Jump to content

Moto Zajednica

banjala

Članovi
  • Broj tema i poruka

    38
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kymco Xciting 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

banjala's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Jel ima neko da mi preporuci neki tehnicki u Beogradu za motocikle? Po mogucstvu na Cukarici mada moze i dalje nije problem.
  2. Meni su prosle godine rekli da mi je 27 koeficijent ovalnosti, a granica je 30 i da ove godine necu proci tehnicki. Takodje su me naterali da kupim prvu pomoc za A kategoriju, a ne uvazavaju prvu pomoc za B.
  3. Prosle godine su mi na tehnickom pregledu rekli da mi je ovalnost zadnjeg diska blizu granice. Da li na vasim tehnickim pregledima vrse merenja ovalnosti diskova?
  4. Nemoj tako. To je moj prvi skuter. Sluzio me je odlicno i tebe ce.
  5. Da li neko zna gde mogu da kupim levi retrovizor za model 2008. god?
  6. Kupujem komunikator iz naslova ili ako neko ima neki drugi zicani komunikator...
  7. 5 radnih dana stoji u lokalnoj posti a posle ide u Glavni preradni centar u Zemunu. Tamo ce stajati duze vreme, a posiljka mislim da se ne vraca posiljaocu...Takodje mozes da trazis od poste opciju post restant da ti zadrze posiljku 30 dana u lokalnoj posti kako bi preuzeo paket. Radim u post expresu
  8. Ima samo jedan sraf sa donje strane koji kad se odvrne tu izlazi i ulje i filter ulja ispada zajedno. Sad sam opet promenio ulje. Ispustio, nasuo 0.9l i zatvorio cep. Pustio sam ga da radi na leru nabio radnu temperaturu i nista ne zvecka. Sad ne znam dal smem da otvorim onaj cep kad je na radnoj temperaturi da vidim dal dimi il baca ulje? Znam ono kad kupuju ljudi kola vade cep da vide kakva je kompresija motora i dali baca ulje napolje.
  9. Danas sam menjao ulje na skuteru. Sipao sam oko 0.7l i onda sam upalio da malo motor provrti ulje. Medjutim, dosta je dimilo i bacalo je ulje van, jer dok je bio upaljen skuter bio je skinut poklopac od ulja. Posle sam dolio jos 0.2l ulja i opet upalio skuter i dalje je dimilo dosta i bacalo ulje. Tako mi je majstor menjao ulje i tako sam i ja nakon toga par puta radio sam, ali nikada mi nije dimilo niti bacalo ulje. Da li je to normalno da se nekada desi?
  10. Ne bih ti to savetovao. Negde davno sam citao negde na nekom forumu da oni koji imaju te skutere imaju velike zamerke na provlacenje u saobracaju, jer su u retrovizori skutera u nivou sa retrovizorima automobila. Ovako kad stoje na volanu mozes lagano da prolazis izmedju automobila,..
  11. Naleteh nekako na aliekspresu da je 2. i 3. marta akcija na ove kamere http://brands.aliexpress.com/en?spm=2114.11010108.24.1.CrmKB2 E sad me muci to sto nisam vidjao po netu original SJCAM 4000 Plus oznaku na samoj kameri. Jel su to neke nove ili su kopije SJCAM kojih ima dosta po netu? I koja je razlika izmedju obicne SJCAM wifi i ove SJCAM Plus?
  12. Potrosnja po gradu mi je 3.5l. na otvorenom 3l.
  13. Za godinu dana presao sam 7000km sa xciting-om 250. Sta da ti kazem? Bruka je dobar
  14. Sta mislite o ovom punjacu za odrzavanje akumulatora preko zime? http://www.akumulator-shop.rs/kategorije-proizvoda/punjaci-za-akumulatore/pro-user/punjac-akumulatora-cars-pro-ebc3800-detaljno
  15. I meni se moj Xciting 250 gasi na semaforima na ovako hladnom vremenu, ali ako ga zagrejem recimo 5-10min pre kretanja ne gasi se uopste. Mada ovo lupkanje mi je nepoznato
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja