Jump to content

Moto Zajednica

LazaNis

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: LazaNis

  1. Hvala svima na savetima i predlozima, znam da su svi ispravni i dobronamerni. Ali usijanja glava i manjak iskustva me vode na 4 cilindra i pomenute tipove motora. Videcu sta ce da mi ispadne za kupovinu.
  2. @MilanS nisam rekao preslabo, rekao sam da mi deluje ok. Ali iz price drugih vozaca lako se zasitis pa bi nesto malo jace. Ja ne bih da do godine opet prolazim kroz pakao kupovine motora vec bih u startu nesto malo jace... Nadam se da se sada razumemo.
  3. Svestan sam ja toga da motor dobro ocuvan i bez dinara ulaganja nema. Prihvatam to i gledam da kupim nesto sa sto manje ulaganja. Trenutno nisam u situaciji da kupim novog kineza ali sam i o tome razmisljao da za par godina sakupim novac i kupim neki novi. U sustini me zanima sta su mane ovih gore navedenih motora i na sta da obratim paznju kada budem gledao. Nasao sam sada oglas Kawasaki ZZR 600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki ZZR 600, 1999. godište, Touring, vozilo prešlo 63000 km, Beograd. Cena 1.699 € - Motori - Polovni Automobili deluje mi pristojno, mozda neko poznaje motor ili je cak neko sa foruma... recimo tu bi mi ostalo novca da ga sredim da bude top i jos za nesto opreme...
  4. Nemam veliko iskustvo, napisao sam da kupujem PRVI ozbiljniji motor. Uglavnom sam vozio 125ccm kros i skuter do polaganja za A kada sam vozio MT-07 75ks i deluje mi ok(mislim na snagu), ali opet slabo jer ne bih da menjam motor posle godinu voznje za nesto jace. Sto se tice sume, ne moram motor da platim 2000, moze i 1500 pa da ostane za sve pomenuto ili recimo 2400 ali da nemam sta da ulaze ove sezone. Sto se tice potrosnje merak nema cenu. Samo da se ne zeznem da uzmem motor koji bi kako @mick kaze vise stajao kod majstora. Ja sam napisao modele koje sam nasao na oglasima da se uklapam sa cenom a da mi se svidjaju. Mozda ima jos nesto sto bi moglo da se doda tu. Uglavnom enduro i cruser ne bih uzimao jer nelako nisu moj stil.
  5. Trebaju mi saveti iskusnih za odabir pravog (tipa) motora. Kupujem prvi ozbiljniji motor i u dilemi sam da li da kupim sport ili sport touring motor. Zapremine 600-750ccm. Sto se tice voznje to bi 90% bilo lokal i grad, a ostatak da se ode negde van grada dalje. Ne planiram neki tour de Serbia. Da napomenem da sam 192cm i 110 kg. Suma koju sam spreman da odvojim je nekih 2000e. A motore koje sam za taj novac nasao da mi se dopadaju su gsxr 600 i 750, gsxf 600 i 750, r6, fazer600, cbr600f i zx6r. Da skratim... Sta mislite o njima, koji je za izbegavanje i zbog čega, i koji bi bio za preporuku (naravno da nadjem u dobrom stanju). I naravno ako imate nešto zanimljivo da predložite sa oglasa.
  6. Rasturio juce, iglica dobra, nema ostecenja, sklopio i nije curilo narednih pola sata. Posle toga opet isto... Moje misljenje da se mozda plovak napuni gorivom i potone. Sta vi mislite?
  7. Ok, skidam sutra pa cu videti, i javljam...
  8. Mikuni, ali ne vidim oznaku osim nesto HO 21 ili NO 21.
  9. Nema ostecenja spolja, gorivo izlazi na cevcicu iz karburatora. Godiste je '90. Sad cu da probam oznaku da procitam...
  10. Slavinica mi po malo curi, ali ne uvek. Jos nesto sto bi moglo da pravi problem?
  11. Imam problem sa karburatorom, preliva mi i u voznji i kada je ugasen motor. Sta bi moglo da bude problem?
  12. Pozdrav svima Ja sam Milos. Iz Nisa sam, '91 godiste. Od skoro sam vlasnik Kawasaki KMX 125, to mi je ujedno i prvi "veci" motor. Do sada sam vozio uglavnom Tomos motore. To bi bilo sve za sada
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja