Jump to content

Moto Zajednica

Zloca ZXR

Članovi
  • Broj tema i poruka

    162
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Zloca ZXR

  • Rođendan 02.10.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Raca-Kragujevac
  • Motocikl
    Kawasaki ZXR 750

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Zloca ZXR's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

102

Reputacija u zajednici

  1. 1100eur, prodajem ga jer krecem privatan biznis, pa cu imati dosta ulaganja. A motor ne stizem da vozim. U ovoj godini samo sam ga jednom vozio sat vremena.
  2. Resio sam da prodam svoj motor, jer ne stizem uopste da ga vozim. Trenutno mi je nacin zivota takav da svuda moram kolima, posao, zena, deca. Znaci, u pitanju je ZXR 750, `90. godiste, 72kw, registrovan, servisiran. Detalje i vise slika imate na oglasu. Cena je 1200eur http://www.polovniautomobili.com/motori/7429105/kawasaki-zxr-750 Kao poklon, kupac dobija crne kozne moto pantalone, sa mekim protektorima, kao i IXS kozni dvodelni kombinezon, sa mekim protektorima. Velicina je 52, do 175cm visine i do 80kg
  3. Da je atraktivan, jeste. Ne znam u kom je stanju konkretan primerak. Jeste malo teze za delove, polovnih nema na svakom cosku, a pretpostavljam da je cena novih veca od proseka. Potrosnja mu verovatno nije vrlina. Ali, ne moze covek ni ceo zivot da se kalkulise, usteze, i lisava zadovoljstava. Ja sam uzeo pre mesec dana astru bertone 2.0 turbo, sa manjim modifikacijama usisa, izduva, cipovanjem, ima oko 200 konja. Jeste skuplja registracija, delovi, trosi sve sto su sipam, ali osmeh ne skidam sa lica!
  4. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7390957/mitsubishi-eclipse-20-tek-reg Prijatelj razmislja o kupovini, pa je svaka informacija dobrodosla. Ako neko poznaje vlasnika ili zna o kakvom se primerku radi, neka napise.
  5. Prodajem svoj ford, resio sam malo da promenim, vec je 5 godina kod mene i vreme je za nesto drugo. Detalje mozete videti na sl. linku: http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7292893/ford-focus-18-tddi
  6. IXIXIX, stekao sam utisak da kao mladji nisi kod sebe dovoljno izgradio svoj stav i misljenje o necemu, kao i sposobnost donosenja krupnih odluka. Jedan od dokaza je i pokretanje ove teme. Moras prvo sam da razmislis da li zelis motor i da li imas uslova za njega (finansije, mesto gde bi ga drzao itd...). Ako je odgovor da, to je to, izgradio si svoj stav i misljenje. Sad taj stav treba odbraniti argumentima. Zena se protivi, i tu moras biti diplomata, i diskretno joj stavis do znanja da ti nju ne pitas da li smes da kupis, vec jednostavno se zajedno dogovarate o svemu jer zivite u zajednici. To moras sam da izguras, "ili jesi, ili nisi", sto bi rekli u reklami. Samo bez svadje, jer to dovodi do inata. Ako npr. navali kako je to mnogo para, pa registracija, pa ovo, pa ono, mozes i da popustis malo, kao mozda si u pravu. Pa posle nekoliko dana krenes sa pricom, u pravu si, jeste puno para, pa sam ODLUCIO da kupim skuter! Sah-mat! Nije skup za odrzavanje, trosi 2-3 litra, taman leti za po gradu, da ne palim auto, ipak si bila u pravu, sta ove skutere deca voze... i obrces posle oglase i stvarno kupis neki skuter. Polako kupujes opremu, zena se polako navikava na cinjenicu da volis da vozis motore, i za godinu-dve si opet ODLUCIO da kupis veci motor ako hoce i ona da se vozi, a ako nece, ponudjena k`o pocascena!
  7. Ja sam slicno uradio. Kupio sam pokrsenu jawu za sitne pare, kao da se zanimam posto zena zna da volim da prckam. Kad sam ga doveo u vozno stanje, kazem da moram da polazem za A, necu da razmisljam da me navata policija i da platim kaznu skuplju od polaganja. Jos kao moze i na rate, nece ni da se oseti neki trosak. Pa kupio kacigu, pa jaknu i rukavice. Pa pojas... dovoljno za pocetak. I dok je trajala obuka, ja nabacim pricu kako je jawa mator motor, tesko se nalaze delovi, da prodam lepo njega i uzmem nesto bolje. I dok se zena snasla sta joj pricam, ja dosao kuci sa zxr-om, a jos jawu nisam prodao. Prodam jawu za sitne pare, slazem kako sam i zaradio na njoj, i posle je sve gotovo, imam dozvolu, imam motor, kupio jos opreme pa izgledam i zgodno na motoru, i sad me zena juri da joj kupim kacigu da moze i ona da se vozi.
  8. Kupio sam ih prosle godine putem oglasa, ali ih nikad nisam obukao jer nisam uspeo. U dobrom su stanju, nisu iscepane, nisu oljustene, imaju meke protektore na kolenima i bokovima, ojacanje na . Napred dzep sa rajsferslusom, moze se povezati sa odgovarajucom jaknom, rastegljiv pojas, rastegljiv deo na donjem delu ledja, povise kolena, a sa unutrasnje strane kolena nije koza da ne bi zuljalo. Nisam nasao oznaku koje je marke, video sam jednom oglas dvodelnog kompleta IXS, pantalone su bile identicne, cak i boja. Ali, na ovima nigde ne pise. Sto se tice velicine, izmericu dimenzije kasnije, na njima pise 50, sto je neki M otprilike. Ja sam 175cm visok, 83kg, misicav, ali i stomak. Imao sam problema da navucem na listove i butine. Tako da, ako je neko slican kao ja, bolje da ne pokusava. Cena je 20eur.
  9. Znaci "Koji" pravi i vajate?
  10. Zloca ZXR

    Kaciga

    Jbg, ja zeni trazim kacigu ovih dana, ova bi bila extra, ali njoj je obim glave 52-53cm. Moram da trazim na decijem odeljenju.
  11. Ni ja ne praktikujem preticanje u raskrsnici jer pojedinci ne pale zmigavac kad skrecu, ili im ne radi sijalica pozadi. Sto bih rizikovao zbog par sekundi?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja