Jump to content

Moto Zajednica

Ivanm

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Ivanm

  • Rođendan 27.08.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nis
  • Motocikl
    Honda Transalp XL700VA

Contact Methods

  • Yahoo
    ivannmfn@yahoo.com

Ivanm's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav svim clanovima. Potreban mi je roll bar za Hondu Transalp '97. Moze a i ne mora u kompletu sa nosacima bocnih kofera. Ukoliko neko ima a ne koristi ili je iz bilo kog razloga spreman da skine i proda sa svog motora, moj kontakt je 0646686940. Unapred zahvalan...
  2. Evo pokusaja da ponovo pokrenem i ozivim ovu temu... Najpre zato sto sam skoro kupio jednog ovakvog malisana, pa bih da cujem jos po neki utisak, komentar, savet, sugestiju... 1. Godiste motocikla koji ste vozili: '94, 24 kW / 33 KS. Stanje osrednje (mada se upravo prvi put registruje kod nas)... 2. Vreme provedeno na motorciklu: cirka 5 minuta, koliko da ga, reda radi, probam prilikom kupovine . Bio sam se nameracio bas na ovaj model, pa kud' puklo... Sad je 'raskupusan' radi sredjivanja, tako da cu sa nestrpljenjem cekati prolece... 3. Sta mi se dopada: vizuelno me odusevljava kako izgleda, a o ostalom cu pisati kad ga malo izvozam. I jos nesto, gabariti izuzetno odgovaraju mojoj konstituciji, posto sam povuk'o na babu, tj. na sitniju stranu familije... 4. Sta je moglo biti bolje: stanje u kom sam ga zatekao kod prodavca... Salu na stranu, moci cu da dopunim ovaj komentar kad se malo bolje upoznamo. 5. Moj utisak: odusevljen... Naravno, za sada samo izgledom, mada ne sumnjam da ce me i karakteristike zadovoljiti, posto sam dugogodisnji pritajeni zaljubljenik u motore, bez prilike da ih vozim, pa je ovo, mogu reci moj prvi 'zvanicni' motor (iako imam dosta godina...), kojim cu moci slobodno u saobracaj . Ovo kazem jer sam poodavno, kao klinac imao neke razne Tomose ali i CZ-tku, kao maximalni domet decackih dana. Inace, treba mi prvenstveno za grad, da odem do posla, ali i za po neku turu do 100 km u jednom pravcu, pa smatram (a i citao sam komentare ovde pre nego sto sam se odlucio bas za njega) da ce za moje potrebe biti OK... PS: ako neko od vas, kao bivsih ali i sadasnjih vlasnika ovog motorica, poseduje nesto viska delova, opreme, sminke... neka se javi. Pozdrav svim forumasima.
  3. Pozdrav! Podsetio si me na burazera... I on je od 7-8. razreda krenuo da radi "generalke" na Tomosima, drugarima, onako usput. Danas je veliki zaljubljenik u motore, a prilicno se i razume u cackanje istih...
  4. Ma samo da sto pre krenemo sa 'potezanjem'...
  5. Evo male ispravke teme: nisam bio bas precizan kada sam objasnjavao sta mi treba... Propustio sam da naglasim da nemam ni one manje 'poklopce' koji idu ispod prethodno pomenutih plastika, pa bih bio veoma zahvalan kada bi neko to imao da ponudi na prodaju, sve u kompletu. Naravno i svaka informacija o tome gde to moze da se nadje je dobrodosla, makar i neka prodavnica polovnih delova u inostranstvu, ili kontakt sa nekim ko ima ovakav 'rasturen' motor, itd... A ako ne nadjem originalne, definitivno cu pokusati da ih pravim. Prilazem novu sliku, sa naznakom sta mi u stvari treba. I leva i desna strana, naravno.
  6. Hvala ti druze i na takvoj ponudi. Nije problem sto dolazis tek oko nove godine, ali je mozda previse komplikovano da ih donosis i vracas nazad. Bolja je varijanta ako mozes tamo u Austriji da mi iskopas neke polovne :) koje bi mi doneo kad dolazis. zaboravio sam da naglasim, a ispravicu sad, da nemam ni one manje, donje, pa mi treba i to. U svakom slucaju, cucemo se jos. Hvala jos jednom!

  7. Bato, imam ja plastike koje trazis. Ali, one su na motoru u Austriji, a ja cu kuci tek oko Nove godine, mada ni to nije sigurno. Mogao bih da ti ih donesem da ih kopiras, ali samo iz moje ruke! Ja sam, inace iz okoline Sombora. ;)

  8. Ja ga jos nisam uslikao, ali evo par slika koje mi je prethodni vlasnik poslao mejlom dok sam ga pazario... Sto se cene tice, konacna se i ne nazire, posto ne znam sta ce me sve sacekati kad krenem u sredjivanje. Inace, trenutno ce izaci, bar se nadam, nesto oko 600-800 evropskih moneta, posto proces jos nije konacan i posto sam imao problema da sparim motor i vlasnika, tj. papire, tako da, iako je uvezen jos 2009. tek sad ide na moje ime. To u stvari i jeste srz problema, sto je za sve te godine upaljen par puta i presao oko 1500 km, pritom ponekad stajao i na kisi, nikad servisiran itd... Ali ja sam entuzijasta, postaracu se da ga, prvenstveno u tehnickom smislu, upristojim za sezonu. Evo slika: PS. Imas li ti neku ideju kako da dodjem do plastika?
  9. Pozdrav svima na forumu a i sire. Nedavno sam postao vlasnik jednog malisana, Kawasaki Eliminator-a, EL 250. Motoric je prilicno zapusten (mada sam ja ipak srecan sto sam uopste postao vlasnik neceg ovakvog ...), pa imam nameru da odmah krenem u sredjivanje taktikom 'jedno po jedno', kako bi malisan prolece docekao u tip-top stanju. Elem, na stranu sto treba da sredim karburatore, slavinu, filtere, ulje, gumu... jedna od stvari koja mi posebno 'bode oci' jesu bocne plastike - citaj: nemam ih. Tacnije, na tom mestu su metodom 'paljene zice' zakacene neke neodgovarajuce 'trougaone' (verujem od Keeway-a ili slicno), pa bih ovim putem zamolio one forumase koji eventualno imaju da prodaju ove plastike, ali i one koji mogu da me upute gde mogu da ih pronadjem, da mi to dojave. U obzir dolazi i varijanta kolegijalne solidarnosti, tj. varijanta da mi neko od vlasnika ovakvog motora u toku zime na kratko pozajmi svoje plastike, kako bih bio u mogucnosti da napravim sto vernije kopije. Naravno, osim ovoga, zainteresovan sam i za neke druge delove motora, kako osnovnih (npr. rucica kvacila) tako i 'za sminkanje', pa ako vec nesto posedujete a ne treba vam vise, ponudite... Unapred zahvalan... Evo sta me muci:
  10. Pozdrav svim clanovima i simpatizerima . Zovem se Ivan, zivim u Nisu. Od skoro vlasnik Kawasaki Eliminatora EL250, koji je trenutno u ne bas zavidnom stanju, ali tu je zima da se sve dovede u red... Posto nemam nekog prevelikog iskustva sa motorima, smatram da cu uz pomoc ovog sajta ali i uz pomoc kolega bajkera, do proleca svog EL-a dovesti u tip-top stanje...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja