Jump to content

Moto Zajednica

Inspektor

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Inspektor

  • Rođendan 20.01.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kruševac/Beograd
  • Motocikl
    Honda Silver Wing 600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Inspektor's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Zvao jednu radnju u vezi UNIBAT 12V 11Ah gel CTZ14S-BS levi (posto sam nasao na sajtu druge radnje da odgovara za Silvera). Kaze mi da je to prejak akumulator za njega i da nema potrebe on da se stavlja... A jedina razlika izmednju njega i YTZ12S (koji stoji u servisnom uputstvu) je ta sto izlazna snaga CCA je 230 u odnosu na 210 koliko ima YTS12S.
  2. Nasao sam neki UNIBAT 12V 11Ah gel CTZ14S-BS levi, kao po pristupacnoj ceni, nadam se da ce odgovarati?
  3. Koj akumulator uzeti a da nije preskup? Pozeljno bi bila tacna oznaka ili link tog akumulatora moze i pp
  4. Treba mi mala pomoc. Uskoro cu staviti na Silver Wing-a LeoVince 4road auspuh, ali nosac koji imam ne odgovara za njega, tako da ce neko morati da mi napravi odgovarajuci (kao crni sa slike). Da li neko kojim slucajem ima zaokruzeni nosac na slici (koji je generalno predvidjen za kacenje kao na Silveru) da mi izmeri oznacenu dimenziju? Odokativno mislim da je 6cm, ali ne bih da mi nosac bude duzi ili kraci i da ruzno izgleda tako postavljen auspuh. Hvala
  5. Da li je neko menjao fabricke sijalice (generalno mislim na sve) sa nekim jacim bilo to led ili neke druge, ugradjivao xenon, projektore itd na Silveru 600? Iskustva, misljenja, predlozi?
  6. Hvala!! Pazi ovako, ja sam tu oko 1.77m, i prstima nabadam dole, ne daj boze da treba nazada da idem I treba uzeti u obzir da je zadnji amortizer odvrnut do dole, tako da kontam kada bi ga navrnuo svasta bi bilo samnom na njemu Znaci ubacujem ga u uzi izbor Hvala na odgovoru!
  7. Prikljucujem se cestitkama za motor! Ovih dana je i meni zapao za oko, pa me interesuje koliko si visok? Posto sam ja oko 190-191cm, pa reko da nisam prevelik za njega. pozz
  8. Inspektor

    HONDA CB 500

    Na pocetku klipa pise da prvi put vozi tim putem, ako mu je za verovati
  9. Lepo ja kazem sirena od voza Pa kad zalegnes na sirenu, nece znati sta ih je snaslo, posle ce da gledaju levo desno da li mozda stvarno ide voz
  10. Ok. Za svaciji dzep po nesto http://www.svezakucu.rs/www/k-973/prskalice-za-voce
  11. Nasao na jednom sajtu krajnje povoljno, bas ovu sa slike. (da li smem da postavim link? msm zbog nekog pravila foruma il sta vec)
  12. To pitanje je i mene interesovalo... Tipa motor je registrovan jos 6 meseci... prilikom prenosa i uzimanja novih tablica, meni ostaje jos 6 meseci registrovan motor?
  13. Sve pohvale! Cekamo jos slika i informacija.. Koliko je kostalo farbanje, ako nije tajna?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja