Jump to content

Moto Zajednica

igor.davidov

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

igor.davidov's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, Potrebne su mi prednje viljuske za ZX6R 600P 2008 (moze i 2007 odgovara). Potrebni su mi i diskovi. Viljuske da su prave i neostecene a diskovi ako nisu pono koristeni. U principu moze i samo desni stap ili samo levi stap (koji bi prepakovao). Sto se tice diskova (kocnice) isto moze samo desni. Radije bih kupio komplet ali nije tako lako naci neosteceno.
  2. Hvala za pomoc. Evo par informacija ako nekog interesuje. AMSS ako niste uzeli karticu, Tivat NS 850€. Šlepovi se krecu 30-80 centi po kilometru, dodje skupo. Nalazio sam od 500€ do 1000€. Voz je kompleksan za organizovati, posebno ako imate malo vremena ili imate povredu kao ja. Na kraju sam nasao transport za 370€ i sve je super. Ako nekom treba kontakt cimnite.
  3. Hvala @duledjo poslao sam sms. @idanijel voz je definitivno opcija - gledao sam izbeci lokalni slep ali je definitivno opcija. Hvala!
  4. Pozdrav svima, Na zalost imao sam udes u Tivtu, nije tragicno ali masina nije za voznju. Ako slucajno znate nekog da moze odslepati motor za NS a da me ne odere - u narednih 10ak dana - posaljite mi kontakt - idealno bi bilo neko kome je uz put. Naravno platio bih. U nekoj alternativi moze i Tivat Bg.
  5. Da li neko zna pouzdanog majstora za ugradnju USB konektora na ZX6R 2007 ? Ako reklamiranje nije dozvoljeno mozete mi poslati i privatnu poruku. Hvala!
  6. Hvala na odgovorima - iz nekog razloga ne dobijam obavestenja sa foruma na email Anyway - i dalje trazim nesto sto moze da drzi mobilni 5.5" - to je negde oko 16cm x 8cm dimenzije...
  7. Za neki dobar pogled moras izdvojiti oko 500 - 1000 EUR (zavisi koje dane si tamo) a za najjeftiniju varijantu mozes proci sa 95 EUR ali pogled nije bas zadivljujuci, pogledaj Ja sam razmisljao da odem ali me malo odbijaju cene iskreno.
  8. @rboban - Ne putujem sa suvozacem. @grof - verovatno si u pravu da mi ne gine tank torba (2007 zx6r zx600pe) jedino me brine zapremina, pogledacu te rolo torbe. Hvala!
  9. Pozdrav Imam ZX6R i zelim da kupim Kappa torbu od 50l WA404. Kakva su vam iskustva sa torbama na sportskom motoru? Idem na malo duzi put uskoro, nesto cu poslati busom, nesto staviti u ruksak i opet moram poneti nesto nazad na repu Bojim se da, posto ZX greje kao ringla ne spali kajseve kojima se te torbe vezuju ili ih barem omeksa da sve opali na zemlju ukljucujuci i mene (ili beton). Necu ni spominjati torbu koja se leluja puna stvari pozadi i balans itd. Ranije sam imao kofer ali ovde mi zao da busim sediste i rasturam lep motor da bi silovao neki kofer. Otvoren sam za sugestije
  10. Pozdrav Da li neko zna nekog spretnog majstora u Srbiji koji bi se upustio da mi napravi custom drzac za mobilni. Ne trazim nekog da mi uradi jeftino/fuseraj... Zelim da napravim nesto poput RAM drzaca koji se montira kod drske kocnice, nesto sto ne rdja, samo fiksno u jednom polozaju - ne treba da se rotira jednom kad ga namestimo. Najkompleksniji je verovatno drzac za mobilni koji koristim za navigaciju. + Zelim i da montiram USB vodootporni punjac kod volana... Kupio sam ZX6R i jako mi idu na zivce ove kineske plastike. Istina, koristio sam ih na kolima - nista ne valjaju. Mozda neko ima iskustvo sa nekim dobrim drzacem i zna gde moze da se nabavi...
  11. igor.davidov

    Yamaha R6

    Kupujem motor Yamaha R6 2006+ godiste. Zainteresovan sam i za opciju gde bi neko mogao da mi odradi kompletan uvoz motora. Ozbiljan sam kupac.
  12. Ubedjen sam da je bio kratak spoj - posto nema vise struje...
  13. Ok hvala druze! Ja sam na +381 69 795725 ... Jedino nisam bas super opremljen alatima
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja