Jump to content

Moto Zajednica

zlatko nc 700x

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zlatko nc 700x's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Sjedalo se moze srediti da ne klize,istina malo je tvrd ali ima nacina da se promjeni da bude ugodnije.
  2. Upiši HONDA NC 700/750 BALKAN(velikim slovima)
  3. Kreirana je grupa na Face Honda Nc 700/750 Balkan.Sluzit ce za savjete,razmjenu iskustava i ostaloga za ovaj model.
  4. Ja sam sa svojom presao 25000,bio na servisu,promjenio prednje kocione pločice jos mjenjam samo ulje,svjecice su kao nove,mjenjam ulje svakih 6000(po tvornici je na 12000)zbog gradske voznje.Međugradska potrosnja je 3L dok po gradu popije 4L
  5. Da.Ako ti ga netko zeli ukrasti,dzaba 10 sigurnosnih sistema,bar tako ja razmisljam.Po meni najboji motor koji sam dosad vozio.
  6. Drzi lijevu tipku(gornju i donju)nekoliko sekundi(prije toga upali kontakt)prestat ce ti svijetliti.Nije ti potreban HISIS.Inace posjedujem istu Hondu vec 5 godina.Nebi je mjenjao za nijedan motor,jedino sto fali malo snage na pravcima ali to ti nije potrebno ako ti je do uzivanja a ne do jurnjave.
  7. http://www.dmv.com.tw/html/front/bin/ptdetail.phtml?Part=DI-EG-HO-01-K&Category=370111. Pogledajte ove crash barove za Hondu NC 700x,pre savršeni su.
  8. Dobro,hvala,ako ima jos link,slobodno napisite.
  9. Evo mene zanima za moga NC 700x crash barovi,gledao sam jedne,Marke DMT,naziv dimotive engine guard,200 dolara,firma iz Njemacke a proizvodnja je na Tajvanu.Cijena dostave je skuplja nego crash barovi,kad mi je lik poslao e-mail,puka sam.Zna li tko,gdje se moze povoljno nabaviti?Od Givija mi se ne sviđaju.
  10. Meni je 700x odlican,motor je za uzivanje,malo trosi,a sta se tice mjenjanja brzina,kupio sam manualni da se naucim,iskreno ni ja nebi uzimao automatik jer je skuplji a i ne vjerujem u pouzdanost bez obzira sta je izvorni japanac,sigurno su mu i servisi skuplji.
  11. Pozdrav svim Bajkerima Balkana iz Splita :-)
  12. Pozz svima,vlasnik sam Honde NC 700x,prije svega cu reci da mi je ovo prvi motor s brzinama posto sam 20 godina vozio sve vrste skutera.Mislim da je Honda Nc prava stvar za pocetnike jer se lako vozi,mjenjaju se brzine i jako je stabilna a o potrosnji da ne govorim.Gradsku voznju sam testirao,3.9L na 100 km.Kao skuter od 250 kubika :)Dosad sam presao 8000 km,pored onog na 1000 km,čekam servis na 12000.Za sad sve štima dobro,nadam i dalje posto je "original" japanac.Ima odlican okretni moment i ne treba ga "ganjati" preko 3500 okretaja.Motor je stvarno za guštati,presao sam 800 km u komadu i ugodan je i niti malo nije naporan za vožnju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja