Jump to content

Moto Zajednica

Pera kameni

Članovi
  • Broj tema i poruka

    49
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Pera kameni

  1. Drugari, kupujem manji auto za sebe,  do 2000 evra maksimalno. Ako ima neko da preporuci neki autic da je u skroz dobrom stanju neka slobodno javi. Moze i sa automatskim menjacem.

     

    1. boss

      boss

      Imam ja punto(zastava 10) u odličnom stanju samo 74.000 km...

    2. boss

      boss

      2007 god..

  2. Vozim fz6 2006 vec tri sezone i presao sa njim 30000 km, a visok sam 192 cm i tezak 95 kg, malo zezaju kolena na duzim turama ali nista strasno. Isao sam u Brno sa njim 800 km u danu i izdrzao. A sto se tice dal sam smesan sa mojom visinom na tom motoru, iskreno zabole me, bitno je da je meni lepo i da mi motor odgovara i svidja.
  3. Na polovini ove sezone sam stavio na fz6 Mitas touring force gume i presao 5000 km, nije se istrosila mnogo, zanemarljivo u odnosu na Metzeler koje sam prethodno vozio i koje su mi trajale 7000 km. Gume su sasvim ok, bez problema ga obaram do ivice, drze dobro. Zadovoljan sam gumama i mogu vam reci da ce i sledece biti isto ove.
  4. Ako nekog interesuje, prodajem dve aluminijumske navoznice za utovar auta, kvadova, motora. Duzine 1.9 m, sirine 25 cm, debljine 6 cm, tezine 8 kg po komadu. Vise na tel 0643209901

    1. SHOKLA

      SHOKLA

      Ako nije problem, okaci neku fotku toga, i daj cenu.

       

    2. Urban Cruiser

      Urban Cruiser

      Pošalji i meni sliku i cenu na pp. Meni treba jedna. Hvala

    3. Pera kameni

      Pera kameni

      Posto ima zainteresovanih za po jednu, mogu da ih razdvojim, cena po komadu je 80 eu. Idealna za utovar motora, lagana svega 8 kg, a ne klizi guma po njoj. Mozes mi poslati broj telefona na pp pa cu ti poslati na viber slike. 

  5. Jel zna neko nesto o moto  opremi marke AXO, iskreno ja prvi put cujem.

     

    1. СајберГастарбајтер

      СајберГастарбајтер

      Gledaj, bili su specijalisti za motokros opremu, sada rade sve. Imaju opremu od glave do pete. Vrlo kvalitetno.

  6. Pa ne bih se bas slozio u vezi fazera sto se tice obrtaja i ajnsprica, vozim fz6 2006 godiste sto bi rekli ajnspric dve godine i sa njim presao 30000 km, ni jedan jedini kvar, radi kao sat i svaki put isto radi bez obzira sto je ajnspric. S tim sto mu ja menjam ulje na 5000 km motul 300 V i sipam iskljucivo benzin od 100 oktana sa aditivom. A sto se tice obrtaja to je individualna stvar, meni sasvim odgovara, lepo ide, ne vozim ga na stazi pa sad treba da ga cepam u visoke obrtaje.
  7. Put jeste dobar, nov asfalt, ali isto tako uzak, nepregledne krivine sa dosta sodera na asfaltu, zato pamet u glavu. Sve reci su suvisne, pokoj mu dusi.
  8. Mene je ujelo jednom 5 komada, dva za glavu i tri za ruke, i svi su pocrkali
  9. FZ6 najmanja izmerena prosecna potrosnja 4.8 a najveca 6.5 litara.
  10. Ako je neko zainteresovan prodajem ulaznicu za moto gp Brno Ceska treceg avgusta. Ulaznica je za kamp A, znaci ulazak sa motorom do same staze, tri dana vazi i mogucnost ulaska na stazu motorom na par krugova. Nazalost necu moci da idem iz zdrastvenih razloga pa ide na prodaju. Cena 150 eu, mene je kostala 187 i plus oko 20 eu transakcija banke.

  11. Od marta presao 8000 km sa novim Metzeler m5, i zadnja progledala, vide se zice. Mislio sam izdrace vise.
  12. Da li je moguce naci smestaj u Trebinju na licu mesta za moto skup ili je potrebno rezervisati na vreme? I ako ima neku preporuku za smestaj.

  13. Ja ga danas registrovao, nisam se setio da pitam da li moze na manje od 12 meseci. Izadje mi kao da sam tamica registrovao 30000 sa prevodom.
  14. Upravo rezervisao ulaznicu za kamp A, jos sutra da platim. Ako sam dobro razumeo sa mog deviznog racuna placam na ovaj racun sto sam dobio u instrukciji za kupovinu? I posle toga dobijam na mejl ulaznicu koju treba odstampati.
  15. Ja bih isao ali glupo mi sam da idem motorom, od moje ekipe ne ide niko. Ako ide neka organizovana grupa motora, voljan sam da se prikljucim. Tj ako me prime
  16. Video sam te u povratku za Beograd pred sam mrak ispod Rudnika, ja se malo rekreirao biciklom kad si prosla. Sjajno proveden dan.
  17. Kupio bih gsxr 750 k6, pa me interesuju misljenja da li bi mi motor izgledao malo posto sam visok 191 cm i tezak 93 kg. A cini mi se da od r motora su suzukiji najveci ako se ne varam. Probao sam ga i mislim da je na granici, e sad voleo bih neka vasa iskustva da cujem.
  18. Vezano za motul 300 V, ja u moj fz6 2006 sipam iskljucivo Motul 300V, evo sad trece menjanje, a i prethodni vlasnik je samo njega sipao. Ulje je bruka koliko je dobro, koliko sipam toliko i istocim, boja skoro ne promenjena posle 5000 km. Mozda je malo grublji menjac ali nista znacajno, nikakvih problema nisam imao ni sa lamelama ni sa menjacem tipa da ne moze da se usalta. Sasvim normalno sve funkcionise.
  19. Ja skoro uzeo uzeo scorpion exo 510 sa pinlokom, dva vizira. Za nepunih 20000 dinara i mogu vam reci da sam zadovoljan kacigom. Crna je skroz, sa crnim vizirom izgleda do jaja.
  20. Da li mozda moze negde da se nabavi oklop za yamahu fz 6 s, znaci poluoklop ima, samo sa strane oklopi mi trebaju. Motor je 2006 godiste.
  21. Ja sipao u svoj dominator 20/50 Repsol ulje mineralno za enduro motore.
  22. Ja zvao Gagija da pitam za gume za mog fejzera, rekao mi da ce da pogleda i da ga zovem za pet minuta. Ja ga zovem kasnije tri puta i on se ne javlja, niti me je pozvao kasnije ako je u momentu bio zauzet. Totalno ne profesionalno ili covek ne zeli 30000 dinara da stavi u dzep.
  23. Neka preporuka za kupovinu guma za fz6, gde je najpovoljnije. Dvoumim se koje da uzmem pa moze i preporuka za neke gume. Hvala i pozdrav.

    1. Prikaži prethodne komentare  3 more
    2. Throttle Addict

      Throttle Addict

      Ukoliko imas nekog u Nemackoj nek ti kupi tamo gume, meni je drugar uzeo Dunlop RoadSmart 3 za moj motor za 253evra i poslao po autobusu, dok je ovde cena varirala od 305evra do 360evra.  

    3. Pera kameni

      Pera kameni

      Danas narucio metzeler m 5, jedva sam nasao sa dotom 2017, svi mi nude gume stare 3 ili 4 godine. Sutra stizu pa da ih montiram, hvala u svakom slucaju.

    4. ThePainkiller

      ThePainkiller

      Priča oko DOT-a na gumama je prenaduvana, pa tako ljudi neće da kupuju više ni godinu dana stare gume. Naravno da, za svoj novac, čovek može da traži šta god hoće, ali u tom traženju ˝savršenstva˝ propusti neke vrlo dobre prilike. Nova guma (pravilno skladištena) valja i ako je stara 2-3 godine. 

      Metzeler važi za tvrđu gumu i treba joj malo duže vremena da se ugreje na asfaltu pa da počne da ˝drži˝. 

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja