Jump to content

Moto Zajednica

spectra

Članovi
  • Broj tema i poruka

    68
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu spectra

  • Rođendan 08.12.1969.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    DL1000 V-Strom 2007

spectra's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

-1

Reputacija u zajednici

  1. pozdrav druze,ja sam nedavno pazario v stroma 1000.pa me interesuje gde kupujes filtere za vazduh,ulje,zeleo bi da promenim pakne i gume,jel znas nesto vise mi reci o tome ili da najbolje to sve kupim u luisu u becu.ako bi mi pomogao sa savetom koje gume da stavim i gde da ih kupim

  2. YAMAHA XT660X 2008 godište 8000 km original štitnici za ruke (Yamaha) kofer GIVI sa naslonom nove gume Bridgestone Battlax obavljen servis Cena 5500 eura (stvar dogovora) slike:
  3. Šta je sad? Ja se potrudio da stavim slike u visokoj rezoluciji, i niko nema komentar? Ko hoće uživo da vidi motor, izložen je u Temerinskoj ulici u Novom Sadu, prodavnica Markos (Suzuki). Nisam napomenuo, cena je stvar dogovora
  4. Može bilo koji. Stromer predlaže da ga sami napravimo. Lepo iscrtamo tačne mere u autocad-u, nađemo negde waterjet i strugara, i ajmo propizvodnja... Ne verujem da može da košta više od 20 eura po komadu. Ko je za neka se javi. Mnogi kažu da je to najbolja ikada smišljena stvar za motore poput Stroma (dugačke meke prednje vile).
  5. Ako je neko zainteresovan za kolektivnu kupovinu SuperBrace http://www.superbrace.com/proddetail.asp?prod=3304 neka se javi. Kupovina bi isla preko PegazMoto, da bi znali da mi kazu cenu, treba da im kazem broj komada...
  6. Kilometraza 8000 km Uradjen servis pre 100 km Gume su Bridgestone Battlax Originalni stitnici za ruke Nosac kofera Kofer GIVI itd Slike:
  7. Prodajem Yamahu XT660X, 2008 godište u izuzetnom stanju (nema ni jedne tačkice, ogrebotine, itd), kao nova. Ima kofer, i dve nove gume (prešle 50 km). Kupljena u Srbiji kod uvoznika, istekla registracija. Cena 5.500,00 EURA. Upite na PM.
  8. Pozdravljam Stromera, odličan predlog. Samo javi malo ranije kad i gde.... Kad ćeš meni da "sihronizuješ" mašinu?
  9. Sad se već prave GSM/GPS uređaji sa detekcijom ometanja, tako da kad detektuje ometanje pošalje alarm centru za nadzor i blokira motor, uključi sirenu, itd. Pritom su veličine kutije za cigarete u IP67 zaštiti, itd.
  10. Ima li neko preporuku za disk pločice V-Strom DL1000 2007 godište? Još su fabričke, pa bih da ih menjam....
  11. Pozdrav svima, Da li može neko da me uputi na majstora koji bi mi pregledao motor i iskreno rekao da li je sve u redu sa ogibljenjem? U pitanju je V-Strom 1000 i čini mi se da sam utripovao da nešto ne štima). Na većim brzinama (na pravcu), recimo na dodavanje gasa od 140km/h pa naviše počinje da leluja.... E sad da li to tako treba ili ne, nemam pojma.... Da li se na njemu podešava prednje ogibljenje i kako?
  12. To sam i ja skontao. Mene zanima da li prosečan vozač, na motoru koji nije za divljanje može da primeti razliku i da li to vredi oko 138USD? Fasciniraju me priče i izjave likova koji su to ugradili (doduše amera), kao nov motor, velika razlika, bla bla. Ne bih da bacim pare i da shvatim da nema razlike..... Inače VStrom ima prilično dugačke prednje viljuške, i "mesi" po krivinama, pa me to pomalo nervira (ne znaš da li ti je guma ispustila, ili šta je...) Fali mu one preciznosti koje imaju R-ovi...
  13. Ne savijaju se sigurno, ali se savijaju pogotovo kad su duže. Simulacija je verovatno karikirana, da bi svi shvatili... Pogledaj izjave srećnih vlasnika...
  14. Da li neko zna nešto o ovakim ili sličnim dodacima? www.superbrace.com http://www.superbrace.com/simulation.html Da li neko ima iskustva sa tim? Zezalica nije jeftina i zanima me da li se nešto postiže ugradnjom stabilizatora?
  15. Pošto sam ovde prozvan da sam neozbiljan, moram da razjasnim neke stvari: - Naša firma je uvoznik i distributer ovih uređaja, i veoma teško se umešamo u poslovnu politiku nekog servisa (ovde mislim na njihove apetite, cena ugradnje, marža, itd) - možemo samo da ih molimo .... :-[, takođe cenovnik koji sam Vam prosledio je dinarski iz Februara 2008 , i nismo vršili korekciju kursa, pa kome nije jasno koliki je popust neka ode na sajt NBS pa neka računa. Takođe kao što sam nekolicini napisao u emailu - mi nismo registrovana maloprodaja, pa samim tim ne možemo da Vam prodamo uređaj za keš. - Ja sam lično bio iznenađen cenama kod nekih servisera koje sam naivno preporučio, i one su zavisile od apetita servisa a ne od nas, mi smo sa naše strane odradili popust servisima (kao što vidim, dobili ste uređaj sa ugradnjom za 160 Eura, a nije pao sa neba, nego smo ga mi uvezli i prodali tom istom servisu) - Što se tiče pejdžera Cobra ga ne pravi, već uređaj ima izlaz za takav dodatak, ako me neko nije razumeo. Neko prepozna priliku da sarađuje sa zajednicom i kroz povećani promet napravi veći profit, a neko ne... Takođe što se tiče garancije, postoje dve stvari: - garancija na uređaj - naša firma je davalac garancije, za sve probleme se obraćata servisu, a on nama - fabrička garancija za motor - ne nasedajte na priče uvoznika, tipa izgubićete garanciju ako ugradite alarm, navigaciju, itd. Tražite to od njih napismeno i pesma će se promeniti Obratite pažnju da ste dobili karticu sa PIN kodom, jer bez njega nećete moći da deaktivirate uređaj u slučaju da polomite/izgubite/itd daljinski upravljač.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja