Jump to content

Moto Zajednica

Aleks111

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Aleks111's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ovo nikako nemoj da radiš! Može da se desi da pobegneš, ali vrlo lako i nešto vrlo loše.Znam znam vrlo cesto se pobegne 3 metra pod zemlju, ali rekao posto on kupuje motor zarad drugih a ne radi sebe sta ce mu onda 125, sa tim ne moze da kur*i. Ali kako god koliko sam upucen motor se kupuje zarad licnog zadovoljstva? Nije mi bitno sta ce mi poznanici, prijatelji ili devojke reci za motor, motor volim jer osecam slobodu sa njim TAJ OSECAJ? Zar to nije bitnije od svega ostalog? Verujem da vecina clanova ovog foruma nije izabralo motor jer nije moglo da smuva neku devojku ili nesto tome slicno? Ali no ko sam ja da osudjujem ili delim neke savete, samo napred momak pamet u glavu. Ti najbolje znas sta je najbolje za tebe, ako mislis da kupis motor da uzivas ili ne. Da li ces ga kupiti zbog devojke koja se lozi na to ili ne? To je sve stvar licnog izbora, ovde mozes dobiti savete/pomoc koji ce ti malo otvoriti oci ili prosiriti vidike kao i meni. Pozdrav! Kud svi Turci, tu i mali Mujo. Gde u tekstu ti vidis da sam napisao da bih kupio motor da bih mogao da smuvam neku devojku? Kao sto covek gore napisa, zelim uvek da se prokazem najbolje moguce. Da me znas mozda bi i shvatio, ali ne zelim da se ovde hvalisam svojim "podvizima" i izgledom. A taj nivo licemerja " kupujem motor zbog osecaja slobode, nije mi bitno sta bilo ko misli a uzimas r125 gde kupujes sminku. Zasto ne bi kupio cbr 125 onda koja je 30% jeftinija a slicnih performansi? Ili neki skutercic automatik da se ne cimas da menjas non stop brzine. Vidis ta tvoja prica ne pije vodu a pogotovu deo o 600cc pa te nema gde zapravo pokazujes koliko si nezreo. Mogao sam da polazem i za 250 isto bi mi bilo ali nisam video potrebu za tim... A ti bi verujem odmah to uradio. Tako da molim te bolje me zaobidji. Mozda sam ja sve lose shvatio, ja se izvinjavam. Pozdrav!
  2. Ovo nikako nemoj da radiš! Može da se desi da pobegneš, ali vrlo lako i nešto vrlo loše. Znam znam vrlo cesto se pobegne 3 metra pod zemlju, ali rekao posto on kupuje motor zarad drugih a ne radi sebe sta ce mu onda 125, sa tim ne moze da kur*i. Ali kako god koliko sam upucen motor se kupuje zarad licnog zadovoljstva? Nije mi bitno sta ce mi poznanici, prijatelji ili devojke reci za motor, motor volim jer osecam slobodu sa njim TAJ OSECAJ? Zar to nije bitnije od svega ostalog? Verujem da vecina clanova ovog foruma nije izabralo motor jer nije moglo da smuva neku devojku ili nesto tome slicno? Ali no ko sam ja da osudjujem ili delim neke savete, samo napred momak pamet u glavu. Ti najbolje znas sta je najbolje za tebe, ako mislis da kupis motor da uzivas ili ne. Da li ces ga kupiti zbog devojke koja se lozi na to ili ne? To je sve stvar licnog izbora, ovde mozes dobiti savete/pomoc koji ce ti malo otvoriti oci ili prosiriti vidike kao i meni. Pozdrav!
  3. E moj ti bolje ne kupuj motor, malo sam mladji od tebe i planiram kupovinu motora. I verovatno ce to da bude YZF r125. I nece biti zbog devojaka. Prvo ne bih ni bio sa devojkom koja je samnom zbog motora. Ali to je neka druga prica, ali ako vec hoces zbog devojaka leba ti nemoj 125ccm gusices motor na uzbrdici sa devojkom pozadi, samo 600ccm+. I kad krene murija da te vija a ti nemas dozvolu samo zabodes gas i ono nema te.....
  4. Obožavam da pozdravljam bajkere ^_^ Ovih par dana ih je bilo bas puno a i lepo je vreme. Vecina njih je ili svirnula ili spustila glavu ^^ . Pozdrav za bracu Bajkere! :)

    1. slavisa-TRANSALP

      slavisa-TRANSALP

      ...i ja to obozavam, BAJKERI BELA SCANIA KAD BLICA MAHNITE :)

       

    2. miksamgm

      miksamgm

      oni koji neprocitaju status,mislice da im bela skania blica zbog radara :)

  5. Pun grad bajkera, dosta sam ih video danas. ^^

  6. E Dobro je ako je otprilike moje vise, to je bitno. Pa sad Rs, tzr, mito u startu sam ih otpisao bas zbog tih razloga, rs-a pogotovo jer trosi mnogo a to mi bas i ne ide u korist... Hvala!
  7. Joj, ja sebi sa 176cm govorim da sam jako nizak, srednji rast mi je negde oko 180, a vecina mojih drugova oko 185-190-195, ja sam najnizi u drustvu. Ako je 170 srednji rast, onda ja treba da skacem u vis od srece Moja devojka je visoka 175, ni ne vidi se razlika izmedju nas dvoje... Trudim se da moja visina ne utice na normalan zivot, ali kad vidis drugove iz odeljenja koji su svi preko 175+ jako je tesko Ali sta ces zato martinke cepnem visi sam 10cm Salim se ne nosim martinke . Ne moras martinke , ali ja trazim obucu (patike) za leto, da imaju makar 3cm djon , odjednom su mi NIKE makserice postale lepe Nije to sto sam najnizi u drustvo ali je vecina devojaka visa, ne mnogo ali se primeti... sra*e . Ali visina nije presudna Buhahah Necemo vise u off dobro je dosli smo do zakljucka da je sa 170cm moguce upravljati motorom.
  8. Joj, ja sebi sa 176cm govorim da sam jako nizak, srednji rast mi je negde oko 180, a vecina mojih drugova oko 185-190-195, ja sam najnizi u drustvu. Ako je 170 srednji rast, onda ja treba da skacem u vis od srece Moja devojka je visoka 175, ni ne vidi se razlika izmedju nas dvoje... Trudim se da moja visina ne utice na normalan zivot, ali kad vidis drugove iz odeljenja koji su svi preko 175+ jako je tesko Ali sta ces zato martinke cepnem visi sam 10cm Salim se ne nosim martinke .
  9. Aha ok hvala Jeffrey ziv bio! Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6030X
  10. Grešiš silno... Mozda je i istina da gresim i to mnogo ali eto meni kao meni se ne svidja. Nije nam svima ukus isti i o tome ne vredi raspravljati, nadam se da se slazete sa ovim. Pozdrav!
  11. Koliko si visok? I koliko ja znam sediste nije visoko na tim motorima za razliku od enduro i ostalih motora posebno su te 125 jos manje... 169-170cm
  12. Hvala na odgovorima. Samo me interesuje visina sedista cuo sam da je mnogo visoko, a ja mnogo nizak to me za sad najvise brine.... A sad brzina i nije neki presudni faktor da mi dosadi, hm ne znam bas da li ce to biti ubrzo nakon kupovine motora ali mi ne treba veca brzina. A neke 2t masine koje trose mnogo mi ne idu u korist zbog razlike 20-30km/h. A i zvuk 2t masina nije bas hm prijatan (bar meni ).
  13. Hvala na odgovoru, dosta znaci bilo kakav odgovor od iskusnog motocikliste. Naravno forum pratim od pre, ali sam skoro napravio profil zbog pitanja naravno posto zelim da znam neke osnove pre nego sto krenem u kupnju motora, sta je dobro sta nije ... I sve jos sto jednog pocetnika moze da zanima. Hvala jos jednom..
  14. Evo posto sam popricao malo sa caletom on je rekao ovako 'Moze Yamaha yzf r125' Posto smo se zajedno slozili da sa 16 mogu izaci na polaganje vozackog ispita. Posto se sa 16 moze dobiti A1 kategorija onda smo odlucili da malo kubikazu povecamo....(Mislim da mi Yamaha yzf r125 nece brzo dosaditi..... Bas zbog toga sto ima malo vise kubika) E sad stvarno bih vas zamolio da mi neko malo vise da objasnjenja o ovom motoru. Koliko su cesti kvarovi...... Eto vidite promenilo se kao sto sam naveo u prvom postu nisam mogao da dobijem vise od 50ccm ali eto stvari su se promenile... Bio bih vam mnogo zahvalan na odgovorima posto je ovo ozbiljniji motor. (bar ja tako mislim.) :D
  15. Posto sam se predstavio sad i da pitam ono zbog cega sam napravio profil i zbog cega pratim ovaj forum. Prvo treba da polozim to je prvo i osnovno i pitanja da pitam na koje mi niko iz moje okoline nije dao odgovor na ovo pitanje. Da li mogu sa 16 godina (kad polozim) voziti Aprili-u rs50 (posto ima manuelni menjac)? Evo ovako posto imam 15 godina otac je rekao da biram izmedju Tzr50 i Rs50. Svi ce reci malo je batali to (nemojte da se naljutite za ovo ali vecinom je tako) uzmi bar 125 ccm. Ja bih, ali kao sto sam naveo ogranicen sam na 50 ccm. Zato bih molio stvarno da mi date odgovor na ovo pitanje najvise me interesuje odrzavanje ova dva motora, ulje i potrosnja. Moj poznanik se kune u motor (rs50) da ne trosi vise preko 4.5l/100km (a ostali kazu preko 4 normalnom voznjom) kad ga bas gazi inace to je rs50 2000 replica. Znaci nisam zeleo skuter ni po koju cenu odma mi je za oko zapao rs50, nadam se da to nije pocetnicka greska probao sam par krugova apn i to je to znam brzine i to. Ali zato se ide na polaganje da bi naucili. Nadam se da cu dobiti adekvatne odgovor posto je takav i forum clanovi su ozbiljni i imaju iskustva to mi je najbitnije! Pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja