Jump to content

Moto Zajednica

Kadibev

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    BMW R 1200RT

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Kadibev's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Lepo povedes zenu kao ja, i nema da brineš. :-)
  2. Prijavljujem se za voznjicu zajedno sa zenom, prva voznja u drustvu. Vidimo se! P.S. Zeleni karton nemam
  3. Imam onaj set gumica svih velicina tako da cu je najbolje odmah zameniti. Nece cureti ulje kada ga bude odvrnuo? U stvari, koja je njegova svrha, cemu sluzi?
  4. Danas primetih moguci problem, malko je vlazno na ovom čepu (valjda je čep). Sta je to? Nalazi se iznad manjeg stitnika/ukrasa auspuha.
  5. Obezbedicu ga vec nekako, mada ne planiram niti sam prethodni beverly ostavljao negde gde ga ne vidim... hvala na savetu! Malo pre sam napravio jedan krug, i reko ajd' cisto da vidim koliko moze da izvuce, kad ono 180km/h. Kapiram da je nemoguce da ide toliko, stavim GPS i: 180 po satu je 142 po gps 125 po satu je 98 po gps Da li je moguce da bas toliko odstupa sat od stvarne kilometraze?? Ili pak moze da se "bazdari" da bude malo realniji? Inace 142 je max koliko moze, da li je to ok? Ili moze jos da izvuce? Ne planiram da ga vozim max brzinom, 90-100 je neka brzina za uzivanje.
  6. Eto, danas sam kupio novi polovni kofer, stari sam prodao jer je bio jako mali i nije imao plocu za brzo skidanje nego je bio srafovima usrafljen, to mi je jako smetalo. U ovaj stanu dve ff kacige,mislim da je 48 ili 50 litara.
  7. A kako se na beverliju podesavaju zadnji amortizeri? Jel treba neki specijalan kljuc ili nesto slicno?
  8. 24.995km, ja sam zamenio tablu km sata jer prethodna nije bila ispravna, polovnu sam kupio koja je imala preko 50.000km, i iz stare sam vratio brojeve koji su bili kad sam ga kupio, a za 14godina koliko jo beverly star, KO ZNA koliko je tabli jos promenjeno i koliko su puta vracali kilometrazu unazad. 100% sam siguran da nije to sto pise, ali sta ces... Ja sam zamenio sve potrosne delove koji nisu valjali i mogu samo da se nadam da motor nije otvaran i radjeno nesto na njemu i da je pravilno odrzavan. To je cista sreca, sto se toga tice. Sto se tice stanja vidi se da je duze vreme stajao... Moze i da bude kao nov a da je presao ko zna koliko, nema pravila. kao sto rekoh SRECA! Kazi mi, kolika je potrosnja, maximalna brzina i tako to?
  9. 1400eura, bio sam malo razocaran u pocetku ali i nije tako sad :-) nije padano sa njega, sve plastike su cele nisu varene i krpljene, nije farban, bio je malo zapusten. Jos malo i bice u tip top formi.
  10. Kristian Kadar Banatsko Novo Selo 066/43-28-28
  11. Zamenjen je cajger drugim polovnim i sad sve sljaka kako treba. Pored toga je zamenjeno: Kais- origiinal piaggio Rolnicee takodje Ulje diferencijalu Filter i ulje u motoru Nova km sajla Prednje plocice I novo zvono kvacila jer je prethodno imalo bogami duboke risove. (Sam sam sve radio, cim radi uspeo sam) Jos je ostalo da resim problem broj 2, to cu kod Satelisa, cim sine sunce.
  12. Ovako stoji cajger za temperaturu Da li da ga menjam ili neku zicu da proverim da se nije otkacila na sta najvise sumnjam
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja