MOTO Iannone

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1529
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

 • Days Won

  7

MOTO Iannone last won the day on Oktobar 6

MOTO Iannone had the most liked content!

Reputacija u zajednici

2092 Excelent

O članu MOTO Iannone

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Lokacija
  Avalon Island
 • Motocikl
  Aprilia Caponord 1000 countdown

Poslednji posetioci profila

7288 profile views
 1. Što taj Denis ne dođe malo na bjb? Ima svašta lepo ovde ko voli motore. A imali bi i kontakt za pitati ga šta se nudi šta se nabavlja. Ko će u Šabac i okolinu svaki put. Pa ja.
 2. Dobro je, znači dobro je. Pre u jednoj državnoj firmi kad koleginica kaže nešto tako sreća u nesreći neko od dežurnih muškaraca obavezno dobaci: "Sreća moja u nesreći tvojoj." I sad se uvek setim toga.
 3. Pa ako ništa bar može u Lazarevac na roštilj.
 4. U subotu iznad oblaka, Gučevo.
 5. Super Tenere 750. Probaj i završi.
 6. Dok ti nju odvrneš, skineš , pogledaš ona se osuši. To nije gorivo, to je smesa goriva i vazduha. Odvrni svećicu i turi prst, ako je tad suv ne ide gorivo. Ako ti ne otkine nešto prst naravno.
 7. Potencijalni kupac što više čeka ti više uradiš stvari na njemu i smanjuješ cenu. Logikom sledeće godine skoro džaba skoro nov. Al je dobar! (dobra)
 8. Pitaj upravu onako kako piše da treba. Imaš u pravilima. I obično ne ide u postovima nego porukama, ili klik na ono "prijavi uredniku" i otvori se formular. Nema potrebe za potezanjem GS-a i kardana.
 9. Sad nam je mnogo jasnije.
 10. Da se razumemo, ja sam baš pohvalio tvoj video. Baš jer je gola istina.
 11. Vremena i vremena sam tome posvetio. I kao roditelj a i to mi je baš struka (spec pedagog). U početku je kao sakrila pojedine videe, komentare smo odmah zaključali. Ali deca u školi, na igralištu, onako cinično citiraju i kikoću se. Vidim da bi meni učinila da ostavi ali teško joj. Nije više ni snimala a onda kao "samo sakrila" i nema više kanal. Inače ja sam bio "snimatelj" i savetovao kako da ne upadne u zamke patetike, ponavljanja, pravio uvodne špice i animacije, kako da sedi i priča. A ona je bila autor i ideje su njene i scenario. Nema samopouzdanje, ne voli ni blagu kritiku a kamoli ismevanje i težak zlurad hejt. Bliža okolina je uvek okrenuta ismevanju, ponižavanju, tako se osećaju veći i jači. A čak su joj i novine "OK" pohvalile i objavile prilog o njenom kanalu. Nije ni ona a ni ja za malu sredinu, ali tu smo gde jesmo i sad je tako.
 12. Looooooooooodilo siporex ambijenta direktno u kameru neeeema ništa kadrovi, ništa animejšn kkk opreme laaadno neka si. "Ja sam vam reko a vi kako oćete." Treba stati ispred i postojati, reći, istrpeti posle komentatore, gledati u broj na brojčaniku pregleda, oće i da dislajkuju, iza tastature nasušne sede sve više umova, teoretičara, koji mogu bolje samo da oće a nikad neće ali imaju izgovor. Ja oplusah i uvek ću. Najhrabriji i najveći stoje ispred kamere i kažu šta misle. Hejteri hejtom sebe u svojim očima dižu. Ljut sam, moja ćerka od 12 godina imala kanal o slatkišima, lutkama, šopingu za more. Odustala i obrisala zbog hejtera, ismevača. Sklon sam masovnom selektivnom ubistvu. Da samo ima dugme pritisnuo bih ga. I obrisao sve hejtere sveta za napredak civilizacije. LM, svaka čast, guraj, cepaj, nikad ne odustaj!
 13. Za info o čipu i šta piše tamo ode se na tehnički i oni "očitaju" i odštampaju na A4, tu sve piše.
 14. Preveo si i uzeo NOVU saobraćajnu ove godine?
 15. Super! Taj ti baš stoji. Postavi slike i opis ovde ili u drugoj temi.