Jump to content

Moto Zajednica

Malex

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Malex

  1. Svako ima svoj izbor naravno,ja sam probao sve i svasta jer sam izmenjao 40ak motora svih klasa,desavalo mi se da kupim sinter od 100e prednje i da su sranje,cvile piste haos,a desavalo mi se da kupim i od 900din za prvu pomoc i obisao sa njima rumuniju pun gas i kocile ekstra.Nema pravila.
  2. ,Motor ima 300kg a kocnice sam vec narucivao koce isto kao najbolje srpske(isto kineske)i to testirane na intruderu m1800r,samo me zaminalo dal su iste za abs i bez abs model,ali sam iskopao da se razlikuju i pronasao za abs.
  3. Jel narucivao neko plocice sa Aliexpressa,jel su ovakve za st1100?I jel su iste za modela sa abs-om i bez abs-a?
  4. Postavio isto pitanje na svetskom forumu st1100 i oni svi pa 10w40
  5. Ja sam uvek sipao 10-40 Motul 5100,ali reko ajde da vidim mozda ide nesto drugo u panku.
  6. Koje ulje sipate u panke 1100? Inace koga zanima uspesno registrovao panku na 6 meseci iznos 18000din sa novim tablicama i saobracajnon i tehnicki sve komplet.
  7. Ja pa imam 35god.Promenio sam 40ak motora,ali samo na panki mi se desava da mi trne desna ruka.I na prosloj i na ovoj isto.Gledao sam forume strane kazu da je do polozaja guvernala.Ja sam moj podigao za par stepeni(kolko dozvoljava plastika na guvernalu),pa cu da probam,a planiram da uzmem i adaptere da povisim i priblizim za 2cm guvernal pa da probam tako.Inace cuo sam i za vibracije ali mislim da panka ima najvece tegove na rucicama.A sto se tice sedista i ja cu kod Stiva da ga spusti malo i da imam naslin za kicmu,na ovom fazonu.Nego moram jedno po jedno.
  8. Zdravo drugari,jedno pitanje za sve.Imam problem sa pankom a imao sam isti i sa proslom,trne mi mnogo desna ruka,vec posle 30km,ima li neko istih problema.Planiram sediste da izmenim,opet da pitam ako neko ima radjeno a oce da menja za fabricko uz doplatu moju tu sam.Isto trazim i najvisi vizir,ja imam kraci neki.Cuo sam je kao do polozaja pa zato trnu ruke kad je neko nizi kao ja.
  9. Ako je neko voljan za neku zamenu fabricko sediste za prepravljeno nize uz moju doplatu neka javi,ili ako neko prodaje motor pa da mu dam isto uz doplatu neku imam moje fabricko sediste maltene novo.Nizak sam pa mi odgovara nize sediste.Znam da ima kod stiva nego mrzi nesto da odem.Vidim ima tri na oglasima sa takvim sedistima pa reko mozda je neko od nas i da je voljan.
  10. Opasan ovaj crni vizir,moram da uzmem takav jedan za mene.
  11. To cu i da uradim.Aj jos jedno pitanjce,levo dugme gasi kontrolu proklizavanja,a desno abs i tcs warning ne provaljujem sta radi?
  12. Znaci reseno,modifikujemo sediste
  13. Znam se sa stivom nego me zanima kako vam se pokazalo modifikovano sediste?Cini mi se da je fabricko malo visoko i tvrdo.
  14. Jel menjao neko sediste na hondi,razmisljam o nekoj prepravci posto mi je fabricko bas nezgodno.
  15. Nije druze ova je iz batajnice od coveka sto prodaje motore iz svajcarske.Radi dugo i dosta mojih prijatelja je uzimali motore od njega,i prva mi je bila od njega.Motori su mu prelepi.Ima i 1300 razmisljao sam i o njoj,ali meni se licno ne svidja,gabaritnija je,sira je,teza za provlacenje kad naidju guzve,a i kod je vise izrazen efekat ljuljanja kad se desi na auto putu,tako da je ipak starija po meni bolja a novija lepsa.
  16. Pozdrav svima ljudi.Ja sam Malex iz Nisa.Motorista nekih 20i kusur godina,promenio 40ak motora i veliki fan hondinog v4 agregata,a posebno st1100.Sveta me je uputio na ovu stvarno fenomenalnu grupu i bas mi je drago da postoji ovako nesto u Srbiji.Imao sam 1992 st1100 klot varijantu sa kojim sam presao 20000km za dve sezone bez ikakvog kvara.Sada sam uzeo 1997 sa abs i tcs-om,sa 60000km i radujem se uzivanju u voznji.Puno pozdrava za sve ovde i nadam se nekome vidjanju i druzenju.Dve predzadnje slike su od starije.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja