Jump to content

Moto Zajednica

Nikolatj

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Subotica
  • Motocikl
    Kawasaki er6n

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Nikolatj's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, Drugar se malko izvrnuo na Fruskoj Gori i slomio brzinometar. Da li neko ima na prodaju novi ili polovan brzinometar? Ili ako zna gde da potrazimo, svaka informacija je dobrodosla. Hvala.
  2. Nije nova, bila na motoru kad sam ga uzeo, 2013 dot, ali je po sredini malo potrosena.
  3. Planiram da je menjam svakako za 2 meseca, ali do tad.. Za sad ga vozim ovako, kad budem mogao otici cu do vulkanizera. Ja sam iscupao to, ne pusta, samo je uslo ispod povrsine bocno.
  4. Kakav maler bem ti lebac. Jel neko doziveo ista slicno?
  5. Aj pusti neku fotku. Koliko kosta vizir?
  6. Ja bih isao sad za vikend, ali cu odloziti za sledeci zbog vremena, najavili kisu Ako neko bude isao sledeci vikend (subotu), vidimo se tamo.
  7. Ide li neko na BG sajam? Inace sta kazete na ulje Ipone katana 15W50 sintetika. Jel pase Kawi?
  8. Gotova sezona, ali zato pocinje sređivanje. Da li neko prodaje delove ili zna koga bih mogao da kontaktiram? Treba mi poklopac brzinometra (plastika sa zadnje strane) i jos po nesto.
  9. Hoce li biti neki moto susret jos ove godine na podrucju Vojvodine? ☺ I kupio bih plasticni poklopac brzinometra za er6n 2006, ako neko ima neka pise..
  10. Evo slika, nisam stigao ranije (ne silazim sa njega).
  11. Pozdrav svima! Juce stigoh sa mora i odmah sam otisao sa majstorom da pregledamo motor, ima ulaganja ali je generalno odlican. Cena je vise nego odlicna, 2000e. ☺ Za sad je kaparisan dok ne regulisem neke stvari, ako bog da krajem nedelje sam u sedlu.
  12. Ja sam vec u pregovorima za ovaj motor, pa me zato zanima ovaj konkretno. Jel se secas bar da li je bio Beograd ili Novi Sad? Cena je odlicna, motor radi ko sat, ipak brine me da mi nije nesto promaklo, nikad ne znas..
  13. Pozdrav Luke, Znam da je proslo vec neko vreme od ovog posta, ali bas hocu da kupim er6n sivi 2006 god, primetio sam da ima farbanu levu deklu, ali je masina super, radi-salta bez problema, nista od navedenog nisam primetio (sem dekle). Jel se secas detalja (godiste, odakle je, a vlasnika idt). Da nije mozda rec o istom motoru?
  14. Druze reci mi gde si nabavio stop svetlo i gume? I koliko te kostalo to zadovoljstvo? Super izgleda masina, stavi jos koju sliku. Pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja