Jump to content

Moto Zajednica

adans

Članovi
  • Broj tema i poruka

    22
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu adans

  • Rođendan 03.11.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Aprilia Pegazo

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

adans's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Da li znas mozda da li se porpavlja ili mora zamena.
  2. Problem je greska koju prijavljuje f1 c28. Kada ga pustim da odradi i upali ventilator, ugasim opet upalim greske nema. Ujutru opet vrati gresku. I drugo me zanima da li kada skinete rezervoar gorivo curi iz cevcice. Kod mene curi, a predpostavljam posto je pumpa u rezervoaru da bi trebalo da ne curi. Da li sam uprvu?
  3. Testiram sondu za vikend pa javim sta sam dobio citanjem unimera za pocetak
  4. Da li neko ima uputstvo ili kakve instrukcije kako se kontrolise lamda sonda na 1000.
  5. Nego neko je spominjao nekog majstora u kraljevu ako se nevaram bese Ivica dali neko ima kontskt neki
  6. Dali je neko probavao neke klinere za dizne?
  7. Tps je bio nastelovan na donju crtu, a ja sam ga stavio na sredinu. E sada dali sam pogresio ili ne to neznam. Leptiri nisu skinuti. Na otvorenom je potrosnja oko 9l a u gradu 12l. U radu nema problema, jedino kada ga zategnes po gasu imas osecaj da motor muce. Kao da mu nedostaje vatduha. Uradjen je servis i nista.
  8. Kolege, Meni niko da pomogne. Koliko 1000 treba da trosi na otvorenom pri nekoj normalnoj voznji od 100 km. I da li na potrosnju utice polozaj tps.a?
  9. Danas primeti jednu jako lepu sitnicu. Po cageru kada je motor na 110km/h na gps je 100km/h. Na 150 km/h je negde oko 130km/h na gps-u. Da li je moguce da bas toliko laze??? I da li zna neko da li ima negde da se upise noviji softver u motor i da li je uopste pravljen noviji. Inace sa voznjom do 3000rpm trosi 5 litara ali je voznja smor.
  10. Ma drustvo meni samo nije jasno. Posto je moj motor iz svajcarske i naravno blokiran je na 200km/h. Gde li su i kako su ga blokirali. Inace menjao pumpe i goriva i drzave gde sam sipao i dalje imam osecaj da muce. Inace sto se tice potrosnje situacija je sledeca. Na saltanju do 3000 rpm i lagane voznje stvarno trosi 5,5 do 6l ali ja to tesko da mogu da ponovim. Moja voznja je izmedju 3500 i 6000 rpm i tu trosi oko 8 - 8,5 litara. Sobzirom da je hiljadarka i da smo ja i ona malo teski mislim da je to sasvim ok. Ako gresim neka me neko ispravi.
  11. Drustvo opet pitanjce. Imam osecaj da motor muce kada mu dam gas. Cak nije osecaj nego sam siguran. Filteri su novi a ne kontam sta bi moglo biti.
  12. Danas mi nebilo tesko uradio sam i kompletan servis motora. Ciscenje lanca opran benzinom pa klinerom pa namazan, promenio ulje i filter na motoru, antifriz, ulje u kocnicama prednjim zadnjim i kvacilu i to neko dot 5,1 kazu da je bolje od dot 4, obe svecice i filter vazduha. Jedino me zacudili da je filter bio iz ove kuce http://www.bmcairfilter.com.au i bio je zapusen do ......... Stavio sam klasican nov pa cu da vidim da nije zbog toga bio problem sa potrosnjom. Inace kada sam ga prespojio u duler mod napisao je -C 00 i crvena lampica gori stalno, sto mislim da je ok.
  13. Milsim da je malo rano za dizne sto se tice predjenih kilometara. Motor ima tek 19000 km. Inace na njemu nista nije radjeno. Inace u kakvim blokadama pricate i ko je dobar za 1000 da ga zna ono u dusu.
  14. Treba mi pomoc prijatelja. Imam osecaj da mi strom trosi kao kamion kako god ga vozio. Sa voznjom od 80 km na otvorenom trosi oko 8 litara a ako ga kidam trosi oko 10. Dali je to normalno za 1000???
  15. Pa da se zapljunem i ja. Danas je i ocarinjen, cekam jos homologaciju pa da vidim da li cu ga registrovati posto mi je nekako velikkkkkkkkkkkk motor naravno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja