Jump to content

Moto Zajednica

IvanY

Članovi
  • Broj tema i poruka

    66
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: IvanY

  1. IvanY

    Suzuki SV 650/s

    Ovaj mi za deluje u dobrom stanju https://www.polovniautomobili.com/motori/22003086/suzuki-sv-650? i ovaj treba pogledati https://www.polovniautomobili.com/motori/22577023/suzuki-sv-650-sa-abs?
  2. Super kako su krenuli misli sam nece biti ispod 7000e. Nego ovaj model nema nista slicno kao predhodni,potpuno drugaciji tip agregat i sve ostalo greota sto se isto zove. Stari se proizvodi sedam godina,uzivanje voziti ga i veoma zabavan motor.
  3. IvanY

    F900GS

    Da dodamo i yamaha tenere,na prvi pogled kada sam video bmw rekoh ovo novi Transalp.
  4. Bice cena kao ktm 390adv. Verovatno oko 7500 e.
  5. https://www.youtube.com/@AntoineDuval
  6. HELLA 4RD 965 453-041 releje od 20 ampera i pet pina,ispod su vozacevog sedista cetri komada, za pumpu goriva obavezno od 30 ampera,nalazi se sa desne strane gde je i akumulator. Posto si iz Beograda imas da kupis ovde ,Hella 4RD 965 453-041 releji
  7. Motor je dobro napravljen ne deluje mi da ce brzo da se pohaba,vidim po stranim forumima da prelaze po 70.000km bez nekih intervencija na motoru,ovde ima nesto o tome https://www.royalenfieldowners.com/index.php?threads/how-many-miles-will-these-engines-go.3943/ Kada mi istekne garancija sredicu na km satu kodenzaciju javlja se u nekim slucajevim ne stalno mozda na 10 stepeni,zamenio sam sve releje posto sam imao problem sa jednim od pumpe za gorivo,najcesce odlazi na oko 2000km. Zamenio sam izduv sa Powerage,narucio preko ebay-a prezadovoljan zvukom i odlicno je napravljen uzivo mnogo lepo izgleda,takodje i fabricki se lepo cuje.
  8. Po slikama mi deluje kao da je preskoceno prilikom farbanja jednog sloja crne boje,sta znam ja kod mog Himalayan 2021 god.nisam primetio promene bilo kakve na samom ramu. Zadovoljan sam motorom i ne planiram da ga menjam,sve se moze srediti,mozda ces dobiti drugi motor sobzirom da je u garanciji.
  9. Najbolje da vidis uzivo i probas ako si u prolazu svrati na test voznju. Meni se i crf 300 svidja video sam ga prvi put u Grckoj ali nisam probao motor,takodje u ovoj klasi imas husqvarna svartpilen 401 i ktm 390 adventure. Sve zavisi od tebe kakav zelis da imas nacin voznje.
  10. Imam ga od prosle godine,motor je veoma zanimljiv za voznju,iznenadio me je koliko je stabilan i siguran dobre kocnice super je sto moze da se deaktivira abs na zadnjem tocku treba ga doziveti,nesto potpuno drugacije o odnosu na ono sto sam vozio do sada.Pre toga sam imao fejzera i sv-a,zadrzao sam samo Himalayan, da sam razmiljao o perfomansama i vecoj putnoj brzini i ostalo verovatno bih kupio GS-a ili multistradu. Kome se svidja ovakav tip motora nece pogresiti u izboru,uzivo izgleda mnogo lepo nije sklepan ne izgleda jeftino,fabricki izduv ima mnogo lep zvuk, tripl navigacija zavrsava posao,praktican motor za koriscenje po svim terenima, iznenadio me menjac koji radi precizno i odlicno.
  11. I treba da budu nisu tanki i nikakvi kao kod kineskih,ja godinama koristim Ctek xs800C ,zimi kada nevozim akumulator je prikljucen na njega imas i konekor sa idikator lampiom pokazuje stanje akumulatora.Ovde sam zadnji put narucio kabal za Ctek ima i novih na stanju punjaca Ctek
  12. Odlicna je ,ovu si kupio u Batajnici,nego neznam samo sto su zamenjeni prednji diskovi,trebalo bi da su uvek crni?
  13. Dobro nam dosao ponovo,secam se tvojih oglasa sta god da si prodavao uvek je u bezprekornom stanju,kao novo,svaka cast!
  14. IvanY

    kupujem

    Mozda bi se uklopio u ovako nesto,odlican motor za tebe https://www.polovniautomobili.com/motori/15643839/kawasaki-zrx-1100
  15. Pozdrav i dobro dosao,yamaha tw 125 mi se oduvek svidjala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja