Jump to content

Moto Zajednica

Dejan yamaha

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Dejan yamaha's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Videću da ga oteram kod majstora da ga pogleda
  2. Ljudi imam PROBLEM kad vozim skuter na 40-50 trese se mnogo, kad sidjem sa skutera sve mi ruke zuje .Da nije do auspuha .Budzen je na 70 kubika ide kao lud do 100 dodje jako brzo da nije zbog toga , da se nije razdrmao auspuh ?
  3. Smanjio sam ler gas i očistio sam karburator.Sipao novo gorivo i ulje i sad ide ujutru kad ga upalim na zadnji tocak.Hvala što si hteo da mi pomogneš.
  4. 2T agregat je on. On kad je vruć ide 100-110 ima (MALOSSI) filter. Razmišljam da skinem karburator i da ga očistim da li će ići bolje? Kad je na ler gasu menja zvuk.Taj čovek od kojeg sam kupio motor nije ga vozio 2 god i raskliman je bio od stajanja i ja sam ga malo picnuo i malo je bolje.
  5. Cao imam Yamaha slider ew 50 i kad je hladan trokira ali kad se malo zagreje ide super. A sad ja ne znam sta da radim i ako treba da ocistim nesto da nastelam recite mi. POMOZITE MI
  6. Cao, imam problem sa (Yamaha slider ew50) ujutru kad ga upalim i kad krenem sve je uredu sa pola gasa ali kad mu dam pun gas on drči i nece da vuče ali kad prodjem 50 metara on se malo zagreje i krene u normalan rad, vuče dobro i ide onda 100-110 km/h. Danas sam ga rasturio celog i opet ista situacija sve je novo na njemu kais i ono unutra, svecica nije nova ali sam je ocistio uglavnom je dobra filter je dobar (MALOSSI) auspuh je klasican a klipove nisam ni gledao, karburator nisam dirao ali mi rekao majstor da moram da nastelam malo karburator da ga ocistim i reko da ce bolje ici sigurno. Motor je 2000 god. Hvala unapred pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja