Jump to content

Moto Zajednica

miljance

Članovi
  • Broj tema i poruka

    27
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu miljance

  • Rođendan 11.05.1983.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.zdravatrava.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha FZ6

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

miljance's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. miljance

    NC750X 2016

    jel imaju neki postsezonski popust?
  2. Dva meseca je previse... Kod normalnih slucajeva, procedura treba da se zavrsi unutar mesec dana , ekstremno do dva meseca. Da li su procenitelji slikali motor? Osiguravajuca kuca?
  3. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2005 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Godinu dana / 17000km 3. Sta mi se dopada: za moj ukus jak motor, dovoljno ekonomican i pouzdan. Tih auspuh i adekvatna mekoca suspenzija za moj ukus. 4. Sta je moglo biti bolje: vizir je prenizak, tvrdo kvacilo 5. Moj utisak: Odlican i svestran motor koji dosta pruza za ulozeni novac.
  4. Svaka cast. To je pravi duh. Jos da posadis jos nesto nazad i kompletno putovanje.
  5. najs. Usput budireceno, nije pecinski ukras vec afrodita a ima i drugih naziva ...
  6. Ako treba nekome nesto iz Louis-a, idem za vikend u Beč da sebi uzmem kacigu pa mogu da spakujem jos ponesto...
  7. Dekici i motoristi zelim brz oporavak, motoristi da otvore cetvore oci, ja uvek kalkulisem (usporim i posmatram) oko poteza drugih ucesnika u saobracaju, narocito oko prometnih pesackih prelaza i autobuskih stanica. Ako nista, dobro je poznato da pesacka zebra i druge glatke povrsine mogu da ubiju motociklistu koji zakoci.
  8. http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/338332/Motociklista-naleteo-na-pesaka-u-Brankovoj-ulici Slikao kolega
  9. Radim iznad tog semafora na zelenom vencu. Vozac motocikla je udario pesaka, starijeg coveka koga je hitna pomoc odvezla ambulantnim kolima. Vozac motocikla je sacekao policiju zbog uvidjaja. Vozac motocikla je delovao povredjeno, tj. odrano po rukama a mislim i da je udario koleno solidno posto je sepao. U svakom slucaju prvo sto je uradio nakon pada je da je sepajuci prisao pesaku , legao pored njega i postavio mu svoj pojas ispod glave. Pokusao je sa jos par slucajnih prolaznika da ukaze pomoc pesaku dok ne stigne hitna pomoc. Pesak je verovatno udario glavom o asfalt jer mu je glava bila krvava. Okolnosti pod kojima je doslo do sudara ne znam precizno, moguce je da je pesak krenuo nepropisno da predje ulicu van pesackog prelaza (nisam siguran ni kome je bilo zeleno) pa ga je motociklista udario jer ga nije video. Znam da povremeno vidjam pesake kako pokusavaju da predju Brankovu ulicu dok je kolima zeleno. Po zvuku nakon udarca mogu da zakljucim da je brzina kretanja motocikla verovatno bila u rasponu 40kmh - 70kmh. Meni uvek jezivo izgleda kad vidim udese sa motorima. Nadam se da ce pesaku i motociklisti biti dobro nakon svega.
  10. Ma naravno... Svaka ponuda je ponuda ma kakva ona bila. Spekulacija pa pljuvanje je ipak nesto sto moze biti uvredljivo. Ja bih sugerisao uredjivacima da sve od pomenutog off-a bude uklonjeno jer mi se cini da je maliciozno.
  11. @Dutchman kad vec offiras... pa na njegovom mestu ni ja ne bih doplatio te pare za SV 2003 god. ja kad sam menjao grand dinka za fz6, lepo smo oduzeli cene za kes i to je to... Jedan drugi decko koji je prodavao mladjeg SV-a trazio mi je doplatu od 3500eur za motor za koji je za kes trazio 4000eur. Pitanje je da li za kes dobio tih 3500eur, ako jeste svaka mu cast. Treba se bar truditi da budes realan, svi smo mi skloni da precenimo svoje vozilo. Mislim da je njegova cena za ovog grand dinka realna ali sam skuter nije nesto trazen.
  12. http://www.boats.net/parts/search/Yamaha/Motorcycle/2003/R6%20-%20YZFR6R/STAND%20FOOTREST/parts.html http://www.boats.net/parts/search/Yamaha/Motorcycle/2003/R6%20-%20YZFR6R/SHIFT%20SHAFT/parts.html http://www.boats.net/parts/search/Yamaha/Motorcycle/2003/R6%20-%20YZFR6R/parts.html Ja narucivao, stize za 20 dana - 30 dana. OEM Yamaha delovi naravno. Vidi sta ti treba sa slika i ostani u 70 eur zbog carine i poreza . Gume za prednje fuzastere stizu u koverti tako da nema ni 'oversized' shiping troskova. Alternativa: http://www.babbittsonline.com/home
  13. Ovu temu pratim samo zbog vrhunskih izvala Di je subscribe?
  14. Jakna je u Pozarevcu? Jel 'pase' za dimenzije 178cm, 80kg ? Ime modela mozda? Zainteresovan ako je jakna ocuvana.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja