Jump to content

Moto Zajednica

Amos00

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Amos00

  • Rođendan 13.02.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Suzuki SV 650

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Amos00's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Amos00

    Suzuki SV 650/s

    Pozdrav drage kolege, nažalost morao sam da se oprostim od mog dragog saputnika. Novom vlasniku nisu trebali neki delovi i dodaci pa mi je ostao kompletan nosač kofera sa pločom i koferom. U pitanju je SV650 druge generacije. Nosač je sličan kao što je kingN1 par postova iznad okačio. Ako nekom treba neka se javi u inbox za slike i detalje.
  2. Amos00

    Suzuki SV 650/s

    Možda ja, teško mi je da ga stavim u oglase i da se rastanemo. N verzija, 2005. godište. Kod mene je 3 godine, pre toga kod dobrog drugara oko 5, a pre toga kod njegovog drugara, recimo od 2011. poznati vlasnici. Održavan u Biker House-u sve ove godine, momci ga znaju u šraf. Idi na 12. stranu ovog foruma, kolega Mario ga je opisao.
  3. Amos00

    Suzuki SV 650/s

    Pozdrav kolege, kad smo kod svetala jel ima neko predstavu gde mogu da nabavim nosač fara za drugu generaciju nejkeda?
  4. Amos00

    Suzuki SV 650/s

    Pozdrav kolege, Poklanjam levi retrovizor sa mog SV-a ako nekom treba. Desni mi je otpao u toku voznje pa sam uzeo nove. Pozeljno licno preuzimanje na Banovom Brdu, Zarkovu ili Novom Beogradu
  5. Amos00

    Suzuki SV 650/s

    Pozdrav kolege, Citam prethodne postove pa rekoh da se nadovezem. Uhvatio me pljusak na putu, propisno sam iskusnuo. Pljusak je ubrzo prosao ali posle nekih 10ak minuta poceo motor da stuca, kao da ostane bez gasa delic sekunde. Vremenom sve cesce i sve jace, toliko da sam na kraju morao da stanem. Nakon toga motor je mogao da upali uz malo gasa ali je zvucao kao da se davi i osecao se miris benzina. Posle 10-15 minuta stajanja je normalno upalio ali nakon par stotina metara opet isto. Nekako sam se doterao do kuce, srecom bio sam vec blizu. Sutradan i svaki naredni put palim motor i vozim kao da se nista nije desilo. Da napomenem i da je i instrument tabla malo pobrljavila tada, pokazivao da idem 150 iako sam stajao na semaforu, indikatori za migavce su svetleli iako su migavci bili ugaseni. Vidim sad da postoji taj problem sa nakvasenim svecicama, moze li biti to ili nesto drugo, ozbiljnije?
  6. Provericemo. Bilo kakve informacije na 060 740 1702 Mirko i 064 170 0278 Miloš ili mail milos.stojakovic88@gmail.com
  7. To je inače ćaletov skuter, radi u politici, mislim da ga je ostavljao samo sa zaključanim volanom, nažalost, iako je imao odličan lanac. Njegova greška i nepažnja.
  8. Poštovani članovi, juče 28.10.2013 ispred zgrade Politika AD u Makedonskoj ulici ukraden je motor marke Piaggio Fly bele boje sa velikim vetrobranom, broj registracije BG 043-90. Molim vas za pomoć, svaka informacija je dobrodošla, za nalazača sledi nagrada. Unapred hvala svima
  9. Pozdrav svim ljubiteljima dvotočkaša. Moje ime je Miloš. Nadam se da ćemo se lepo slagati, nesebično ću pomagati kad god to budem mogao svojim znanjem i iskustvom, nadam se da će pomoć biti obostrana.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja