Jump to content

Moto Zajednica

Kraljevic Marko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    117
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Kraljevic Marko

  • Rođendan 18.01.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Interests
    Sport, rekreacija, a od nedavno i voznja dvotockasa
  • Motocikl
    Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike

Poslednji posetioci profila

1351 profile views

Kraljevic Marko's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

93

Reputacija u zajednici

  1. Svaka cast. A ja sam pisao o turi sa 50ccm Kragujevac Arandjelovac. To deluje smesno u odnosu na vas poduhvat. Ali zaista jeste izazov, i covek moze da uziva u ovakvim raritetnim stvarima. Masine od 50ccm su i te kako sposobne za voznju i poduhvate. Izgleda da su ljudi iz Kragujevca motovisani za takve eksklizivne avanture. Kao na primer ona Kragujevac Kilimandzaro sa zastavom 101. A sto e tice da se pregreje, pa nece. Pa vazduhno hladjenje. sto ga vise vozis, vise se ladi.
  2. dobro je da si u mogucnosti za priustis sebi skuter, i da ti je dilema burgman ili Majesty. Vec si zavrsio dosta posla. Neces pogresiti ako uzmes bilo koji od ta dva. Slicni su, i dosta se, konstrukcijski, razlikuju od NPR Beverlija. Ja bih uzeo prvi ocuvan i zgodan primerak bez obzira na znacku. To je napravljeno da se vozi, i da se uziva u tome. mozda mozes da razmislis i 400 kubika. To bi ti, zajedno sa potragom za 250ccm, prosirilo mogucnost da pronadjes primerak u dobrom stanju.
  3. Motor je prodat. Kolega je nasao oglas preko polovnih automobila. Hvala svima na interesovanju.
  4. CVT mi je radio Dare, Satelis. 2019-te. presao sam 500km od tada. On je covek sve uradio kako treba. Ali je to moja totalno pogresna ivesticija, s obzirom da ga sada prodajem. A da ga nisam ni vozio od tada. Tako da sada kupac ima besplatno sredjen CVT u ovoj ceni. Ne odgovara druze. Mnogo se vozila namnozilo u garazi, a malo vremena za voznje. Ne bih znao. Nikada nisam video agregat. Sediste nije skidano dok je bio kod mene. Slazem se, i hvala na tom misljenju, smatram to kao podrsku za validnost oglasa. Moje misljenje je da mu je agregat i bolji od estetike. I da funkcionalnost na ovom skuteru ne manjka.
  5. Prodajem Yamaha Majesty 250, 2005-to godiste. Oglas sam postavio na BJB/Prodajem forumu da ne spamujem. a evo link ka Polovnim automobilima. Za clanove korekcija cene. Yamaha Majesty 250 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Majesty 250, 2005. godište, Scooter, vozilo prešlo 35000 km, Kragujevac. Cena 1.100 € - Motori - Polovni Automobili
  6. Prodajem Skuter koji je u mom vlasnistvu 5-6 godina. Skuter je u mom vlasnistvu 5-6 godina. Za to vreme sam presao sa njim oko 5000km. Svake godine je radjen mali servis. 2019-te godine, sa namerom da se putuje na more, kompletno sredjen CVT kod jednog poznatog i priznatog majstora. Stavljen nov i orginalan kais, rolnice, lezaj, kao i antifriz, kociono ulje i od tada sam presao 500km. Sada je na satu oko 35000km. Skuter je bio kod majstora samo zbog malog servisa, i ove akcije sredjivanja CVT. Smatram da je dobar skuter i spreman da se vozi bez nekih ulaganja u funkcionalnost.Veliki kofer Shad, staju dve kacige, ali nedostaje katadiopter na njemu.Postoje esteska ostecenje od koriscnjenja . Vidi se na slikama. Sediste je malo osteceno na savu 7cm. Ko voli da esteski bude savrseno , tu bi postajala potreba za ulaganjem. Ja sam ga manje vise ovakvog kupio,nije mi smetalo i takvog sam ga vozio.Sediste se steluje napred nazad.Veliki vetrobran, sa malim ogrebotinama. Ima neku fleku na sredini. Vidi se na slici.Sa motorom sam isao Kragujevac-Beograd, Kragujevac- Nis, Kragujevac Vrnjacka Banja, nikada nije bilo nikakvih problema. Na auto putu moze i 120 i 130 km/h ali se najbolje ponasa 90 do 110km/h. Vuce odlicno uz brdo.Razlog prodaje NE VOZIM GA . Imam jos motor od 800kubika, motor od 50 kubika, eletricni trotinet, kola, biciklu... zgog toga , a i obaveza skuter ne stize na red da ga vozim. Registrujem svake godine, i ove godine sam se odlucio da ga prodam. Plus sto nisam napisao na Polovnim automobilima, dobio sam i bebu, tako da od voznje motora izgleda nema nista ni ove godine. Registracije mu istice 29. Juna 2021.Mislim da sam rekao sve sto znam o skuteru. ako je nesto izostavljeno, to je bez namere. Cenu sam postavio na 1100 evra na polovnim automobilima. Naravno dao bih korekciju cene za clanove foruma. Vise detalja i slika na Polovni automobili. Yamaha Majesty 250 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Majesty 250, 2005. godište, Scooter, vozilo prešlo 35000 km, Kragujevac. Cena 1.100 € - Motori - Polovni Automobili
  7. Kojih dimenzija je kais za ovu ljutu masinu? Pomoc za prijatelja koji ima 2t sprint exactly. Izgleda da je kais mnogo labav i da dodiruje dno deklija.
  8. Druze hvala lepo. Raspitacu se oko cene i detalja.
  9. Da li I dalje postoji registracija na kraci period od godinu dana , NPR na 3 meseca? I da li se to isplati uopste ukoliko postoji?
  10. Gume prodate kolegi s foruma. Uzdravlje da se vozi!
  11. Gume nisu prodate, nova cena 150evra
  12. Samo da se pohvalim su amotizeri spakovani, vraceni. Vozim drugi motor sada, razlika je vidljiva!
  13. Ok. Hvala na savetu majesty 250.
  14. Sredjujem prednje amortizere na majesty-u. Gornji deo ima tackice ostecenja. Kao da je od kamencica ili neceg drugog. Te tackice su pocele da taloze prljavstinu ili rdju(slika1). Mislim da taj deo nema ulogu uvlacenja u onaj siri deo(slika 3). Mislim da je visoko i da samo sluzi da drzi ceo amortizer u onaj gornji deo sto stoji izmedju sirena (slika4)(ja kao u nacionalnoj klasi). -Da li taj deo mogu da tretiram nekako, i kako? -Ili da samo ostavim tako? hvala na savetima . unapred slike ce bolje pokazati
  15. Prodajem par guma za Suzuki Intruder C800. Dimenzije; 1. IRC grand high speed 170/80-15 77h 2. IRC grand high speed 130/90-16 67h Gume su fabricke, made in Japan, ne vozene sa novog motocikla. Razlog prodaje stavljene druge sa belim zidom. Posto ovih guma nema u slobodnoj prodaji, a najniza cena drugog proizvodjaca je oko 26000, a na e bay su oko 120evra komad. Sto je oko 30000 din; Formiram cenu od 23000 dinara. nove gume i razlog prodaje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja