Jump to content

Moto Zajednica

Srdjan97

Članovi
  • Broj tema i poruka

    70
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Valjevo
  • Motocikl
    Yamaha TDR 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Srdjan97's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Ma nije to tek tako..Ne mozes tako da gledas,posto je meni ovo prvi motor i nisam imao iskustva niti sam znao sta da gledam prilikom kupovine.I naravno nisam imao srece,posto je se ubrzo ispostavilo da je taj sto sam ja uzeo bio los. Sredio sam ja njega bas ono,ali sam ulosio dosta novca Slobodno kupi motor,mnogo je dobar.Odlicno povlaci,brz je,lak za upravljanje,ma super
  2. To cu i uraditi,hvala i pozz
  3. Probacu to da vidim,a kada skidam auspuh,jel neophodno da zamenim dihtung ili moze da ostane isti? A procitao sam,neki lik je napisao da posle ciscenja auspuhamu je mnogo bolje isao,znaci iscedio mu sav talog i ulje,jel i to moguce?
  4. A ono u vezi RC ventila,citao sam da se skine auspuh i da se okrene za 180 stepeni udesno,jel bi mogao malo to da mi pojasnis?? Ili ima neku blokadu u auspuhu,kako bih to mogao da vidim i ako ima kako da skinem? Posto ja nzm da li motor uvezen ili ne i ako jeste odakle je,zato moram sve da vas pitam.
  5. Onda nije CDI,posto obrtaje vrti bez problema...
  6. A citao sam da dosta pomaze ciscenje auspuha i zamena CDI-a ali ja nzm da li je moj CDI ustrojen,kako bih to mogao da saznam??
  7. Da,do 125,eventualno do 250 da bude 2T,a preko samo 4T .
  8. A zvao sam coveka za neku iz vranja,2006 je godiste,pise po dogovoru cena i kaze mi 1800e,e ja ga pitao da li je otvorena verzija i on nije umeo da mi odgovori,a ja da kupujem da nije otvorena verzija,ne isplati mi se jer bih onda morao da otvaram motor,a treba puno para i vremena...
  9. Ee ima...Pa prvo treba moj da prodam,pa cu onda najverovatnije kupiti mita,sad se konsultujem sa bajkerasima.. Ali ta iz Lazarevca je izguljena sa desne strane e sad da li je pao ili ko zna...upravu si,mora se to videti..
  10. Ima li neko ko je gledao po nasim oglasima, i ko se razume dobro u motor,da mi kaze koja bi bila najbolja za kupiti?
  11. Da,ali ona je '92 godiste(ako mislimo na istu),a ja planiram od 2000. Pa navise :-)
  12. Bajkerasi...Ako vam nije problem da mi kazete sve sto znate o Cagivi mito 125(znam da ima dosta tema...I ja nisam hteo novu da otvaram,nego u ovoj bih pitao nesto...),posto planiram da je kupim i da bude po mogucstvu preko 2000tog godista... Gledao sam na "polovni automobili" i cene se krecu od 900e,pa do 1500e za od 2000tog godista...E sad kada biste mi pomogli i posavetovali me na sta da najvise obratim paznju kod Mita..?.. Ja trenutno vozim Yamahu TDR-125,1992 godiste,pa do nekle i znam gradivo 2T motora..
  13. aha..Hvala sto ste pomogli..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja