Jump to content

Moto Zajednica

Irongate

Članovi
 • Broj tema i poruka

  12
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

0 Neutral

O članu Irongate

 • Rank
  U prolazu
 • Rođendan 11.02.1961.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Kladovo
 • Interests
  Kinologija, lov, motori
 • Motocikl
  BMW R 1100 RT

Contact Methods

 • Skype
  Miroslav Grujić

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Hvala puno svima na odgovorima. KAda budem završio jevicu kod koga i kako je odrađeno. Pozdrav.
 2. Vozim BMW R 1100 rt. Za divno čudo, uleteo sam u rupu i pokrivio felnu prednjeg točka. Mislim da je felna aluminijumska. Imali ko u Srbiju da može da ispravi? I da li to uopšte može da se ispravi???
 3. Vozim BMW R 1100 rt. Za divno čudo, uleteo sam u rupu i pokrivio felnu prednjeg točka. Mislim da je felna aluminijumska. Imali ko u Srbiju da može da ispravi? I da li to uopšte može da se ispravi???
 4. Irongate

  Givi kofer

  Pozdrav svima. Gde može da se kupi (možei polovna sa ključevima) bravica za Kappa kofer od 30 l. Izgubio ključevi i izbušio cilindar na bravici.
 5. Ma pivo čeka, a i uz pivo .... pogled na lepi plavi Dunav. Ha Ha . Dobro došao.
 6. Hvala deda, a koje svećice predlažeš?
 7. Pozdrav drugari. Prvo da se izvinim jer nisam siguran da sam na pravom mestu. Ili možda trebam da otvorim novu temu ili šta već. Malo se slabo snalazim ovde. Nego da pređem na stvar. Drugar je kupio BMW K 1100 LT god. 1996. Želi da ga pripremi za sezonu pa se pita koje ulje da koristi za motor, a koje za menjač i kardan. Takođe bi da zameni i svećice pa se pita koje idu za njega orginal i koje su se pokazale naj izdržljivije i pouzdane. Hvala puno.
 8. Irongate

  Policijski BMW

  Pozdrav drugari. Prvo da se izvinim jer nisam siguran da sam na pravom mestu. Ili možda trebam da otvorim novu temu ili šta već. Malo se slabo snalazim ovde. Nego da pređem na stvar. Drugar je kupio BMW K 1100 LT god. 1996. Želi da ga pripremi za sezonu pa se pita koje ulje da koristi za motor, akoje za menjač i kardan. Takođe bi da zameni i svećice pa se pita koje idu za njega orginal i koje su se pokazale naj izdržljivije i pouzdane. Hvala puno.
 9. Pozdrav svoj braći bajkerima, a posebno BMW porodici. U Maju mesecu sam kupio motocikl BMW R 1100 RT proizveden 1995. god. sa pređenih 60 000 km. Isti je uvezen iz Švajcarske i ocarinjen, a ja sam radio homologaciju i registraciju. Prilikom homologacije utvrđeno je da u njegovoj saobraćajnoj iz Švajcarske piše da ima 42 KW dok su oni na internetu pronali da fabrički ima 66. U razgovoru sa drugim vlasnicima motocikala koji su svoje ljubimce uvezli iz Švajcarske doznao sam da i njihovi motori imaju smanjenu snagu t.j. kako oni kažu svi motori iz Švajcarske su ,,štrojeni,, Interesuje me da li neko zna zbog šega se to u Švajcarskoj radi, kako se smanjuje snaga, da li utiče na snagu odnosno potezanje motora, potrošnju goriva, vek trajanja agregata i da li ta blokada može da se skine?
 10. Pozdrav drugari! Ja sam Miroslav Grujić iz Kladova. Imam 53 godine i vozim BMW R 1100 RT.Danas sam se učlanio i pokušavam da sredim svoj profil sa podatcima i okačim fotografiju. Valjda ću uspeti. Pozdrav svima.

×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja