Jump to content

Moto Zajednica

Strale

Članovi
  • Broj tema i poruka

    334
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Strale

  1. Strale

    Decije bicikle

    Ostala crvena bicikla i sediste
  2. Jako dobro ocuvano, da ne kazem NOVO NOVO 4000 dina 0607256032
  3. Strale

    Decije bicikle

    Prodajem decije bicikle! prerasli pa skupljamo za jednu veliku! Dve 20ice za decu od 5-9god 4000din jedna 16ica za do 6 god 3000din Dva sedista za decu jedno se kaci za ram drugo za paktreger 4000din
  4. Malo da ozivi tema Prosle nedelje sam trebao da spojim posao i zadovoljstvo, na poslovni put motorom u Ulcinj! Ne lezi vraze vec drugi put ove godine mi se odlaze put zbog bolesti ostatka ekipe! Budim se pre svih kao sto je i trebalo, odlazim do garaze gledam motor spreman, resim da napravim krug Ruminskom Dunavskom magistralom! Sreca radost uzivancija! Lepo vreme sve kako treba, krivine kroz pescaru za zagrevanje su ekstra pale! Granica se prelazi lagano! skrecem levo ka Oraovici, masa motora ide suprotnim smerim ka magistrali kraj Dunava! Uzivam! Odjednom motor seta zadnjim tockom, ja ppnovo malo promenim pravac kad on seta, stanem pogledam i radist uzivancija ponovo da skratim praznom gumom jedan drugi treci vulkanizer naravno ne radi niko! srecom poneh rezervnu unutrasnju i kljuceve ali pajsere nemam stadoh na pumpu demontaza tocka je prosla lagano, ali gumu sa felne poceh ovim velikim kljucem bez uspeha! Pajser da kupim nisam nasao nigde . Ali iza pumpe nadjoh neku armaturu za lupanje leda, i guma spade! montaza i gas Slika od demontaze nema jer sam bio umazan znojav i nije mi bilo da fotkanja! A kolege motorasi rumuni su sjajni, masa se ponudila da pomogne, pogleda na netu itd. Sve u svemu sjajno iskustvo i prelepa zemlja za voznju!
  5. Do Istanbula je to resenje! Ali nisam siguran koja je istiaciju u njihovom kopnu na putu do Antalije? Vremenske prilike u nekim gradovima trenutno su bas ledene hladnije nego kod nas! U svakom slucaju hvala na ovom putopisu i recima podrske.
  6. Imam jednu dilemu, Da li ima smisla zanositi se da se vozi od Bga do Antalije pocetkom marta? Znam da je mart varljiv ali moze biti lep! Kratak dan, hladna jutra i veceri… Treba da sam poslovno u Antaliji ceo mart pa bi bilo lepo iskoristiti ako se sklopi lepo vreme! do Istanbula i imam neku viziju puta! ali do Antalije…
  7. Sad je Anakee Wild pred skidanjem! presla 7000km! Zadnja moze jos 1000 i nema nista od nje, a prednja je sasvim ok i mislim da cu je upariti sa novom zadnjom! Na offu se pokazala odlicno, probana na pesku zemlji i kamenu! Za Pesak i zemlju sam ispustao zadnju na 0,7-1bar a prednju na 1,4! Kamen je jede brzo i efikasno vrv zbog tezine motora! U krivinama sam se osecao potpuno sigurno i prezadovoljan sam do brzine od 120kmh! Obarao sam je do kraja! Doduse ja nisam previse agresivan vozac! Jedina mana auto put, preko 130 hoce da trese volan i osecas se nesigurno! Sve u svemu prezadovoljan sam!
  8. U potrazi sam za nekim slusalicama koje se montiraju u kacigu, mogu da budu i zicane! Ima li neko da preporuci nesto da valja i da se lepo cuje, prelistao sam celu temu i uglavnom se prica o komunikacijama!
  9. A zasto mi njih uopste opravdavamo kao skupo da razviju ram pa ovo pa ono! Pa i mi smo neki kupac i za fabriku i za prodavnicu! Imas pare nervira te okrenes se i odes pa da je jedina na svetu! Ja licno mislim da su oni izracunali da ime i nov model moze da se uglavi u tu cenu i zabole ih, nista slicno nema osim Ktma 790 koji je 4000 skuplji ! Pa ti biraj! A licno mislim kad uteras njega ili bilo sta tako veliko na tezak teren pomiri se sa tim kad drmne da ces ostetiti nesto! Ipak mi malo vise gledamo youtube, oni dovedu tamo profi vozaca i pun kamion motora ! Koje lome dok ne dobiju promo video sastave ga sa deset lokacija , i onda ocemo i mi to isto!
  10. Zato suzuki ide kao halva! Ubedljivo najeftiniji enduro! Tako je bilo i 2008 6400€ sad je oko 7500! doduse nisu za istu namenu i tehnickih dostignuca! Ali nisu nista specijalno vise stavili u njega za tih ne malih 3000 razlike! mada mi se jako svidja Yamaha
  11. Od tada nista se nije pojavljivalo! nadam se da je to to
  12. Vozio sam stroma 650 7 god, kupljen nov 2008. potrosnja i kod njega varira u zavisnosti od stila voznje! Najcesce vozim lagano i tada prosecno trosi 4-4,5l Na putu za grcku nas dvoje dva kofera i rol torba vozen u rasponu od 110-140 trosio je 5,5l! jednom prilikom sam isao auto putem iz Bga do Kga i povuku me dvojca na KTMovima i krenem da ih pratim, ceo put je bilo preko 160-170 pun gas potrosnja je bila preko 8l! Sto se tice potrosnje ulja, od pocetka je trosio ulje od zamene do zamene ali nije bilo potrebno dolivati! Nikada nije doslo ni do minimuma! Na visokoj temperaturi i dugim voznjama do Grcke sam primetio razliku u nivou ulja palo je sa maksimumam malo ispod! Da je vozen iz dana u dan tim tempom vrv bi bilo potrebno da se dolije ulje! Uvek je sipano motul 300V 15/50 Motor je prodat sa 50 kkm i covek je prezadovoljan!
  13. Inace ja vozim Anakee Wild i ok su na offu dobro drze po travi i imaju ok trakciju. Bilo je suvo ovih dana pa nisu probane po blatu, ali bice proba svuda ! inace su jako tvrde gume same po sebi kad smo montirali prednju nemozes da je stisnes da vidis da je izduvana! I kad je naduvana po standardu oseca se ta tvrdoca kad udaris na rupu ili kamen! Spustio sam je na 1,5 i voznja je udobnija! Montirao sam na Banjici u Radial vukanizerskoj radionici imaju opremu i znaju sta rade, ako doneses skinut tocak montaza demontaza 500din po tocku!
  14. Pogledaj kod Richarda Saghmeistera ja kod njega uzimam gume i obicno su jeftinije od svih evo i br +381631155020
  15. Strale

    Richa jakna

    Virgo je dobio jaknu! sad jos da je preuzme
  16. Strale

    Richa jakna

    Poklanjam Richa enduro jaknu! XXXL velicina, maneken 195cm 95kg za mene malo sira ali sam je vozio dugo! Ima kisni i zimski ulozak i protektore za ledja laktove i ramena! Neka se jave oni koji nemaju jaknu a hoce da podignu bezbednost tokom voznje!
  17. Upali danas, malo je varirao ler dok se zagresao, izvozao sam ga jedno pola sata i sve ok! nadam se da se samo korone uplasio!
  18. Strale

    F800 GS

    Danas htedoh malo da provozam masinu, ali nisam uspeo! da upalim vergla ali ni da krkne, suvo se cuje kao da ne dolazi gorivo dok vergla! kad sam dodao gas tokom verglanja upali! sta bi moglo da bude? Ne bih da ga ostavim ovako prehladjenog sad kad se sprema najjaci udar Korone!
  19. Kad pustim gas ,kako padne kazaljka obrtaja tako se i gasi! ako ga turiram kontrolisano da ne pada na saug sve ok , ako pustim da padne odmah se gasi!
  20. Danas htedoh malo da provozam masinu, ali nisam uspeo! da upalim vergla ali ni da krkne, suvo se cuje kao da ne dolazi gorivo dok vergla! kad sam dodao gas tokom verglanja upali! sta bi moglo da bude? Ne bih da ga ostavim ovako prehladjenog sad kad se sprema najjaci udar Korone!
  21. Da li je neko koristio JP moto akomulatore? Pozvao ja ove u Bmwu kao da vidim koliko je kod njih akomulator kaze 170€, za te pare ima da mu kupim kamionski akomulator i da vozim motor na struju! pa me interesuje sta je ovo gore, msm da je cena nesto oko 4500din a karakteristike odgovarajuce 12A 12AH 200 udarna snaga
  22. Resio sam, Na moje iznenadjenje dobio sam pinove u Delti!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja