Jump to content

Moto Zajednica

BojanGSXR600

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: BojanGSXR600

  1. I ja vozim aktivno od 13-14 godine skutere, ali kao što kažeš glava mi nije hladna nimalo ! S obzirom na godine, s ovim od 150 ccm se ponašam kao da je od 1000 ccm a ne kao što već rekoh od 150 ccm . Bez obzira što je to skuter, volim da idem brže, pokušavam kao neki stunt na njemu i sve što već može da radi ludi tinejdžer sa 16 godina ! Onom od 50 ccm sam dušu vadio , bio je kao igračka i moglo je svašta s njim , policajke i razna čuda, ali ovaj od 150 ccm ipak nije za zezanje , barem ne toliko ! Puno hvala na savetima , a najverovatnije sledeće godine uzimam nešto od 250 ccm pa ću se polako učiti ! Još jednom punooo hvala ! Djubre Toxictrace : Hvala na savetima , sledeće godine punim 18 pa kupujem neki od 250 ccm ! A što se tiče polaganja za motore, pričao sa ćaletom i rekao mi da nema ovde da se polaže za motore , zato što živimo na Kosovu , situacija je takva kakva je, sad su čak i na neki način ukinuli auto-škole i nema polaganja ni za kola a ne za motor . Sve u svemu jasno mi je da trebam da napunim godine, steknem iskustvo sa slabijim motorom i polažem za iste ! HVALA SVIMA NA SAVETIMA !
  2. Sad sam video kako izgleda , lep motor, samo jel ga ima kod nas u Srbiji , ne mogu da nadjem na netu da se negde prodaje !?
  3. Baš sam pričao sa ćaletom danas i pokazao mu ovaj Apollo i kaže da mu se sviđa ! Ja mu rekao da bi već sledeće godine mogli da ga kupimo kako bi polako učio da menjam brzine, a možda ga nagovorim i ove ! Sve u svemu , veliki su izgledi da će sledeći biti Sprint Apollo RX 250 ! Stile, koji test bi trebao da radim ??
  4. Super je priča , ja imam 7000+ kilometara pređenih skuterima, ove godine ću voziti moj mondial koji je kinez i verovali ili ne ide čak do 125 km/h . Skuter je super, zahteva samo menjanje ulja , ja barem menjam na svakih 1000 pređenih, a troši samo 3 l na 100 km, još sam ga doterivao,neke male sitnice koje su ga ulepšale i menjao mu neke delove, stavljao nove , sad leti ! Nadam se da ću sledeće kupiti neki motor od 250ccm sa mehaničkim menjačem !
  5. Već sam odustao od razmišljanja o kupovini GSX-R jer sam shvatio neke stvari , hvala vam ... Nadam se da je ovo pametniji izbor, da čujem vaše mišljenje ? Nikakva reklama, niti bilo šta drugo , samo želim da vidim šta mislite o kupovini ovog motora !? http://www.polovniau..._apollo_rx_250/ 250 ccm , manuelni menjač , 18 konjskih snaga , mislim da je svakako pametniji izbor ? I naravno nek se javi neko ako ima ikakvih iskustva s ovim motorom, potrošnja , održavanje i sve to !
  6. Marko T : Pozdrav i respect za tebe brate ! Živ bio ! Sr3ck0 : Svakako da razmišljam i odlučujem za svoje dobro, hvala ti ! drumskalisica : Hvala za savet, ali nekako su mi previše stari i ružni :3 , jel ima nekih novijih motora na kojima bi mogao da se učim, šta mislite o nekom enduro motoru ?
  7. Takva je situacija na Kosovu da niko ne polaže za skutere, jedino po većim mestima gde ima baš policije polaže se za motore , tipa Priština i drugi veći gradovi na Kosovu i Metohiji :3 , svi znate kakva je situacija na Kosovu .... Inače mislim da bih bez problema položio za skuter jer imam već 3 godine iskustva vožnje skuter od 50 i 150 ccm !
  8. Ruske011 : Nisam polagao ništa, vozim tek od 13-14 skutere , prvo sam vozio kao što sam već rekao od 50 ccm, sad od 150 ccm , znači već 2-3 godine vozim automatik , a problema nemam jer živim u relativno maloj sredini gde moj ćale radi kao policajac i onda nemam problema ! shuky : Želja mi je da kupim, ali ja tražim savete od vas baš zato što ne znam koliko je pametno da sednem sa automatika od 150 ccm na motor od 600 ccm sa mehaničkim menjačem, a rekao bih da nije pametno nimalo , pošto nemam iskustva . Pa hoću da pitam koji bi motor bilo najbolje da uzmem kako bi stekao iskustvo ? I u naslovu teme stoji pitanje ! Svim ostalim članovima koji su odgovorili hvala što daju savete i što na neki način brinu ! I dalje očekujem odgovor na pitanje !
  9. Pa to me i zanima , koliko bi trebalo da ima kubika s obzirom da je sa mehaničkim menjačem nešto novo za mene ! Motor , Sport ! I meni bilo neobično kad sam sa 50 prešao na 150 kubika , a ne tebi sa 250 na 650 ! Pa taj mi se najviše sviđa, K7 pogotovo . Koliko je pametno da bez ikakvog iskustva sa mehaničkim menjačem pređem na 600ccm sa 150ccm i to skutera automatik :3 !?
  10. Imao sam Rex RS50 i tad sam kupio Mondial HSI 150 koji i dalje imam , tada sam u isto vreme imao oba skutera , naravno da nisam silazio sa Mondiala od 150 kubika . Onda mi je palo na pamet da sednem na ovaj "mali" od 50 kubika, razlika je bila neopisiva .. !
  11. Trenutno vozim Mondial HSI 150 i planiram da za godinu, dve kupim neki motor. Zanima me vaše mišljenje, koji motor sa mehaničkim menjačem bi trebalo da kupim kako bi stekao neko predstojeće iskustvo i naravno od koliko kubika !?
  12. Ako je već obavezno onda da se i ja predstavim , zovem se Bojan, imam skoro 17 godina i živim u Ugljaru, Kosovo i Metohija ! Trenutno vozim Mondial HSI 150, ali planiram da za godinu, dve kupim Suzuki GSXR 600 K7 !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja