Jump to content

Moto Zajednica

Meteorolog

Članovi
  • Broj tema i poruka

    823
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Meteorolog

  1. Pozdrav braco i kolege bajkeri... Posle supersporta, supermotoa i sport turera, razmisljam o maksi enduru sada... Jel poznaje neko ovaj motocikl, vlasnika, itd? Honda Africa Twin XRV 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Africa Twin XRV 750, 1990. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 84000 km, Novi Beograd. Cena 1.700 € - Motori -... PS Pored kraljice pustinje, razmisljam jos o caponordu, varaderu i v-stromu... Budzet ce na kraju odluciti.
  2. Auh, svaka cast. Brutalno, jedinstveno i prelepo... Cisto iz radoznalosti, koliko izadje ovo zadovoljstvo na kraju, s obzirom da je kompletan motor odradjen?
  3. Milan Petrovic iz Bora. Sjajan i nedivljacki nastrojen vozac i osoba, pre ovog turera je vozio kruzer klasu. Sta li se tu sve izdesavalo...uzas. Petra neka ti je laka zemlja!
  4. Jeste, sve je tako. Otisao je kod takodje velikog ljubitelja motociklizma. Dule je izuzetno zanimljiva licnost. Saga se zavrsila, idemo sada na maksi enduro klasu. Capo kao prvi favorit.
  5. Zavisi od dijabola i kuglica, ali neki prosek je 60-100, sa tim sto opada pomalo brzina projektila, kako se prazni ampula, ali s obzirom da je uglavnom rekreativci koriste, nije strasno. Za profesionalce i profi rekreativce, samo PCP oruzje. Pa u tim lovackim radnjama, cena je od 100 dinara za jednu ampulu, u magnumu je 120rsd.
  6. Spanska gama pravi bas kvalitetno vazdusno oruzje. Konkretno za ovaj model i ja sam bio zainteresovan pre par godina, cisto za razonodu, ali sam odustao na kraju. Najbolje je to sto koristi i kuglice i dijabole. Vidim da mu je i cena novog pala. Jesi ga isprobao malo? Kakva mu je grupa na 10 metara? Da li se nisani steluju i jesu li tricijumski? Doduse sa novim vazdusnim oruzjem, treba isprobavati dijabole, probati sve dostupne gramaze i oblike, dok se ne pronadje idealna za svoje oruzje. I da li za tih 8500 idu i tqa dva pakovanja dijabola sto si uzeo?
  7. Samo da kazem da je promenjeno ulje i filter ulja (27.06), ponovo motul 5000 i man filter, jeste skuplji od hiflo filtera, ali da ne bih cekao na dostavu... I da, neverovatno mi je da je posle skoro 5000km, ulje skoro pa kao novo, tamno braonkasta boja, kao da nije ni bilo razbijeno i moglo je garant da tera jos... Pitanje za kociono ulje, dosadasnji motori su mi imali po jedan disk, a sada, da li na prednjem tocku kada budem ozracivao sistem, da odradim jednu po jednu kandzu ili moram obe istovremeno? Msm izguglacu svakako, nego hajd' da pitam prvo...
  8. Ma jasta, sta je tu je. Kao sto rekoh hleb ne trazi...
  9. Ma neka ga u oglasima, hleb ne trazi Ionako nije navala ka ovom modelu.
  10. Sto se tice suzukija...eto sjajne ponude, a i cena samo sto se promenila Celo godisnje finansijsko putesetvije se nalazi u tom opisu oglasa...hahaha Sem jedne stavke, ali to cu ispricati ako kupca bude zanimalo
  11. Hahaha, dvoje su se tako smuvali Sve se slazem, sveeee, aaaaa
  12. Kupio sam i stavio nov gelski akumulator, posto je stari izgleda vrisnuo u medjuvremenu. Ljudi moji, upalio sam ga posle 8 meseci, kad je zaverglao, kako to prede, kako se cuje, ajoooooj ...srce mi je zaigralo, bez zezanja. Uzeo sam ulje i filter, pa cu promeniti i to, kao i kocionu tecnost, zato sto je vec imam. Vozio sam se malo, ma ne mogu da opisem tu radost. Posto mi prodaja nije vise hitna (izasao sam iz govana), i zbog gore navedenog, cena ide gore na 1300 ojro. Planiram da promenim tu jos par stvari, iz hobija cisto, da se zanimam preko leta, pa onda mitas touring force, pa registracija na kraju... Naravno dizacu cenu, kako sta budem dodavao.
  13. Hahah, korona popust samo uz dokumentovan prilog o uspesnom izlecenju od kovida 19
  14. Hahah, to planiram da uradim, ako ga budem registrovao, uradio servis i nabacio gume, da dignem za jedno 600 evra bar...hahah U principu u pravu si kolega Pingvin. Ili ti treba novac ili si kupio nesto drugo.
  15. Skoro jesam, imam jos 52k duga, i to resavam ovaj mesec, tako da isplivavam polako. Pa cemo videti, ako se ne proda, jos bolje...
  16. Upravo sam ti poslao podatke na telefon. Ti mi javi kada budes poslao. Da rezimiramo jos jednom, cena je 2500, u kutiji je sve sto je stiglo sa njom, potpuno je ispravna i saljes sve to???
  17. Hahah, da, vrlo lagano godisnjica. Moguce, gsxf se generalno tesko prodaje, msm nije popularan medju rajom.
  18. E super. Jesam, jesam, samo sto ne ide meni nego koleginici jednoj, no dobro, to nije bitno. Poslacu ti podatke na telefon koji si ostavio, a ti reci kada... PS Trebalo je da budes uporan sa vejpom, moze pomoci za bataljivanje. Evo ja nisam zapalio vec 56 dana, bez krize totalno.
  19. Kolega, jel prodata ovaj dzojtek sprava? Ako nije, zanima me da li uz nju ide i sva prateca oprema, dva grejaca, usb kabl, itd...
  20. Aktuelno i dalje... Od skoro sam poceo da dobijam i ponude za zamenu...ali ne bih to jbg sada Sve isto kao sto je navedeno...od cene do stanja. Dobro, nakupila se prasincina, ali neka ga, to cuva boju, a onu ciradu ne koristim. Smaracki mi je to.
  21. Aktuelno... Ostalo je samo na pozivima
  22. Aktuelno... Povecali su se pozivi u poslednje vreme...
  23. I dalje... Hajte ljudi, tatici trebaju nove cipele... Zamena je sada samo za behaton ploce, sa ugradnjom najbolje...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja