Jump to content

Moto Zajednica

ZoranP

Članovi
  • Broj tema i poruka

    161
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: ZoranP

  1. ZoranP

    Suzuki SV 650/s

    Ova sva iskustva su individualana. Imam mali vizir i on malo pomaže, ali mislim da ako je kaciga loša nikakav vizir to neće nadomestiti. Moraš jednostavno probati SV-a.
  2. ZoranP

    Suzuki SV 650/s

    Meni je trebalo malo vremena da se naviknem na motorno kočenje. Mislim da ti to nije nikakav problem. Da li neko ima SV 1000 da čujemo kakva su iskustva?
  3. ZoranP

    Suzuki SV 650/s

    Zato što mu je na 150 duša u nosu. I zamisli sad da te u kafani pitaju koliko ide? I ti moraš da kažeš manje od 200.
  4. Da se upišem i ja ako kolega odustane.
  5. Da nije lik koji je kupio motor možda ćelav?
  6. Mislim da plovak počinje da zeza polako. U vožnji se ne primeti zato što pušta jako malo a i curi na vruću mašinu. Na taj otvor curi i kada preliva karb. Meni se to desilo na kinezu.
  7. Nemoj napamet spajati. Ovo može da poveže neki lokalni električar koji se razume u el motore.
  8. Ako se dobro sećam: grebenasti dodaje jedan po jedan deo namotaja u kolo. Kada su svi namotaji spojeni, to bi trebao da bude max. Ako imaš samo jedan grebenjak nije komplikovano. Mada kontam da bakar iz esaba vredi kao nov kineski inverter.
  9. Javi se kad dođeš kući, možeš da probaš prvu gen.
  10. ZoranP

    GSP

    Verovatno misli na sve šefove i ostale uhlebe na državnim poslovima
  11. Prodajem Cycle Spirit Airvent pantalone. Pantalone nemaju zimski uložak, imaju protektore. Pantalone su kao nove. Širina struka je 45cm, ali može da se podešava. Spoljašnja dužina nogavice je 100cm, unutrašnja dužina nogavica je 75 cm. Sirina nogavice u predelu butine je oko 30 cm. Cena je 5500, mogu se probati u NS
  12. Kod mene u selu našli auto vrednosti ispod 1000e za dan, baš preko kamere koja se nalazi u centru sela. Prepoznali su vozača. Na žalost auto je već bio u delovima.
  13. Preporuka za Lasla i od mene.
  14. Cilindar je verovatno dobar, samo je jako teško da se lepo izluftira. Treba strpljenja i iskustva. Na svom kinezu nisam mogao da ga lepo napunim uljem i izluftiram dva dana. Na kraju mi to majistor završio.
  15. Ovo na slici je regler. Moto bike bi trebalo da ga ima. Trebalo bi proveriti i da li su namotaji dobri.
  16. Imao sam slican problem, samo sto sam ja imao i sobracajnu. Kupio sam skuter koji se vidio na coveka iz Bg. Iako sam imao saobracajnu nisam mogao da pronadjem vlasnika da napravimo kupoprodajni ugovor. Prodao sam skuter ispod svake cene, zato sto nisam mogao da ga registrujem po novom. Kupca ponudim kafom i on na moje oci obavi par poziva i nadje vlasnika iz saobracajne.
  17. Mislim da kompresovanje na 200 bara povecava jako cenu vodonika i da je to najveci problem trenutno. Videcemo kako ce se stvari razvijati, ali ocigledno je da se povecava broj stanica za punjenje vodonikom. Mislim da ih u Japanu trenutno ima oko 50-ak. Iako meni ta prica oko vodonika zvuci realno skroz, svaki dan se pojavi nesto novo, tako da sve je moguce.
  18. ZoranP

    Suzuki SV 650/s

    Koliko je samo nosac nalepnice?
  19. Nov motor. Mora malo da izgori farba na auspuhu.
  20. Kasno sam se setio da imam ovu sliku kraljice
  21. ZoranP

    Suzuki SV 650/s

    SV-ovci da li neko ima da proda desni okrugli retrovizor za sv 650 n prva generacija?
  22. Zato sto delova nema ni za lek, i zato sto su na oglasima svi vec zreli da budu reciklirani.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja