Jump to content

Moto Zajednica

Vele05

Članovi
  • Broj tema i poruka

    212
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vele05

  • Rođendan 15.07.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad

Poslednji posetioci profila

1844 profile views

Vele05's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Drzaci tablica prodati. Ostali jos zmigavci: 800 din
  2. Mali vrhovi na spoju su u stvari sarafi koji se zavrcu imbusom kada se podesi ugao tablice. Dva okreta kljucem i nece ona nidje..
  3. Planirao sam da do proleca preuredim zadnji kraj motora, ali ce ipak biti novaca za novi. Tako da delovi koje nisam iskoristio idu na prodaju. Sve je mint, novo i nalazi se u Novom Sadu. Slanje kurirom po dogovoru. Vladimir 063 680 713 Led zmigavci 1000 din Stop svetlo sa srebrnim drzacem tablice 1200 din Metalni drzac tablice crne boje 600 din
  4. Vele05

    Led zmigavci

    Dobar dan Prodajem par novih led zmigavaca. Cena:1000 din Novi Sad 063/680-713 Vladimir
  5. Na prodaju givi kofer iz naslova. Zapremine 30 litara. Kupio sam ga uz motor ali posto ga ne koristim uopste, ide na prodaju. Kofer kupljen pre tacno 2 godine i ima plitke ogrebotine na desnoj strani. (vidi 4. sliku) Cena: 4000din Nosac kofera za Derbi Senda drd extreme, bez tragova korozije i pukotina. Cena: 3500 Kontakt: 063 680 713 sms/poziv. Oprema se nalazi u Novom Sadu.
  6. Ja sam 182 i malo me zulja. Tebi bi mozda odgovaralo. Ako budes u prolazu, javi se na telefon ako hoces da pogledas odelo. Videces da vredi i duplo od tih para. Nego ova kriza nas ubi..
  7. Jel visoka cena? Kriza u svetu? Ne valja boja ili je svima malo odelo?
  8. Prodajem kozni kombinezon veoma kvalitetan,izradjen je od debele,kvalitetne koze,nema nikakve tragove nosenja na sebi. Velicine je 50. Za visinu 165-175 bi bio idealan,mada mislim da moze i koji cm vise. Ima tvrde protektore na kolenima, podlakticama i ramenima,a meke na ledjima (i butinama,ali nisam siguran). Svi protektori mogu da se izvade iz postave. Cena 125e zato sto je prodaja hitna!
  9. Vele05

    Portreti

    Utorak je trebao da bude sasvim običan dan kada dolazimo na praksu, medjutim došlo je nas par koji smo malo ispred vršnjaka iz razreda i pošto smo svi imali aparate kod sebe posle prvih varnica pala je dečja rasprava ko bolje slika,ko ima bolji aparat,čiji aparat ima bolju svetlosnu jačinu, čiji je tata jači... i tako u nedogled. Sreća pa je došao profesor i predložio nam da se oprobamo u studiu sa tim moćnim mašinama od aparata inače je sva verovatnoća bila da ce biti viška sočiva,plastika i svega ostalog! Atmosveta je bila krajnje neozbiljna tako se ni oko fotki nismo mnogo trudili. Sve u svemu,super smo se družili i ovo ćemo sigurno ponoviti. Da ne pričam puno, evo nekoliko radova posto nebih da pretrpavam stranicu, ali ocekujte na sledecoj strani jos fotki posto me mnogo interesuju komentari ljudi koji su duže od mene u ovim vodama. I da napomenem,fotografije nisam obradjivao. Po meni nije bilo potrebe da se čačkaju boje i osvetljenje a posto sam zimski raspust odvojio za edukaciju o malo ozbiljnijim modifikacijama na slikama, obradjivanih fotki nece biti do proleca... Khm Khm: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I za kraj jedna slika mene. Čisto da pokvari dosadašnji utisak Uploaded with ImageShack.us Živeli!
  10. Mozda ce ovo pomoci. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/34114-atvquad/
  11. Doslo 'ladno vreme. Mozda ce se sada naci kupac!
  12. Haha toyotu je vec slupao..mentol..Nece se smiriti dok nekom ne navuce bedu na vrat,a mozda ni onda. Zalosno je sto ima ovako bezobzirnih ljudi,a to sto tatina kola lomi i sto se ubija sa bajsa, za to me bas briga. Cak sam se i slatko ismejao kad je pao sa bajsa ispred one dve ribe i to sa punom(za plazu)..
  13. 160e. Sto je i verovatno poslednja cena ispod koje stvarno nebih isao..
  14. Samo nekoliko tema ispod si mogao naci odgovor..msm da nije tesko pogledati barem prvu stranu ili ukucati u pretragu kljucnu rec pa mahom pogledati.. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42261.0
  15. Upravu si,40D je ipak najbolje resenje.. Sto se tice blica,ipak cu da probam da slikam bez njega,ali ako mi bude bio potreban,ne gine mi jos jedan 580 ex. Za pocetak cu da kupim neki sirokougaoni objektiv a kasnije ostale.. Hvala puno na brzim i opsirnim savetima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja