Jump to content

Moto Zajednica

dragan pavlicevic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu dragan pavlicevic

  • Rođendan 14.09.1950.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd, DORĆOL
  • Motocikl
    HONDA CBR 1000 rr

dragan pavlicevic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

14

Reputacija u zajednici

  1. Kada sam kupovao prošli motor,ona moja kaže:"Biraj;ja ili motor"!I ja izabrah zx9r.To je bilo pre tri godine.Prošle godine cbr 1000 rr sam kupio sam.I ne kajem se!
  2. Vukita,potpisujem svaku tvoju reč.Savet:ne primaj se na komentare raznih moralista.Svaki metar te ulice dobro poznajem, i ne samo te već ceo grad jer sam na ulici od sedamdesetih godina.Motor vozim od svoje 13-te godine,tako da imam i previše iskustva.Ko god kaže da vozeći motor poštuje sve propise,taj debelo laže!Ja prvi ne poštujem ograničenje brzine,kad god mogu.Svestan sam da je to mimo zakona,ali...Ovi koji morališu o poštovanju pešačkog prelaza potpuno su u pravu;pešak ima prednost i tačka.Samo,u zakonu o saobraćaju lepo piše da se pešak pre no što zakorači na pešački prelaz MORA uveriti da to može bezbedno uraditi!Većina (da ne kažem svi) to ne rade,nego kad mu sevne zeleno,odmah zakorači.Niko se ne pita da li sam ja kao vozač odsutan,bolestan,na nekim opijatima,pod alkoholom...Kada ti neko polomi noge,zar je bitno ko je kriv?
  3. Pored ispravnih kocnica i dobrih guma, bitno je da momku kupis odgovaraju'u opremu.Tu pre svega mislim na kvalitetnu kacigu.Jakna sa protektorima kao i pantalone su takodje deo obavezne opreme.Mozda ne znas, ali motociklisti se dele na one koji su pali sa motora i one koji ce tek pasti.Zato, opremi dete.Zelim mu lepu voznju i mnogo bezbednih kilometara.
  4. Takvo ponašanje bi trebalo da bude normalno. Na žalost, malo je onih koji su spremni i voljni da pomognu drugome u nevolji.Bravo za momke.Svaka čast.
  5. U mojoj hondi bilo je motul 300 ulje.Bio sam zadovoljan, a menjač je radio sasvim dobro.Na nagovor prijatelja prešao sam na bardal.I pogrešio sam.Pri ubacivanju u prvu menjač se jako čuje, a i ostale brzine su postale glasnije.Sa bardalom sam prešao oko 2000km i čim "svane" sunce vraćam se na motul.
  6. Dva sata i trideset minuta su zaista brzo prošla.Tvoje pričanje je bilo izuzetno zanimljivo.Zavidim ti na jednom takvom putovanju.Možda bi smo mogli ovakve večeri upriličiti još jenom mesečno?
  7. Zavisi šta vozim;punto po gradu troši 7-8, a spark 7-9!Sve zavisi kako ih poteram.Ovaj spark zna da potroši i celih 10l ukoliko negde žurim pa ga vrtim na obrtni momenat(4800).Kako god, ako hoćeš brzo da se voziš, moraš i da platiš.Kod nas vožnja motora je luksuz pa ako već imaš novca za kupovinu,moraš imati i za gorivo.Komentari o potrošnji su mi malo degutantni.Ako razmišljaš koliko ti neka mašina troši, kupi neki dizel.Motor je uživanje,i tu se ne sme kalkulisati sa potrošnjom.
  8. Svoju hondu držim kod prijatelja u garaži koja se greje.U dvorištu je pas.Garaža je na drugom delu grada i svaki put kada hoću da se provozam moram da palim auto i da pređem 10km u jednom pravcu.I to mi je bolje nego da razmišljam da li ću je ujutro naći.Živim na Dorćolu,a kraj baš i nije za ostavljanje motora na trotoaru.Što se lopova tiče...ne dao mu Bog da ga samo namirišem.Do kraja života bi mi išao "na Mišelinkama",pa ja neka robijam za teške telesne.Saosećam sa vlasnikom ukradenog motora, bar da mu moje reči budu neka uteha.
  9. Nije mi jasno zašto ljudi pričaju da im motori troše "na kašičicu"!Pa ko im sipa to gorivo?Moja honda popije 8-9 litara kada je žestoko poteram.Pri normalnoj vožnji ne silazi ispod 6 l.Pre par meseci išao sam na bajkerski skup u CG-Bijela.Do NK sam stigao za 5sati i 40min. sa dva zaustavljanja zbog tankovanja goriva.Takvom vožnjom trošio mi je 9 l.Nije ni čudo-180ks mora da troši, ali zato pruža izuzetno zadovoljstvo.
  10. Pozdrav, dobro veče!

  11. Sada je već noć,Mašo,pa tako...dobra ti noć.Lepo je videti i pročitati rano ujutro te dve tako jednostavne a tople reči kao što ih ti izgovaraš.Hvala ti.

  12. Peti 10-ti je nedelja.Vremenska prognoza je povoljna (koliko im je verovati), pa mislim da je to pravi datum za jednu ovakvu manifestaciju.Ja dolazim sigurno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja