Jump to content

Moto Zajednica

marko966

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu marko966

  • Rođendan 13.02.1996.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Rekovac

marko966's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Nije problem ugradnja zvučnika u kacigu. Našao sam slušalice koje mogu da posluže. Jedino me brine taj šum vetra, da ne rasturam celu kacigu a da je na kraju neupotrebljivo. Ostaje mi onda da probam sa običnim slušalicama (ne bubicama) pa da vidim da li one mogu da posluže.
  2. @Davor_ Ja imam neke Pioneer, kvalitetnije bubice, i kad ih stavim na uši 50% ne čujem a tek kad pustim muziku na 20-30% onda tek ništa ne čujem. Nije da sam gluv već jednostavno tako slušalice izoluju spoljne zvukove. @velimirjevtic Možeš li mi reći model tih slušalica ili još bolje gde si ih kupio ?
  3. @velimirjevtic Jeste lakše bubice samo što me je strah baš da pređem 500km auto putem a da ne čujem ništa oko sebe. 50% priguše špoljašnje zvukove i još kad pustim muziku to mu dođe 100%. Pritom u pitanju je skuter od 150cc pa će biti tu dosta oni koji će me preticati i obilaziti.
  4. Pozdrav svima Planiram duže putovanje sa Vespom NV 150 pa sam razmišljao da ugradim zvučnike u kacigu da povremeno slušam radio i muziku u toku vožnje. To bi verovatno bili zvučnici od 16 oma (zbog jačine) a zvuk bi išao iz telefona ili mp3 playera. Ugradnja nije problem. E sad, jel imao neko iskustva sa zvučnicima u kacigi, kako se čuje pri brzini od 70-80km/h i jel ima puno šuma ? Za par dana postavljam veliki vizir (ovakav) tako da računam da će to biti + i da će biti manje šuma. P.S. Jel izvodljivo postavljanje 12v utičnice na Vespu pa da nakačim telefon da se puni u toku vožnje, jel potreban neki otpornik ili nešto ?
  5. Zdravo drugari Za par dana trebam da izadjem na polaganje pa se vec razmisljam koji ce mi biti prvi motor. Odlucio sam da to bude skuter (ali sa menjacem - dakle Vespa). Moj problem je sto ne znam da li sam previse visok za Vespu posto je nijednom nisam probao a imam 188cm. Uopste nemam predstavu kako bih izgledao na tom skuteru i da li je polozaj previse zamarajuci s obzirom na visinu - planiram neka povremena manja putovanja od po 50-100km. Drugo, vidim da postoje razlike izmedju Vespe NV150 i indijke T5 pa da li neko zna da li je razlika i u dimenzijama ili su to samo neke sitnice ? Trece, nasao sam par vespi u oglasima kojima je potrebno "srediti struju" pa jel mi moze neko reci da li je to skupo odraditi (naravno u servisu) ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja