Jump to content

Moto Zajednica

Kymco B&W

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Smederevo
  • Motocikl
    Aprilia Sr 50

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Kymco B&W's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav ljudi. Da li mere brzinu na tehnickom na skuterima do 49cc i ako mere kako najbolje blokirati da ne prelazi vise od toga, inace u pitanju je Aprilua SR3 - karburator verzija.
  2. Ajde molim vas batalite Markeza. Jeste da je decko cesto kamikaza ali ovde uopste nije kriv. Izgubio je kontrolu i sta on je trebao da zna ko je iza i na kojoj putanji i u kojoj brzini vozi, to sto je igrom slucaja bio bas Kvartararo je druga stvar, drugi kontakt Nakagami njega prvo dodiruje, znate li uopste o kojim brzinama de tu radi, slusam ove komentatore i ne verujem osudu na Markeza. Enea bravo, mozda tih 5 poena i odluci sampionat ali jos je to daleko.
  3. Pozdrav ljudi. Registracija istekla na skuteru prosle godine i nismo produzili. Interesuje me samo da li se placa kazna za to mislim sto nije odjavljen, znam da treba sve novo - tablica, saobracajna.
  4. Kakva trka, bravo momci, jbt ti sunce sto se ne rodih da budem GP vozac.
  5. Easy koje vreme se uzima da bi se islo u Q1, da li iz FP1, FP2 ili FP3.
  6. Pozdrav ljudi. Moze jedno pojasnjenje. Nije mi jasno da li se u Q2 ide direktno iz treninga 1, 2 ili 3. Nije mi bas jasan taj redosled - trening-Q1-Q2
  7. filipfg ohooh, da smo zivi i zdravi do sledece godine, znaci da se skupljaju pare za sledecu godinu :). Voleo bi ove godine da odem ukoliko ova situacija to dozvoli, mislim da se Rosi ove godine oprasta ili gresim?
  8. Pozdrav ljubitelji Moto GP. Od pre 2g. sam aktivno poceo da pratim Moto GP, ne znam kako to nisam ranije shvatio da volim da gledam :), sasvim slucajno odgledao jednu trku jer nisam imao nista drugo na tv zanimljivo i od tada obavezno kad god je trka pivo ispred fotelje i nemoj da me diras :), cak sam jednom i goste iskulirao jer ne bi mogao da gledam, glupo al jbg. Interesuje me jel neko bio da gleda uzivo neku trku. Planiram neku trku da gledam uzivo, koju stazu bi preporucili, razmisljao sam o Mugellu, mislim nije mnogo daleko...., ne bi bas da idem u Spaniji, Portugalu..., otprilike koje su cene karte, smestaj i put je relativna stvar.., mozda ima neku agencija koja to sve organizuje? Hvala puno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja