Jump to content

Moto Zajednica

Bojan T

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Bojan T's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. menjao sam lanac bregaste jer se cuo neki metalni zvuk sa agregata, kad sam to promenio motor je radio normalno, majstor je rekao da je lanac bio zreo za menjanje, rastegnut previse. sad sam uzeo klip meteor, karike i dihtunge, cekam da majstor sve sklopi pa da razradjujem masinu. inace klip je pukao na donjem prstenu, i karika sa njim.... sada se nadam kada zamenim sve ovo da cu imati sigurnu masinu koja ce me jos dugo km sluziti..
  2. treba mi jedna pomoc da se odlucim oko izbora seta klipa i karika, imam 2 opcije pa ne znam sta da uzmem za mog atlantica 250ccm, uglavnom nasao sam na trzistu set klip, karike, bocna marke meteor, i marka prokson koja je malo skuplja, e sada sta da pazarim od te dve opcije u smislu kvaliteta?
  3. Drugari, pomagajte, Imam Atlantica 250, sa 30k na satu, danas me je izdao na putu, Vozim ja tako 90 - 100 na otvorenom putu i pocnem da osetim kako pocinje da stuca, vozim jos tako par km i vidim svetli mi lampa za ulje Kad sam stao imam sta da vidim, izbacio ulje na filter vazduha i oko dekle. dakle ostao bez ulja i nisam dalje vozio.. Odmah sam stao i zvao slep drugara... A pre mesec dana sam uradio servis kod jednog majstora u ns, lanac menjao, ulje agip 10w40 i filtere sve promenio, imao je dobru kompresiju sve je bilo ok., E sad ja se pitam kako se ovo moglo desiti kad je sve bilo normalno i bez problema?? Nisam ga mnogo forsao, ali jbg, Majstor kad ga je otvorio ima sta da vidi, mora novi klip, karike, dihtug... itd za sada sam se smorio skroz....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja