Jump to content

Moto Zajednica

njyam njyam

Članovi
  • Broj tema i poruka

    101
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: njyam njyam

  1. Црни Pablo, Па где је ово што је рекао неки тамо лик, који није у организацији уопште битно и лоше и неког требало могло да изнервира !?! Рекао сам своје мишљење и предлог. Може да вам се не свиђа. Јбт, одмах си сматрао да је паметно да ме извређаш и назовеш "тамо неким небитним ликом" који је промашио тему. Годинама присуствујем и увек донирам средства и то ми можда не даје за право да се мешам у организацију али мислио сам сам да смем да предложим. ОК, не смем. Циљ предлога је био крајње добронамеран. Жао ми је што сте га схватили као хејт или малодушност. Нормална критика мог предлога би била довољна. У сваком случају, ове године не идем јер сам добио клинца пре месец дана, а вама желим успешну акцију ...
  2. Улаз на паркинг код Скупштине треба омогућити само уз плаћену уплатницу. Овако се многи појаве да се провозају. То ми боде очи последњих година и ако иде само њима на душу.
  3. Нема краја овим вестима ... Неко ће опет плакати ноћас и замрзети дан када му је син или брат или муж заволео моторе, а неко ће опет само рећи, "нека му је лака земља" и сутра опет "пун гас" ... У п.... ма....ну !
  4. Ево ми решења (у контра правцу снимано али нема везе) !?!
  5. Све си ми рекао у овом и претходним одговорима. Неограничено ти ХВАЛА. И за успон од манастира и да је боље у одласку (као што сам и претпоставио) и за гранични прелаз ... Планирам туда са уживањем да одвозим полако до Добих вода и Бара, а онда у повратку (размотрићу и твој предлог) мислио сам до Кокиног брода, па онда десно преко планина на Катиће и Ивањицу (због уживања у планинама), Чачак, Рудник и Тополу до БГ-а. Али размотрићу озбиљно твој предлог јер "обећава" !?! Хвала, неизмерно.
  6. Наравно да није баук. Ја сам на то спреман. само да за 1. мај не буде кише, што је мало вероватно али се надам ...
  7. Супер, значи може и за повратак. То ми је варијанта 2. Због природе и идем туда. БГ - Гуча - Ивањица - Кушићи - Сјеница - Куманица -Добраково ... море Једино ме плаши успон од манастира на горе уз макадам ако оставим то за повратак (скутер XC 300, непуних 20ks) са стране Сјенице ми се чини блажи успон (по Гуглу). Хвала на информацији. Пуно ми значи,
  8. Хвала, брате, хвала. Надам се да ће до 1.маја бити проходно. Ја ћу полако скутером баш туда. Пуно си ми рекао. Не видим на гугл мапама одакле почиње макадам, а моја претпоставка је на оном делу који се спушта ка манастиру. Сад си ми дао ветар у леђа ... Хвала ПУНО.
  9. Другари, Да ли је неко пролазио путем Сјеница - Крајиновиће - планина Вишњева - манастир Куманица - гранични прелаз Добраково Хтео бих туда за ЦГ већ за 1.мај али немам представу, може ли се туда ? Тек сам започео планирање али свака инфо ми је добро дошла ... Да ли уопште морам на Бродарево да се одјавим из СРБ па на улаз у ЦГ или може директно на ЦГ прелаз !?! Google Maps WWW.GOOGLE.COM
  10. Једино логично је да је БМВ вршио полукружно (100% због гужве у Устаничкој). Али то је мање битно. Питање је, како ли је возач. Нисам сигуран да је добро по начину на који је лежао поред скутера. Дај Боже да грешим. Прошао сам колима па нисам могао да станем.
  11. У 7.00, дечко са сивим скутером настрадао код парка Шумице. Не знам у каквом је стању али не изгледа добро пошто лежи непомично. А хитна ево стиже након 25 минута.
  12. Не знам за дечка али ево чујем од његовог комшије да мотор није његов него Кампаније Пинк, Жељка Митровића. Не кривим овде Жељка Митровића шта год о њему мислио, него наводим чињеницу да је дечко можда чак возио туђи мотор који није добро познавао. Ни како се понаша, а не како се понаша у Београдској при 200km/h. Верујем извору (јер је био и на сахрани) али не мора да значи. Можда је рекла-казала !?! У сваком случају, лака му земља.
  13. Karta odstampana ! GOLD VÍKEND/WEEKEND 4.-6.8. 2017 Automotodrom Brno Cena: 92 EUR vč. 15% DPH yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... Idemoooooo...
  14. Ви знате да уживате ... Тако ћу и ја кад порастем ...
  15. Druže da li možeš na mapi da obeležiš poziciju ovog vidikovca sa prve slike ili ne daj Bože gps coordinate !!!???!!!
  16. Dubok naklon !!! 2014-te je Rimini bio moj cilj ... Znam šta si prošao i zato suprotno svim pravilima foruma, velikim slovima pišem - SVAKA ČAST !!!
  17. Skittles, puno steće u ostvarivanju plana. Gledaj da prvi dan stigneš negde do Bara ili Ulcinja, a onda lepom turom kroz Albaniju ... Pogledaj na Youtube-u ''Vrele gume'' putovanje skuterom kroz Albaniju. Poučno je i dobro iskustvo.
  18. Samo ga redovno menjaj, naročito posle zime i ne vozi sa starim uljem. To ga je.e za kasnije ... Ja sam i dalje njime oduševljen, a u Italiji je kupljen sa 26000, ja ga uzeo sa 32000, a sad je na 47500km. Stavio sam ga na prodaju zbog bebe koju dobih ali mi je žao da prodajem bebu pa mora on na doboš !!!
  19. To se i ja razmišljam. Za soma €, ima veću upotrebnu vrednost nego što bi se ja opario sada. Ali kažem sebi, sad mi ne treba zbog bebe, a za godinu-dve onda neki noviji, brži, bolji ... a znam da od toga nema ništa i da će mi trebati kinta za dete !!! I šta sad ? Ali da ne skrećem sa teme, Džamaha neće videti Krf, to je sigurno :-(
  20. Hvala na čestitkama. Verovali ili ne, žena mi neda da prodajem skuter, a ja zapeo ... k'o velim, žena, deca - red je. Možda se i predomislim oko prodaje pa se vidimo na vožnjama ali Krf teško !
  21. Štef, druže, na SREĆU ili na žalost, tri dana pred spreman polazak saznali smo da mi je žena u drugom stanju !!! Trebalo je da krenemo u nedelju, a u petak smo videli dve crte na štapiću i evo 01.02. pre 20 dana dobih ćerkicu !!! Put je odložen za najmanje 2 godine ...
  22. 1, Sasha&Vesna 2.bracabgd 3.Njam njam & lepša 1/2
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja