Jump to content

Moto Zajednica

zverinjak

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2669
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

396 Excelent

O članu zverinjak

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 19.06.1958.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. zverinjak

  MZ Caffe

  Otišao nam je naš Duki...
 2. zverinjak

  MZ Caffe

  Vidi Vujo, nije ovo kolektivna terapija mada, kada nas sve sagledaš tako izgleda. Niko ne može da ti da savet zato što se radi o ličnim emocijama a prefiks licni je zato što su samo tvoje i tvoje srce vidi Crnca na jedan a mi na drugi način. Zato je odluka tvoj lični stav i čin a kako češ doći do njega, valjda imaš prijatelje koji te bolje poznaju od nas i sa tobom su proveli više vremena nego svi mm zajedno i sa njima popričaj. Došlo je neko novo vreme i to brže nego što je bilo ko mogao da predvidi čak i mnogo pijan, odprilike do nivoa koji si ti olako postizao, svi se sećamo. Nema više onog da su se u kraju pamtile nekoliko generacija mangupa, motordzija, dobrih i plemenitih ljudi...da je MZ decenijama imao status najbolje motora za preći sa Tomosa na nešto jače, da se sa njim može proputovati Evropa a i šire.Na žalost, nema toga više, nestalo je u samo nekoliko godina i mene to mnogo jede.Moji ortaci pod stare dane sakupljaju vozila koja su im u mladosti mnogo značila a najčudniji je izgovor za to,da ostavim nešto deci da imaju..Ova deca su odma po rodjenju zatrpana plastikom u svakom smislu,plehane i gvozdene stvari ih ne zanimaju. Razmisli, koliko naše dece zna da rastavi MZ motor i da ga sklopi i potom našteluje? Ja ne vidim ni jedno u mom okruženju.Dobra su to deca ali šrafciger im nije drag. Pričati o nekom zavetu sa MZ-om je po meni suvišno. Da rezimiram, ako hočeš Crnca iz egoističkih pobuda,ako za držanje njega nemaš ni jedan ekonomski razlog, zadrži ga za sebe, bilo kako, ispravnog, ne ispravnog samo neka ne kisne i neka bude pokriven, jedino tako on može opravdati tebe. Da li možeš nabrojati na prste jedne ruke MZ-jaše koji imaju samo MZ-a i voze ga stalno? Teško, svi su prvom prilikom kupili japanca i to sam pominjao u "ona" vremena dok smo se intezivno družili na ovom podforumu i branili ga ko Tita pioniri. Dakle, odluči sam jedino a ako mi prevagnemo ima ćeš olakšanje samom sebi da kažeš:"...ma zajebao sam se , poslušao sam one magarce sa foruma...." Vujo, većina nas te voli baš zato što si takav. Poginula su par piva u ime ovog pisanija čisto da ovo ima neki kredibilitet.Živeo!
 3. Lijo, dobio si ozbiljnu konkurenciju dijagnostičara kvarova....
 4. zverinjak

  MZ Caffe

  Ljudi, šta se radi po kućama i garažama?
 5. zverinjak

  MZ Caffe

  Korona bike show 2020
 6. zverinjak

  MZ Caffe

  Ok, evo i spisak: 1. Vuja 2. Lale ( drumskalisica ) 3.scorpija 4. Zverinjak
 7. Tema bi mogla da promeni ime u: Kad` prasići utihnu.
 8. zverinjak

  MZ Caffe

  Čisto da objavim,u subotu beše kod opštine Zvezdara BGD, aprilski skup fića te se videh sa Šumijem i Adrejom.Malo se družismo,popričasmo kad već nema okupljanja oko MZ manifestacija.Toliko.
 9. Udri po kilometrima!
 10. Ja u više decenijskoj praksi koristim SAE 30 (šta god mislili) ,pokazalo mi je se kao najprihvatljivije za moj način vožnje. Ko ne veruje, neka proba.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja