Jump to content

Moto Zajednica

xepoj73

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu xepoj73

  • Rođendan 10.08.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Shumadija
  • Motocikl
    Peugeot Elyseo 50ccm

xepoj73's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. ofarbao sam ga, sredio.. neko ko zna oko stelovanja karburatora moze da pomogne..)))
  2. ovako nesto ili samo da pokrije oci i jagodice..
  3. i konacno..))))))))))))))))))))) ofarban i sredjen..
  4. Sta da kazem.. ponekad mi zatreba i vizir za lice.. ali sa nitnama.. pa ako neko zna gde moze da se pazari, neka napise.. unapred zahvalan..))))))
  5. Plastike su izvarene, sredjene i osmirglane.. boja.. crna.. mat..
  6. xepoj73

    Peugeot Elyseo 50

    pa eto, kupio sam ga pocetkom 2014.g., oduvek mi se svidjao iako sam ranije vozio samo piaggio energie.. svidja mi se sto je veci i od najnovijeg enerdzija i zato uzivam u voznji, ima najveci rezervoar od svih skutera, veoma je udoban.. peugeot je mogao da na ovaj skuter stavi 13'' felne, sto bi dodatno doprinelo uzivanju vozeci ovaj skuter..
  7. pozdrav drustvo..)) opet ja.. elyseo je u podrumu i skinute su sve plastike..)))) znaci, farbanjeeeeeeee))))) resio sam ovako, bice mat i to bamperom da se ofarba, a zadnja plastika sa znakom i prednji branik da budu svetlo siva metalik..)))))
  8. ''evo mene opet, evo mene opet, bolji nego ikad, ne zaboravljam nikad..''))))) pazi sad.. sredili smo i kocnice.. vreme je prelepo pa se vozi po citav dan.. ALI #@@*#$%/!@*(^$%$@# motor kao da se gusi pri manjem gasu, ja mu to kazem, a bolid odgovara: ''samo mu daj po gasu''. NECU DA MU DAJEM PO GASU!!! hocu da ide normalno, kako dam gas, hocu tako da ide.. sad kad mu dam pola gasa i drzim istom jacinom, on se muci, trokira, secka.. a kad izadjem van grada i dam po gasu on tih kilometar, dva radi kako treba, cim smanjim gas pocinje ista prica.. naravno, bolid mi je juce zamenio svecicu i rekao da ce sad biti extra.. tuki extra.. ISTO! i sta sad?
  9. hvala bajo, samo mi reci da li je istina da ne moram da palim motor zimi ukoliko zapusim auspuh sa nauljanom krpicom???
  10. ma vreme mu je za podrum, ne vredi vise, ledeno je.. to cu na prolece.. sad je vreme za plastike.
  11. kako sam da spustim tu iglicu na karburatoru??? imam utisak kao da se davi pri manjem gasu.. cim dam veci gas on ide extra.. ipak, po gradu mi treba da ide lepo i pod manjim gasom.. zna li iko?? ili opet moram kod defektasha??))))
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja