Jump to content

Moto Zajednica

DasaNis

Članovi
  • Broj tema i poruka

    72
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu DasaNis

  • Rođendan 06.01.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Niš, Brzi Brod
  • Motocikl
    Suzuki V Strom 650

Poslednji posetioci profila

781 profile views

DasaNis's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

45

Reputacija u zajednici

  1. Conti Trail Atack 3, guma mi je trajala oko 12K, fabrička oko 14 K. Guma je zlooo, drži i na suvom i na mokrom, jedina "mana" je da se malo brže potroši.
  2. Imaš znak da imaš za radarsku kontrolu za Automobile i motore, i najednostavnije je usporiti na tom mestu i mirna ti je glava.
  3. Čisto da znaš za Plitvička jezera, parking za motore je free, a ulaznica po osobi 40e. U donjem delu Jadranske u delu bližem Dubrovniku imaš veliki broj kamera koje snimaju i motore pa obrati pažnju na to.
  4. DasaNis

    Kratke voznje

    Mi smo bili isto u nedelju ali nažalost nespremni, tj nismo znali da ima pešačenja od 3.5 km, pa samo odustali i ostavili to za sledeći put. A kao i ti prvi put i mi smo pratili navigaciju i došli sa druge strane, pa onda pitali neke lokalce i oni nas uputili na pravi put. Veiko upozorenje za sve ostale koji se upute na ovaj vidikovac, PRATITI ZNAKOVE U SAMOM GRADU a ne navigaciju. Po znakovima nema promašaja.
  5. Auuuu, što je Maroko postao popularan ove godine. Kao da su se svi dogovarali da ova godina bude za Maroko. Pratim u stopu.
  6. Prošlogodišnji sajam održan samo da se kaže da je održan. Sajam ove godine bi trebalo da bude nastavak sajma od 2019 godine, kada je bio poslednji međunarodni sajam.
  7. Svaka čast, dve teme na forumu o Tunisu u mesec dana a ne sa se koja je od koje bolja
  8. Ovo je snimak kako ne treba voziti motor. Svaka čast svima ali zašto vozimo krivine ako se svaka 3 ispravlja, pogotovo ove leve gde ne vidiš šta dolazi iza ugla. Bolje usporiti i voziti u svojim granicama komfora ali voziti sredinom trake.
  9. Goce Delčev- Bansko smo vozili Septembra, i put u dobrom stanju, lepi predeli. Banskoo-Blagoevgrad urađen novi asfalt Novembara-Decembra. to je što mogu da pomognem.
  10. "Ugradnja relea bar na kratko da na manjim obrtajima zadrzi intezitet..." Čemu ovo kod motora, možda za skutere, ali kod motora nema potrebe. Radim dosta popravka farova za automobile, i kod svih kojima su farovi loši uglavnom nailazim na isti problem. Farovi su podignuti gore bukvalno preko svake granice. Ljudi izgleda misle da će podizanjem farova da pojačaju svetlo a ustvari dobijaju kontra efekat, gube na jačini jer farovi svetle preko svojih granica, a još farovi loši, bacaju snop gde oni hoće a ne gde treba i eto velikog problema za sve ostale učesnike u saobraćaju. Kod motora npr, gore pomenuti Strom, katastrofa za štelovanje. Namestim da su farovi extra kada sam sam, čim sedne suvozač ide blicanje, i svestan sam toga da smetam, ali šta raditi. Za svako štelovanje ide plastika oko rezervoara i tabla napolje.
  11. Kapa dole ... Imali smo prilike da upoznamo Belog dok smo se vraćali iz CG, i vozili preko onog malog graničnog prelaza. Naravno morali smo da svratimo i na osveženje u prostorije kluba . Sve je stopirano samo da nas ispoštuje i ako smo se prvi put u životu videli. Pravo uživanje čitati ovaj putopis.
  12. Na žalost nema više ni komada. Ja sam za sebe kupio preko Atile i uz motor ga platio 150 e prošle godine, a sada je cena bila niža, ali očigledno bio je samo komad.
  13. DasaNis

    Kratke voznje

    lagana šetnja 10-15 min, od parkinga
  14. Ali neki ozbiljniji Imbus, nemoj sa onim malim da se zezaš. Treba da skineš fabričke šrafove koji uglavnom imaju po malo lepak na sebi pa se ne odvijaju baš najlakše. Najbolje da nađeš onaj malo komplet gedora gde imaš sve te nastavke, i sa tim sigurno završavaš posao.
  15. Poslao sam ga u Menhetan, jer sam ništa nisam uspeo pa ćemo videti šta će oni reći. Hvala tebi na pomoći. Ako oni ne uspeju ništa šaljem ga kod Vlade.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja