Jump to content

Moto Zajednica

chellex97

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

chellex97's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Seo na freewinda....i totalno razočarenje Opako razmisljam o kupovini DR800 Big
  2. Hvala na savetu druže, obratiću pažnju na to...
  3. Pozdrav kolege, zbog mog ograničenja kategorije(A2) i moje visine (188cm(95kg)) ništa drugo sem endura i copera ne mogu voziti... Naked i sportaci koji se vode pod A2 kat. smešni nasparam mene i moje visine... Moj izbor se sveo na freewinda 650, definitivno mi odgovara i uklapa mi se u budzet. Zanima me sledeće: Koliko je pametno uzeti motor iz uvoza? (CH) Da li će mi motor biti mali i skučen? Da li ću imati problema prilikom sedenja? Nema nigde u bilizini Backe Palanke freewind-a da sendem na njega pa moram ovako... Pozdrav svima!
  4. Pozdrav kolege, zbog mog ograničenja kategorije(A2) i moje visine (188cm(95kg)) ništa drugo sem endura i copera ne mogu voziti... Naked i sportaci koji se vode pod A2 kat. smešni nasparam mene i moje visine... Moj izbor se sveo na freewinda 650, definitivno mi odgovara i uklapa mi se u budzet. Zanima me sledeće: Koliko je pametno uzeti motor iz uvoza? (CH) Da li će mi motor biti mali i skučen? Da li ću imati problema prilikom sedenja? Nema nigde u bilizini Backe Palanke freewind-a da sendem na njega pa moram ovako... Pozdrav svima!
  5. Jel se nastavlja ovaj projekat? Inace, svaka cast Cenim ljude koji vole cafe racer-a Pozdrav i srecno Pratim
  6. Da ne znas koliko me izdje generalna? sta se sve tu menja?(samo na masinu mislim) Hvala za odgovor
  7. Da li je neko imao iskustva sa pomenutim motorom?(od 2003) Jel zna neko na koliko se kilometara pravi generalna? Jel nosi istu masinu kao i aprilia rs(od 2003 pa nadalje)? Planiram ga kupiti samo nemam s kim da se konsultujem,pomagajte!
  8. Da li je neko imao iskustva sa pomenutim motorom?(od 2003) Jel zna neko na koliko se kilometara pravi generalna? Planiram ga kupiti samo nemam s kim da se konsultujem,pomagajte!
  9. Pozdrav svima,ja sam Čedo iz Bačke Palanke imam 18god.Vozim Derbi Sednu Xtreme 50cc sledece godine uzimam nesto veće.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja