Jump to content

Moto Zajednica

Stevcha

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Brestovac, Leskovac
  • Motocikl
    Kawasaki KLE 500

Poslednji posetioci profila

236 profile views

Stevcha's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Miki video sam tvoj oglas druže. Iskreno s obzirom koliko sam plastika polomio i sa ovom tvojom cenom taman njegova vrednost u kompletu. Videću nešto! A ako ne, čujemo se. Pozdrav.
  2. Vidim da nas ovde ima mnogo pa sam postavio link u ovu temu. Mislim da je to uredu? Hvala na razumevanju.
  3. Pozdrav drugari! Imao sam nezgodu ove godine posle koje sam imao duži oporavak, koji još uvek traje ali sam u mogućnosti da počnem i oporavak moje Honde F VFR 750 RC 36 1991 gidište. Kako ja, tako je i ona dobro prošla. Polomljene su joj bočne plastike, vizir i bočni držači vizira, desni aluminijumski držač noge vozača, levi zadnji žmigavac i nagnječena sajla kilometar sate. Dali neko ima za prodaju ili zna gde mogu da nabavim navedeno? Razmišljao sam o lepljenju plastika ali ne znam kako bi to ispalo. Pa ako imate ideje ili iskustva bio bih zahvalan da podelite u temi. P. S. Ja sam podjednako udaljen, skoro, od Niša, Leskovca, Bojnika i G.Hana, pa ako ima ko može da mi reši plastike preporuka. Hvala unapred.
  4. Da se prijavim kao novi član porodice KLE500. Od pre nekoliko dana sam vlasnik jednog takvog, iz 2002 godine, ali nisam završio još uvek registraciju. S obzirom da je uvoz iz Švajcarske, moram da ga vozim na ISPITIVANJE za koje mi je potrebna potvrda o saobraznosti ili potvrda proizvođača, odnosno ovlašćenog predstavnika proizvođača vozila u R Srbiji. Te sam tu zakočio. Svako iskustvo i informacija bi mi dobro došla. Hvala vam unapred.
  5. Vetar u leđa! Pozdrav svima, i mnogo, mnogo, pređenih kilometara!
  6. Stevanović Dejan, Brestovac, Leskovac. 066 449297 Raspolaožan za svaku vrstu pomoći članovima a i šire.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja