Jump to content

Moto Zajednica

sasasnob

Članovi
  • Broj tema i poruka

    181
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu sasasnob

  • Rođendan 19.06.1962.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kraljevo
  • Motocikl
    Suzuki DL 650 V Strom

Poslednji posetioci profila

2350 profile views

sasasnob's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

57

Reputacija u zajednici

  1. Tura je lepo osmisljena ali ima nekih nedostataka. Mislim da je isuvise pretenciozno da u danu sa Krfa stignes do Soluna obidjes Zejtinlik i stignes u Jerisos odnosno Uranopolis (oko 500km).
  2. Sve zavisi gde si se smestio u Jerisosu ili Uranopolisu. Mi smo ostavili motore ispred hotela u Jerisosu i niko ih nije dirao, doduse bila je to 2003 godina.
  3. Ako nije problem Kraljevacka ekipa bi se prikljucila otvaranju sezone. Broj zainteresovanih od 5 do 15. Crnom Gruji zelim brz oporavak.
  4. Sve zavisi koliko imas novca i da li motocikl zadrzavas za sebe ili zelis da ga dalje prodajes.
  5. 2003 godine posetio sam Hilandar, sa prijateljima, naravno motorom. Te godine dobili smo blagoslov Vladike Žičkog kao i poziv od manastira obzirom da su tih godina bile potrebne vize. U solinu smo posetili Zejtinlik, a vize za Hilandar uzeli smo u glavnoj ulici u Solunu ul. Ignatia preko puta shopa Harli Dejvison. Prvu noc smo spavali u Gevgeliji a drugu u Jerisosu, Motore smo ostavili ispred hotela. Od Jerisosa do Uranipolisa isli smo autobusom, a odatle brodom. Dva dana smo bili u manastiru. Manastir sam ponovo posetio 2008 godine po istom principu. Samo sada se spava u novoizgradjenoj zgradi koja se ispred manastira. Mozda postoji mogucnost da se motocikli skutei parkiraju kod strugare ili dvorista manstira Kakovo, a to je jedno 3-5 km ispred Jerisoasa. Mislim da danas ima mnogo agencija koje se bave obezbedjivanjem svih neophodnih papira za posetu Svetoj Gori, tako da se sve potrebne informacije mogu dobiti od njih, obzirom da postoji mogućnost da je nesto izmenjeno u odnosu na proslu godinu. Znam da je potrebno najaviti tacan dan dolaska i broj ljudi obzirom na ogranicen broj kreveta. U svakom slucaju ideja Vam je odlicna jer ko moze i i ma uslova valjalo bi da bar jednom u zivotu poseti Svetu Goru i Hilandar. Bilo bi lepo da se pre odllaska svako bar malo informise o istoriji Svete Gore i Hilandara.
  6. Fotografija učesnika tradicionalne vožnje "Rudno 2012 - završetak sezone" u organizaciji neformalne grupe SW.
  7. Hvala gospodo na svim komentarima i komplimentima. Tvorac ideje o formiranju neformalne grupe SW je Mita i postoje razmisljanja u tom pravcu da se u toku godine barem jednom skupe svi vlasnici SW iz Srbije, tako da neformalna grupa nije samo opredeljenaa za teritoriju Kraljeva. Mi postujemo sve vlasnike scootera i motorcikla, sto i dokazujemo zajednickim voznjama. Ukoliko ima zaineresovanih za voznju sutra se organizuje "zavrsetak sezone" vožnja do sela RUDNO 100km od Kraljeva. To je vec tradicionalna voznja VII po redu.
  8. Prvo da se zahvalim na cestitkama. To sto imamo nameru da napravimo neformalnu grupu SW KV ne znaci da ne zelimo da se vozimo i druzimo sa drugim formalnim i neformalnim grupama. Neformalna grupa SW KV 28.09.2012.godine organizovala je kracu voznju: Kraljevo, Studenica, Ivanjica, Jasenovo, Kokin Brod, Zlatibor, Cacak (Arilje), Kraljevo. Na voznju je poslo 14 motorcikla i 14 se vratilo.
  9. Vlasnici SW Kraljevo, razmisljaju o osnivanju neformalne grupe SW, pa su se okupili da se slikaju i provozaju.
  10. Risan. Prvi dodir sa "nevestom Jadrana". Fantazija... 11.06.2012.
  11. EX scooter GILLERA i jezero kod Kolasina
  12. Svi su iz Kraljeva za slikanje su nedostajala jos dva, ali su vlasnici imali neodlozna posla, tako da ih u KV ima trenutno 8 ali kako stoje stvari bice ih jos.
  13. Sve cestitke maxi osvajacima Transfagarašana. Pozdrav iz KV.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja