Jump to content

Moto Zajednica

paja-93

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu paja-93

  • Rođendan 17.07.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    Suzuki DR 800s Big 1991

Contact Methods

  • Skype
    paja.screw.you

Poslednji posetioci profila

1147 profile views

paja-93's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Potrebni su mi heblovi od vfr-a 750 ili 800, bitno je samo da je precnik rupe 41mm.
  2. Da li Bane jos uvek radi, jel moze neko da potvrdi? I meni je potreban
  3. Da li neko zna gde je u gradu najpovoljnije polaganje za A2?

    1. Prikaži prethodne komentare  7 more
    2. paja-93

      paja-93

      I da nisu i da jesu najjeftiniji svakako idem kod njih, danas sam ih zvao i nisam mogao da verujem koliko je devojka koja se javila ljubazna, strpljiva, sve lepo objasnila.. Tako da odluceno je :)

    3. Maximus1

      Maximus1

      Takodje preporuke za kolegu Jasminka, neces pogresiti ne brini ...

       

    4. paja-93

      paja-93

      Super, svi ih hvale, definitivno nisam pogresio :)

  4. To je onda super, nece maltene ni biti osetna promene sto se ubrzanja tice, a opet povecamo kruznu brzinu taman koliko treba. Hvala
  5. Kruzna brzina, krstareca ako ti je tako lepse, ne kružna. Mislim da je Dr Big malo veliki za zid smrti
  6. Pa kao sto je Strasilo vec napisao, mogao bi napred da se poveca za 1, pa samo da privuces tocak malo napred ali ako je verovati gearingcommander-u time maltene nista ne bi postigao.. pretpostavljam da bi i ti hteo da povecas kruznu przinu, po aplikaciji fabricki sa 45/15 tvoj motor na 4500rpm ide 125km/h, sa 45/16 na istom broju obrtaja ide 133km/h, a ako bi stavio 43/16 isao bi 139km/h, sto je vec ok razlika u odnosu na fabriku, a lanac ostaje isti. A s'obzirom da tvoj motor ima 91Nm to bi bilo maltene neprimetno po pitanju ubrzanja.
  7. E pa to i mene muci Kad bi stavi -3 i +1 promenio bi prenosni odnos za 13,81% sto nije malo. E sad da li to znaci da ce njegov fabricki moment od 59Nm pasti za 13,81% ili se to drugacije izracunava.. Ako pada za tih 13,81% onda je to prihvatljivo, imao bi 51Nm sto je ok po meni.
  8. Ali ako bi nazad skinuo 3 i napred dodao 1 to bi bilo to od prilike, ne bi morao da diram lanac.. a po onom proracunu sa http://www.gearingcommander.com/ jedino to moze da mi da vecu kruznu brzinu za 20km/h.
  9. Hvala, super sajt, nazad skidam 3 i napred dodajem 1.. mislim da je to pravo resenje
  10. Ne kapiram sta ima na tom sajtu, samo su neke reklame, jesi siguran da si dobar link dao?
  11. evo sad sam nasao i sa 14, 15 ili 16 prednji, a zadnji sa koliko hoces http://www.esjot.com/en/sprockets-and-chains/motorcycle.html?modell=30553 jedino ne znam kakvog su kvaliteta, ma da nemci su to.. prodaje neki lik na kupujem prodajem za 40€, kontam da bi bilo jeftinije kad bi se narucivalo.. @Vava jel ti se svidja ideja za lancanik?
  12. Ne znam gde bi mogao da nadjem prednji lancanik sa jednim zubom vise za dr-a, dok sam zadnji sa 44 nasao, nego nemam para za bacanje pa me zato zanimaju iskustva, da ne kupim pa da se zajebem Ne znam da li bi time uopste postigao ovo sto zelim, u teoriji bi trebalo Svakako hvala na predlogu, ako uspem prednji sa 16 da nadjem..
  13. Imam Dr-a 800 i mislio sam da nabavim zadnji lancanik sa manje zuba radi postizanja vece kruzne brzine. Zanima me da li je neko radio nesto slicno? Fabricki lancanik ima 47 zubaca, a ja sam mislio da stavim sa 44. Pa sad ako je neko radio ovako nesto super bi bilo kad bi napisao svoja iskustva, koliko se gubi na ubrzanju a koliko se dobija na maksimalnoj brzini, sta se desava sa potrosnjom itd Sad mi je kruzna brzina 120, sve preko toga smatram za mucenje zbog visine obrtaja i ako je max brzina 180. Da li bi uspeo sa promenom lancanika da podignem top speed za nekoh 20km odnosno povecao kruznu brzinu na 140km/h.?
  14. paja-93

    Suzuki Dr 800 Big 1991

    Snimak hladnog starta. https://www.youtube.com/watch?v=erx7Qqtd3Is&feature=youtu.be
  15. Da li je gotova sezona saobracajaca na motorima? nesto ih nisam vidjao po Bg-u.

    1. Prikaži prethodne komentare  16 more
    2. piki

      piki

      u kom si ti to bg bio ima ih gde hoces

    3. piki

      piki

      u kom si ti to bg bio ima ih gde hoces

    4. paja-93

      paja-93

      Jebi ga, izgleda da sam imao srece do jaja cim ih nisam sretao..kad kazem nisam ih vidjao mislim na poslednjih 10ak dana..

      @thepainkiller Upisao sam sad za A2, A1 mi nista ne znaci posto vozim dr800.. a u saobracajnoj je zaveden na 30kW tako da sve ce biti regularno kad polozim. Sad cu mesec dana da iskuliram, da ne bude posle polozio pa onda moram da prodam motor da poplacam kazne :D

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja