao mi sto nas put nije nekud ponovo susreo. Veliki pozdrav iz Banovaca!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja