Jump to content

Moto Zajednica

Kobra988

Članovi
  • Broj tema i poruka

    62
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Kobra988

  1. Ja sam moj secnuo brusilicom, zavario auspuh da ne bi pravio glupi zvuk i nista se nije promenilo sem sto se to neko sistanje koje se culo izgubilo.
  2. Kupljen pre godini dana za rezervu, šaljem u pp link. Na aliexpresu oko 10€
  3. Lagano izvlačiš sve dok ima mehurića u tom crevcetu koje je prikaceno na šraf za vazduh i pratiš nivo tečnosti u rezervoarčiću i dolivaš, zgodnije je ako imaš pomoćnika.
  4. Problem kod tog motora je sto ulje ne moze da se nadruka i da cilindar povuče ulje. 1.stavka odviti klesta i spustiti ih ispod nivoa cilindra, na kapicu za ispustanje staviti crevo gumeno a na drugi kraj veliki spric kojim ces praviti vakum da bi napunio sistem, drukas stosnes i drzis a spric je pod vakumom dodajes ulje u posudicu non stop da se ne isprazni. Ima posla 1-2h muke sam video dok sam namestio, a takva ti je procedura i sa novim cilindrom, srecno!
  5. Ne znam, traži malo po netu, mislim da ima neki lik u Pančevu. Ja tad kad sam razmišljao gledao sam po nekim sajtovima, ali to je bilo pre 3 godine...
  6. Vizir je najbolje da ti neko napravi po meri, Challenger je velik motor i ne bi loše izgledao da ima vizir bar po meni, a znači posebno ako voziš autoputem. Ja sam više puta hteo da pravim pa odustajao zbog finansija. Inače dosta sigurno štiti
  7. Ja sam svoj testirao 3-4x uvek punim do vrha i kad prebacim na rezervu tad sipam ponovo. Potrošnja kako god da ga vozim, a uvek ga vozim gas do daske izmedju 3,9-4,0. Karburator je jedan i nema sa cim da se sinhronizuje, štelovanje je toliko jednostavno da ja koji do tad nikad nisam otvarao karburator kad sam menjao sajlu sauha otvorio, ceo rastavio, očistio, sklopio i kresnuo nakon 10s verglanja dok je nadrukao benzin u isti. Svakodnevno prelazim izmedju 20-50km.
  8. Jel imš neki kontakt tog majstora i gde se nalazi, pošalji u pp. Pozdrav
  9. Dosta toga kupujem tamo, ali sam gledao sto je neki lik pravio na forumu, tako da sam planirao sam to da odradim. Videćemo kako će ispasti
  10. Hvala, sve sam sređujem i gledam da napravim po mom ukusu. Ostalo mi je da napravim led štop svetlo od postojećeg, ali otom potom
  11. Kad si mu otvorio auspuhe naravno da mora vise da trosi. Vrlo verovatno da mu tu sadasnju potrosnju neces ni moci da smanjis. Zato sto u auspuhu nemas prigusivace vec sve bez ijakvog otpora prolazi. Motor verovatno bolje ide ali mu je zato i potrosnja dosta veca.
  12. To je to za sad sto se tice sredjivanja, silen blokovi u tocku odradjeni, takodje i gume na nogostopima, lancanici nisu bili potrebni za zamenu, lanac takodje jos nije, odradjene jos neke sitnice skracene maske... Danas testiran Kruševac, Beograd ni jedan kamion me nije pretekao kao ni autobus, ranije to nije bio slucaj. Maksimalna brzina na momente i do 140km/h
  13. Pozdav drugari, jel ima neko prednji blatobran od princa da mu ne treba? Ako ima neka se javi u inbox da se dogovorimo. Tnx
  14. Preko DHL-a je bilo najpovoljnije. I ja sam se iznenadio, dosta inace narucujem i znam da su njihove dostave papreno skupe. Al tako mi se posrecilo Treba mi neko ko radi silen blokove da mi odradi za zadnji tocak i za nogostope. Ako znate pisite? A koliko su bili lanac i lancanici od Yamahe Virago?
  15. Jeste zaj...kupiti delove odmah, ali zato na aliexpresu ima svega, ali se ceka 15+ dana. Meni je far stigao za 7 dana ali to je bilo preko DHL-a za samo 5€ postarine. Vecina pase od Viraga 250. Ja sad planiram akciju sredjivanja svog. Varenje, dorade, zamene lanca i lancanika i ... napisacu kako sam prosao sto se delova tice.
  16. Deliva ima, ja sve sto mi treba za Chellengera porucujem preko neta iz Kine stize za oko 20 dana. Kod nas jeste problem jer i to sto ima cene su kao za Japanca.
  17. Nisam ga pronasao imam masu delova na dve razlicite lokacije a na tu drugu lokaciju necu pre 25.7. Ako do tad nista ne iskombinujes, a nadam se da hoces javljam se.
  18. Mislim da ja imam ispravan cilindar, pogledacu pa javljam ali ne mogu ranije tek sutra vece.
  19. Sve to mogu ja da ti odradim naredni vikend. Ako si za, javi se u pp ja sam na Vozdovcu. Pozdrav
  20. Ako i nisu identicni 99% mogu da se montiraju. Ide od 230-250ml po stapu sipaj sae 10.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja