Jump to content

Moto Zajednica

Rubbick

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Rubbick

  • Rođendan 09.09.1992.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Backi Breg
  • Motocikl
    Yamaha MT-09 Tracer / Honda CB750C

Rubbick's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav..potrebne su mi maske oko rezervoara leva i desna za gore navedeni model motora,i maska oko fara. Ponude moze u PP,ili ako neko ima ideju gde da potrazim te maske,hvala
  2. nema veze pozicija sa štop prekidačom,isprati zice sto idu od zadnjeg fara do mesta gde se kopčaju,treba da bude spoj ispod sedišta(ispod kutije za alat),da se nije slucajno otkačila žica usred vibracija.
  3. Pozz..nedavno sam kupio Suzuki gs500e,pa me zanima da li neko ima kontakt nekog pouzdanog majstora iz okoline Sombora ili Apatina? Konkretno,na motoru bih odradio stelovanje ventila.
  4. Ja se izvinjavam,pogresio sam za godinu
  5. u Sprintu ne uvoze vece motore od 50 cc,izuzev maxX 125(skuter) od 2010 god,a nije ni im ni u planu koliko sam cuo.Vecina je rasprodana,Spyder,SPT,Pulser,Apollo,Track,Explorer,Fvision...da ne nabrajam dalje,ali imaju obavezu da obezbede rezervne delove 5 god od dana prodaje motora kupcu sto je ok
  6. to je taj filter,ne brini.Pulser 200 cc i apollo imaju iste filtere,samo je pulser 125 malo drugaciji
  7. ne mogu da tvrdim sa sigurnoscu,ali iskljucujes opciju da se pregrejava masina.
  8. lako moguce da je do ulja,posto su skuteri pravljeni za sintetiku ili polusintetiku i pumpa daje postotak ulja namenjenu za tu vrstu ulja,a minerala treba da se stavlja skoro duplo vise da bi imalo istu ulogu,,tako da je moguce da ti se malo vise greje masina.
  9. Pozdravljam sve clanove foruma.Vec duze vreme pratim teme ovaj sajt i ima veoma korisnih stvari i odgovora na forumu pa sam odlucio da se ubacim u diskusije i pomognem ako mogu vec na koji nacin Da ne duzim,zovem se Boris,iz Backog Brega,i trenutni ljubimac mi je Sprint Pulser 125 2008 god.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja