Jump to content

Moto Zajednica

SpartacusMatsuHouse

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu SpartacusMatsuHouse

  • Rođendan 25.08.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Yamaha Majesty 180

SpartacusMatsuHouse's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. To je to. Razlika je samo fizicka i zanemarljiva. Nasao sa zamenuo vergla, pali, ide, ode Ali sam sad skontao da mi je i baterija pri kraju
  2. Ne mogu da nadjem za 180-ku. Uglavnom su od 125ccm jel to isto cudo ili ima neke razlike? Sem vizuelnog izgleda.
  3. Ako je automat anlasera ovo, onda sam nasao kvar http://i.ebayimg.com/00/s/MTEwNFgxNTMy/z/HTMAAOxyq15SO2Yq/$%28KGrHqJ,!ogFI6CMsEHMBSO2YpsrnQ~~60_35.JPG
  4. Prespoicu ga sutra na bateriju od kola cisto da vidim da li ce zaverglati ali mislim da nije do toga. Jer onda ne bi davao struju uopste,zar ne?
  5. Bice da je taj relej ili kako se vec zove. Ima dva srafa na sebi, na jedan idem crvena zica sa baterije, a na drugi crna koja dalje ide cini mi se do alternatora ili anlasera nisam uspeo da vidim. Sa druge strane tog releja ima dve zicice i na kraju dzek koji opet ide u nesto. Ali kad sam spojio ta dva srafa zaverglao je do duse kao kad je slaba baterija ali vergla. Na toj kutijici pise MS5E-661 12V. Jebem li ga pokusacu da nadjem taj deo da zamenim.
  6. Pozdrav drustvo. Imam Yamahu Majesty 180 2004. godiste, juce sam hteo da je upalim ali ne daje znake zivota. Uopste ne vergla. Pomislim akumulator. Skinem ga dopunim vratim...isto stanje. Motor cuti. Svetla rade, zmigavci, sirena sve, ali da zavergla nece, cuje sam smo neko cakcanje, kao neki prekidac tu u bliizini gde je i akumulator. Skinem maske i vidim malu kutijicu 1x1cm (verovatno neki relej) skinem poklopac sa njega i pogledam deluje mi sve ok. "rucica" koja daje verovatno nekii kontakt u tom releju radi pomera se pri stiskanju dugmeta za paljenje i u sustini to se i cuje da cakce. Proverim osigurace sve oke. Skinem anlaser otvorim ga ocistim, pogledam cetkice one su u redu, vratim sve ali ni dalje nece da zavergla. Svecicu sam menjao pred kraj sezone kontam da nije ni ona. Ne razumem se bas najbolje sta bi moglo da bude pa ako neko ima nek ideju bio bih mu zahvalan. Desavalo mi se ovo i prosle sezone do duse mislio sam da je u pitanju kontakt na akumulatoru jer u 10 paljenja jednom nije hteo ja malo cuknem nogom sa desne strane gde se nalazi taj relej i on zavergla i upali. Sad vise nece uopste da vergla kao mrtav konj. P.S. Mozda sam temu pokrenuo na pogresnom mestu, ako jesam uputite me gde da se obratim. Hvala jos jednom.
  7. Hvala na odgovorima, ako uhvatim dovoljno vremena preci cu celu temu. Iskrenoooo, jos uvek se lomim. Da li da ostavim Yamahu jos jednu sezonu ili da menjam za Burgmana. Najvise mi sto dajem motor 2004. za motor 1999. godiste. Bojim se da ne bude macka u dzaku. U svakom slucaju javicu vam sta sam uradio. Blagovremeno ce te biti obavesteni.
  8. Hvala miksamgm I sam covek mi je rekao da su mu svi govorili da Burgamni uglavnom trose ulje, ali on sa tim nikad nije kaze imao problem uvek je uredno gledao ali nikad nije morao da dosipa. Samo je redovno menjao ulje. Ja znam da majesty trosi ulje i vec sam navikao da proveravam ulje svremena na vreme pa cak i da dosipam Da li jos neko ima nesto da doda?
  9. Pozdrav svima u grupi moje ime je Goran. Trenutno imam Yamahu Majesty 180ccm 2004. godiste, ali evo vec par meseci razmisljam o kupovini Burgmana 400. S'obzirom da nisam nesto u ljubavi sa parama, uglavnom gledam motore koji spadaju u kategoriju zamene. Tako sam naisao na jedan lep primerak Burgmana u Novom Sadu (bar lep na oko) do duse 1999. godiste ali je u vlasnistvu starijeg ozbiljnog bajkera. Covek mi deluje dosta ozbiljno inace vozi iskljucivo BMW-a, a Burgman mu sluzi za po gradu i pristao bi na zamenu za moju Yamahu. Moze neki savet? Na cega da obratim paznju? Ima li Burgman iz 1999. nekih mana, koje bi mi se mozda odbile od glavu? Bilo sta ako neko zna o Burgmanu 400 iz 1999. neka kaze, bio bih mu zahvalan. Pozdrav
  10. Zvao sam i njih, nemaju nista sto se tice 180-tke. Tek sredinom septembra ide za Italiju.
  11. Pozdrav svima, Da ne duzim puno, imam yamahu majesti 180cc3 2005. godiste potrebni su mi klip, karike i cilindar. Da li neko zna gde se to moze uzeti, zvao sam Rodic kod njih to izadje oko 80.000 RSD-a. Ima li neko informaciju gde to moze da se uzme za manje para ili da li neko ima polovno da je u nekom zadovaljavajucem stanju. Svaka informacija mi je od pomoci. Hvala.
  12. Koliko sam citao po forumima nema neke velike razlike ni u 125/150 (bar tako tvrde), sto dalje inplicira da ona sva tri modela dodju na isto Kakvi su sa delovima, da li ih ima, kakvi su sa cenom?
  13. Cao svima, Ne znam da li vec ima slicna tema, ako ima opomenite me. Pre par meseci sam uzeo Yamahu Majesty 180cc 2005. godiste. Zadovoljan sam sa skuterom i vise od toga ako mogu da kazem, ali primetio sam da se jako malo prica o ovom modelu. Uglavnom se spominje 125, 150 i 250cc. Da li neko moze da kaze nesto o ovome modelu konkretno, utiske, poredjenja sa slabijim modelima. Cena odrzavanja, da li ima delova i gde ih ima itd sve me zanima
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja