Jump to content

Moto Zajednica

Vićsa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    172
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vićsa

  • Rođendan 07.05.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    CBR1000RR

Contact Methods

  • Skype
    dotzass

Poslednji posetioci profila

1050 profile views

Vićsa's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

57

Reputacija u zajednici

  1. Još uvek aktuelno i korišćeno isto kao i kombinezon. Svega par puta. Mislim da je stotka za budućeg oca dveju ćerki razumna cena Neće mi biti lako 060 6 390 390 - Marko Ako se desi da se ne javim slobodno SMS, Viber, Whatsapp... čim stignem, uzvraćam poziv.
  2. Vićsa

    IXON Pulsar Air

    Ista meta, isto odstojanje, druga cena Kombinezon stoji od onda u ormanu. I dalje je stanje "kao novo", korišćeno par puta. Cena: 250 evropskih 060 6 390 390 - MarkoAko se desi da se ne javim slobodno SMS, Viber, Whatsapp... čim stignem, uzvraćam poziv.
  3. Vićsa

    IXON Pulsar Air

    Nova cena: 360 evropskih
  4. Prodajem kombinezon iz naslova. Broj 54 (ili 2XL) Moje dimenzije (182cm i 90 kg) vam ne znače mnogo. Veliki broj je uzet zbog "nabijenosti" donjeg dela (dupe, butine, listovi). U gornjem delu mi je bio komotan. Opcija u Srbiji da se kupi dvodelni kombinezon različitih brojeva je bila ravna cepanju atoma (a da nije online naručivanje na slepo). Kombinezon je korišćen na nekoliko Track Day Navak događaja i jedan road trip na Serres. Cena: 400 evropskih060 6 390 390 - MarkoAko se desi da se ne javim slobodno SMS, Viber, Whatsapp... čim stignem, uzvraćam poziv.Preferiram Beograd (i okolinu) i lično preuzimanje jer bih voleo da se kupac prvo uveri da li je to to što mu treba.
  5. Prodajem čizme iz naslova. Broj 43. Deluje mi da je za ljude koji nose broj 44 običnu obuću, bar je tako u mom slučaju (SIDI kalup za čizme za stazu mi je 45 recimo). Probao sam razne brendove čizama za vožnju po stazi, tek sa ovima sam se "slizao". Tanko mi je stopalo tako du su modeli bez sistema pertli unutra bili skroz neudobni za mene. Korišćene na nekoliko Navak Track Day događaja. Jedna pertla je obična ("uradi sam" rešenje) jer je fabrička "gurtna" pukla u prvih par dana. Prodavac se nije oglašavao na moje interesovanje da li bi to moglo nekako da se reši. Cena: 150 evropskih 060 6 390 390 - Marko Ako se desi da se ne javim slobodno SMS, Viber, Whatsapp... čim stignem, uzvraćam poziv. Preferiram Beograd (i okolinu) i lično preuzimanje jer bih voleo da se kupac prvo uveri da li je to to što mu treba.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja