Jump to content

Moto Zajednica

Bogi95

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Bogi95

  • Rođendan 06.12.1995.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Jagodina
  • Motocikl
    Honda CBR600RR

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Bogi95's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav. Došlo vreme za nove gume. I dvoumim se između dva navedena modela. Zanimaju me iskustva ko ih je imao i preporuke. Gledao sam na motorrad testu s22 je bio prvo mesto a power 5 drugo. Inače do sad i sad vozim na Power RS. Sad, da li probati drugu marku ili ostati sa Michelinom?
  2. Ako se dobro sećam akcijska cena im je bila 31 500 za set, redovna 37 000. Moram da proverim kući račun ali mislim da sam platio 31 500 din. :-)
  3. Ja kupio RS na kompp.co.rs. Oni su ovlašćeni za Michelin za Srbiju. Imam i garanciju dve godine
  4. Slažem se :) Imam Power RS na svom motoru i prezadovoljan sam gumom, grip je neverovatan. Nakon što mi se istroši zadnja guma isto kupujem Power RS samo + (plus) verziju jer su je malo unapredili sa boljim gripom i više traje koliko sam video.
  5. То не знам. Мада не верујем да је по киши добра гума. Не верујем да ћу да је тестирам по киши
  6. Овако, пун сам утисака. Возио сам око 100 км након монитрања гуме и ја сам одушевљен! Нисам имао неко искуство са гумама пре јер сам cbr600rr купио у фебруару, a мотор је имао на себи Pilot Power(1). Ове две гуме су као небо и земља нисам агресивно возио мотор јер гума има одређени “break-in” период од 200км када треба да се вози лаганије да би се скинуо фабрички слој са гуме. Иначе гуме буквално ЛЕПЕ за асфалт, мотор ми се скроз другачије понаша са овим гумама (такав утисак имамнекако мекши осећај), дају невероватно самопоуздање за улегање у кривину. Понављам опет - одушевљен сам! Тако да бих сваком препоручио ове гуме, топ су надам се ускоро првом knee down-u
  7. Ипак сам се одлучио за Pilot Power RS :-)
  8. Planiram kupovinu novih guma i dvoumim se između navedena dva modela pa me zanima ako je neko imao iskustva sa njima? Hvala
  9. По мом мишљењу ако ћеш да возиш по дану и топлим временским условима онда ти пинлок не треба, ако мислиш и ноћу да возиш онда је потребан. Мени је много пријатнија вожња са чеповима и сваком бих препоручио да их носи због чувања слуха и пријатније вожње, али свако има право избора и на то не могу да утичем. У сваком случају ако купиш ову кацигу нећеш да се покајеш :-)
  10. Овако, носим Scorpion Exo 2000 Evo, и на основу тога могу да ти отприлике кажем нешто и овој кациги. Као прво НИЈЕДНА кацига не може да те заштити од буке ветра, најбоље ти је, и моја препорука, да купиш чепове за уши, имаш оне сунђерасте а имаш и квалитетније који се перу. Ја поседујем Pinlock Ear Plugs и презадовољан сам њима, смање буку ветра и ауспуха на безбедном нивоу али можеш и даље да чујеш саобраћај, сирене итд. Друго, визири Scorpiona су изнутра обложени нечим против магљења али најбоља солуција ти је pinlock визир и pinlock уметак против магљења(мислим да и та кацига долази исто са pinlock ready визиром, али мораш pinlock уметак да купиш засебно).
  11. Pozdrav, da li neko zna u cemu je problem, i kako da ga resim? Crvena lampica treperi 8 puta. video-1527934792.mp4
  12. Исправка, мислио сам на вибрацију у ручкама(гриповима), не на bar end-ovima
  13. Занима ме је л’ постоји неки начин да се редукује вибрација у bar end-ovima, да ли је решење други (квалитетнији) грип или нешто друго?
  14. То и мене занима и исти је случај као твој јер исто узимам А дозволу крајем марта (а претходно сам имао А1 и А2) па бих желео да знам је л’ је дозвољено да се вози на стазу без пуне 2 године са А дозволом :-)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja