Jump to content

Moto Zajednica

Ji 4Tze

Članovi
  • Broj tema i poruka

    114
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ji 4Tze

  • Rođendan 31.08.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda SH350i

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ji 4Tze's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

77

Reputacija u zajednici

  1. km sat tj. prikaz potrošnje možeš da promeniš, pogledaj uputstvo ili izguglaj, ima neka kombinacija tastera ili držiš malo duže pa onda možeš da podesiš… nešto slično ko na osnovnom Casio digitroncu Far ne treba ni da gasiš, to je dnevno svetlo. Za vožnju pri nižim temperaturama treba ti prekrivač tipa Termoscud i zimske rukavice.
  2. Timișoara - Ćimišuara (meko š) Ranca - Ranka Cârțișoara - Krćišuara Tălmaciu - Tlmaću Curtea de Argeș - Kurta de Arđeš Ali ovo moje (Južno-Banatski) nije školsko rumunsko, verovatno je blizu, i sigurno je malo umekšano u odnosu na pravi rumunski
  3. Sh350i ti je povoljniji od svih a istih 330ccm ga pogoni, keyless, kofer, visok vizir. S tom visinom ćeš taman bolje da vidiš po kiši kad ga kapljice pokriju.
  4. Je l radi Shop na NBGu? Ili neki drugi, sa Dainese odećom?
  5. Tucano Urbano Pro Leg Cover for Honda X-ADV WWW.XADVSHOP.COM The Tucano Urbano Pro leg cover for the X-ADV can be used all year round thanks to the 4 season system. In fact, it is possible to remove the insulating part from the cold in winter to leave... što bi ga parkirao preko zime?
  6. Čestitke na kupovini, lepo spakovan! Za čangrljanje, poteraj ga malo po makadamu pa posle doteži
  7. Ima Glumac preko puta Kote, ne valja? Imaju dobre dimljene vešalice…
  8. Pa da ga zadrži da ga ta “stvar na 2/4 točka” ne odvede, šta drugo…
  9. Shvatio sam zašto psi jure za vozilima, pogotovo na dva točka gde vide vozača. Oni u stvari jure za vozilom koje im odnosi čoveka. Toliko je taj instinkt najboljeg čovekovog prijatelja jak i izražen da jure za svakim vozilom. Da pojasnim taj instinkt i tako naglu promenu ponašanja kao kad pas koji mirno leži, sedi ili stoji pored puta, potrči za vozilom - imao sam psa koji je bio mešanac nekog labradora ili ptičara, taj je potpuno promenio narav i dobroćudnosti u zverstvo, u trenutku, kad sam uzeo povređenu pticu sa zemlje u ruku. Preko meter i po je skočio u visinu, toliko je jak instinkt kod njih… Tako da uopšte ne čudi ta naglost u pojavljivanju pod točkovima. Znam da je tema duga ali nisam naišao na ovakva objašnjenja ove pojave. Oni mučeni zgaženi, samo nas u stvari žele da zaštite da nas to “nešto na točkovima” ne odnese.
  10. U podzemnoj garaži negde pored ulaza ako znaš gde ideš Na velikom nadzemnom parkingu pored ulaza na sprat koji ideš. Ili na prvom ulazu s desne strane gde je parking za bicikle. A na spoljnim ulazima ljubazno zamole da se ne parkiraš pored ulaza..
  11. Pa najbolje primetiš razliku u vožnji sa punim i praznim rezervoarom probaj pa javi Toliki motori imaju rezervoar gore pa to realno ne utiče na voznu dinamiku. Pre će biti da je raspodela statičkog i dinamičkog opterećenja ipak dosta unapređena na novijem modelu tvog skutera i da je to razlog boljeg kretanja po putu nego pozicija rezervoara goriva.
  12. SH350i je odlično balansiran i pored toga što mu je rezervoar ispod sedišta, kad sam gledao review-ove baš su mu hvalili tu balansiranost i nisko težište, baš se onako lepo vozi. I na otvorenom, krivine, magistrala a po gradu se lagano provlači, ide kao po šini. Tome doprinosi i dobro raspoređena težina u prednjem delu. Ali i nema tu 50l goriva pa sad da to vuče na neku stranu, to je smešno za ukupnu kilažu, mnogo više doda stomak ili spojleri vozača na krak momenta nego rezervoar. Inače, u pravu si za višak snage za po gradu, ali realno višak snage može samo da zasmeta u smislu potrošnje. Za mene je ovo prevoz za malo širi reon. U našim uslovima je to npr. šire područje Beograda, lupam, 80 km prečnika. Bar pola sata vožnje u jednom smeru, od toga je pola magistrala.
  13. Slabo se to kod nas prodaje, eto ADV350 su prodali koliko su uvezli i mogli su još. Ovaj moj je od prošlogodišnjeg uvoza a bila su ukupno dva takva, jedan crni i jedan sivi. Crni je bio u salonu koji mesec, njega sam i probao prvo. Ove godine im je cena 500€ veća.
  14. Honda ima 330ccm ako ima neke veze. Isti im je valjda agregat i za 350 Forzu i ADV
  15. Ma ja mislim da nema greške ni sa jednim, bukvalno šta prevagne, tipa volim Hondu i zato SH… Sve su to večne mašine za jednog vlasnika i sa bilo kojim će bi super zahvalan, šta god se izabere.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja