Jump to content

Moto Zajednica

3Dgenerik

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu 3Dgenerik

  • Rođendan 30.11.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Wolfsburg
  • Motocikl
    Suzuki Intruder VZ800

3Dgenerik's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Daaa, obavezno 63-ka. Svejedno sam i tuda planirao da prodjem u povratku kad budem krenuo iz Moldea ka Bergenu. I ja sam satima zevao po street-view-u . Tura bi trebala da bude mozda cak i 5000 km, ako budem isao duz cele obale na jugu. Gledah na jutjubu nekog lika sto je isao cak do Nordkapa, u julu. Snega uopste nije bilo, mozda samo ponekad kisa i to je to. Inace dobra stvar u Svedskoj i Norveskoj je da mozes da kampujes gde god ti volja! Totalno slobodna zemlja u tom smislu. A ako bi neko dosao iz Srbije, ne bi bio nikakav problem i da ostane duze kod mene da bi se odmorio. Al verujem da je dobijanje odmora najveci problem, kao i novac. Bratski pozdrav
  2. Jesi siguran da je ova slika od prekjuce? Ovo mi deluje kao klasican zimski period. Srednja junska temperatura u Oslu iznosi 15 stepeni. Ovo sam procitao na sajtu visitnorway.com. Eventualno moze biti malo kise, ali sneg nikako, valjda. Ali ipak treba da budem na sve spreman.
  3. Ta ruta preko Finske i Estonije deluje zanimljivo. Obavezno se javi ako promenis plan. Pozdrav druze Reci mi kakav je jul u Svedskoj? Jel ima kisnih dana i kolika je temperatura otprilike?
  4. Veliki pozdrav svima! Krajem jula meseca planiram jedno duze putovanje za Norvesku u trajanju od oko 2 nedelje. Krecem iz Wolfsburga, a krajnja destinacija je Molde ili Kristiansund gde se nalazi cuveni Atlantik Road (najveci norveski gradjevinski poduhvat u ovom veku. Zanimljivost: 7.5 km ovog puta se prostire preko Atlantika). A u povratku se ide preko Bergena, pa do Kristiansanda gde se feribotom nastavlja za Dansku (a postoji opcija da se kopnom nastavi do Malmea u Svedskoj, pa preko cuvenog Peberholm mosta koji spaja Malme sa Kopenhagenom). Od kad sam kupio motor, samo mi je jedna stvar u glavi. A to su putovanja i obilasci! Norveska je opcija br 1 zbog svoje prirodne lepote, i prelepih fjordova. Pa ako je jos neko raspolozen da mi pravi drustvo bilo bi super. Bicete moji gosti u Wolfsburgu. Dodjete, odmorite dan-dva, pa pravac Norveska. Inace Norveska je puna kampig mesta, hostela, motela... Cene soba i kamp-kucica se krecu od 50 do 100 evra. A mesto za sator i motor za jednu osobu kosta oko 15-20 evra za noc. Na svakom kamping mestu imaju kupatila i tus kabine, internet, hrana... Nekoliko puta cemo morati da koristimo feribot, pogotovu na putu od Moldea do Bergena. Cena feribota na ovoj trasi iznosi od 10 do 50 evra, u zavisnosti od duzine putovanja. Tu su jos manji troskovi putarina, i to je to. Ziveli
  5. Pozdrav svima. Imam 33 godine, sa vrlo malo vozackog staza posto sam polozio za motor tek pre dve nedelje, a auto ne vozim nit imam polozeno Iz Priboja sam, a vec par godina zivim i radim u Nemackoj. Vozim Suzuki Intruder (Boulevard) VZ800/Z.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja