Jump to content

Moto Zajednica

Arsenal

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Arsenal's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Maxi pozdrav. Dvoumim se između Mayesty 400, 07. i SW 07. Iako po izgledu naginjem Yamahi, razum mi govori Honda. Na što pripaziti kod kupnje rabljenog? Kada se mijenja remen? Koliko km može izdržat mašina? Naime, ova koju gledam ima 26000 km, uvoz Italija.
  2. Možete li mi točno reći kakav akumulator (oznaka) ide u burgman 400 iz 2000.g? Pretpostavljam da onaj sa kiselinom otpada...?
  3. mene je slicno zezao za paljenje ali neka ti majstor nasteluje saugh (odmah na karburatoru se nalazi valjda) I pali ce bez problema kad je hladan sa vecim obrtajima I posle se smanje. a sto se tice stucanja moze da bude filter za vazduh proveri I to kakav je. Karburator sam kompletno skinuo, očistio, klapnu ispolirao, one 2 dizne kod plovka propuhao, sve je bilo bez greške, i nije bilo zaprljano, dakle, ista stvar. Zanima me štelanje tog saugha, ima li tko iskustva, jer ima nekoliko štelajucih vijaka u kanalu, no nisam se usudio sam probati, a majstora nemam do kraja mjeseca (gtodišnji), a htio bih to riješiti pre. Hvala
  4. Pozdrav od još jednog vlasnika Burgmana 400 2000.g (slike ću postavit naknadno). Uglavnom, jako očuvan model sa originalnih 25 000 km. Kupio sam ga sa neispravnim reglerom, to sam sredio sa drugim, malo improvizacije i stvar šljaka. Ono što primjećujem da hladan relativno teško upali. Naime, ne znam jel ima on čok? automatski, poluautomatski ili kakav, no uporno treba verglati 15, 20 sekundi. Probao bez gasa, sa pola gasa, punim gasom situacija je ista. Dok je zagrijan pali malo bolje, no interesantno je spomenuti da zagrijanog nakon vožnje i ako ne stoji duže od par minuta upalim bez gasa na 1. zub, malo mi je to čudno. Inače, prošao sam nekih 500 km nije potrošio ni kap ulja, stavio sam preventivno novu svjećicu (ngk cr7e) no stvar je ista. Ima li tko kakvu ideju, što bi moglo da bude? Postoji li na karburatoru kakvo podešavanje koje bi moglo dovesti do boljeg paljenja? Zadnja akvizacija mi je bila motul injector cleaner kojeg sam nasuo u puni rezervoar, ali sad je toliko loše vrijeme ovdje da se ne mogu voziti pa da probam potrošiti. Još jedna stvar, ponekad (ne svaki put) počne "pocukavat" u vožnji na srednjem gasu, pripisujem to lošem gorivu, tešim se.... :S
  5. Pozdravljam forumaše iz Hrvatske! Ime mi je Dražen i nedavno sam postao vlasnik Suzuki Burgman-a 400 2000.g pa imam par pitanja i nadam se da cu ovdje naći odgovore. Čitamo se!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja