Jump to content

Moto Zajednica

Ausländer

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2272
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Ausländer

 1. Sumirao sam i tumbao. Hiljade sati na oglasima. Vratio veliki kredit, uzeo mali za nameštaj koji ističe zime 2018. To da se pripremi i podmiti žena. Ali već je za. Potrošnja, održavanje, registracija nije problem, sabrao sam se, nemam vremena za vožnju. Odvozim 2-3 000 km godišnje. Jednom u mesec dana. Malo. Ako kupim gume, lanac, lančanike, diskove, mislim da će mi trajati jedno 10 godina. Zato kad idem negde hoću like a Boss. Još malo stavljam na oglase Suzuki GS 500. Imam u rezervi MZ-251. Ovo pišem kao neku vizuelizaciju, da materijalizujem, novogodišnja odluka. Motor mora biti jednim delom enduro. Dva cilindra. Žičane felne. Masivan. Jak. Visok. Dovoljno brz za obilaženje. Za dvoje velikih, i buraza da povezem. Da ima "vau" efekat na parkingu i u društvu. Realne cene. 3-4K € (Možda Varadero, ali nema željene felne.) Caponord. Po-mo-zi bo-že!
 2. Ekspanzija noviteta tokom cele godine a pogotovo na jesenjim sajmovima. Da ne otvaramo temu za svaki posebno u smislu predstavljanja novog na tržištu: Novi Suzuki GSX250R The new GSX-250R is powered by a 249cc twin-cylinder engine tuned to churn out a decent 24.7bhp at 8000rpm and 23.3Nm of torque at 6500rpm and comes mated to a 6-speed transmission. The bike gets 17-inch, 10-spoke alloy wheels that are shod in IRC tyres (110/80 17 front, 140/55 17 rear), along with KYB suspension front and rear. The bike also comes with petal discs for both front and rear wheels with an ABS system from Bosch.
 3. Ausländer

  MOTO GUZZI V85 TT

  Баш ћу да се извињавам што ми је ружан.
 4. Ausländer

  MOTO GUZZI V85 TT

  Заостали Балкан, поготово исток.
 5. Ausländer

  MOTO GUZZI V85 TT

 6. Ausländer

  MOTO GUZZI V85 TT

 7. Ausländer

  MOTO GUZZI V85 TT

  Мени једна баба рече: "Немој никад италијанску веш машину да купујеш!" Морао сам је цитирати на форуму.
 8. Ausländer

  Suzuki Intruder M1800R | Za pocetnika

  У БиХ постоје 3 региона од којих зависи цена регистрације. Како да ти неко одговори ако се не представиш, појасниш мало, кажеш нешто о себи? Постоје правила форума, прочитај, служе нечему. https://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/15-predstavljanje-članova/
 9. Ausländer

  MOTO GUZZI V85 TT

  Ружна светла. Ружан тај блатробран. А мотор који се не вози лепо испод 4500 обртаја не бих разматрао.
 10. Ausländer

  Suzuki Intruder M1800R | Za pocetnika

  Један лик пита какав је Интрудер за сваки дан на посо, па о томе нешто. Ми му кажемо није за посао, више је за почетнике и тако страдо зец за седиште. А циганку нико неће.
 11. Ausländer

  Koji motor je dobar za putovanje na posao

  Електро! Зеро, или нови ХД! Сад је струја јапи.
 12. Ausländer

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  Има, у Нишу. И написали су слободан улаз.
 13. Ausländer

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  Пише ли бесплатан улаз? Пише ли МАС?
 14. Ausländer

  Suzuki Freewind 650

  Ако продаш не мења се број власника и примерака Винда. Немој само да га спалиш. Стави оглас.
 15. Ausländer

  "Pofočkanje" 2019 - Slovenija - Grčka _ (Putopis)

  Свака част. Респект. Треба живети. И имати кичму за ово, и време, и све што иде уз то. Лепе слике, добра срећа. Поздрав!
 16. Ausländer

  Udruženim investiranjem do bajkerskih oaza!

  Ово је идеја за разраду. Може да изађе из овог нешто. Ја већ маштам како правим неки сличан бајкерски камп прилагођен бајкерима, где има за шаторе а и пар соба, надстрешнице за моторе, тушеви, базенче.... Целе године долазе и пролазе бајкери...
 17. Ausländer

  Dvoje na vespi, da ili ne?

  Што мало места? Oвде има више простора?
 18. Ausländer

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  @Branko немој да те брине критика мото сусрета с било које стране Дрине јер са форума, где год сам био на мото сусрету, буде максимално један бјбикер.
 19. Ausländer

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  Чаше су Туборг, пиво Нектар донација. Ма све ОК. Ја не пијем, поготово с мотором кад сам, два мала точена и то је то. Верујем да је људима било лепо.
 20. Ausländer

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  Да, кад смо код мото сусрета ево која су ми прва три најбоља небитно одакле су: 1.Шамац Викинг 2. Градачас Змајеви 3. Обудовац Соко Сва три у БиХ. Надао сам се да томе придружим и Човић Поље и то ме је разочарало. И ове године се надам да ћу тестирати Тузла у септембру, опет БиХ.
 21. Ausländer

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  И ја сам мислио да ће бити на језеру, али било је код школе, на другом крају. Причам са неким моторашима: Бесплатан скуп у Шамцу, Обудовцу и Модричи. Ви нама дођосте из Човић Поља и ОК. Ми вама дођемо и сваки клуб по отприлике 100 КМ. Па није поштено. Ал нећу више о том.
 22. Ausländer

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  Истина, нисам био расположен по овој врућини. Да сам знао дао бих 10 КМ за улаз на језеро у Добоју са породицом.
 23. Ausländer

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  Зашто ми је овај сусрет оставио лош утисак: Исти и бољи мото сусрети у околини су бесплатни. На плакату пише бесплатно бик, бесплатно пиво, али ако се плаћа улаз онда није бесплатно. На улазу велики плакати "Улаз за бајкере 10 КМ". Сад може да се напише. На најави на ТВ 10 минута хвалоспева о организацији а не гукну да се то плаћа, па ко воли. БОГАТ поклон на улазу (тако је рекао), а оно упаљач и привезак. Иначе мотори су иза неке зграде, амбијент не заслужује баш толике хвалоспеве. Мало пиво 2 КМ, велико 3, као и сокови. Све би било у реду да је поштено написано или речено улаз 10 КМ. Ружно ми то навлачење и изненађење на улазу.
 24. Ausländer

  Moto Skupovi na kojima se ne naplaćuje ulaz.

  Био. И овде се плаћа пиће, само је тих 600 литара пива фрее па докле траје. Ја не пијем. Нисам остао да гледам концерт. Јео сам. Био и у Обудовцу и Шамцу. Бесплатан улаз без забуне. Ја само кажем реци ако се плаћа, не волим то прећуткивање.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja