Jump to content

Moto Zajednica

kizavuka

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu kizavuka

  • Rođendan 10.06.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Interests
    Motori nautika fotografija informatika putovanje ...
  • Motocikl
    Suzuki V-strom650

Poslednji posetioci profila

1136 profile views

kizavuka's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Sto se tice preopterecenja suvozacica cca 70kg i ja pero laka kategorija od 95kg sa tri kofera i tank torbom smo bez problema obisli NS-Ohrid-Krf-Solun-NS, Dva puta CG, Tasos, Rumunija i to sve sa malim Stromom. Jedino gde se oseca razlika u odnosu kada sam sam je kocenje. Tu moras biti spreman da blagovremeno reagujes. Cak nam se u Grckoj desilo kada sam morao da kocim na poprilicnoj uzbrdici i zatim naglo da krenem sa svimbteretom da je poceo da se podize prednji tocak. Mislim da mali Strom moze da nosi i vise nego motori iz te cenovne klase.
  2. Odlicno. Hvala na pomoci. Jedino je problem sto ih nigde nema. T.j. zadnju 150/70 R 17 sam nasao ali prednju 110/80 R19 od Mitasa ima samo E-08 a to bi izbegao u svakom slucaju. Mozda zamenim samo zadnju a prednju kad nadjem.
  3. Pozdrav. Da se i ja upisem u ovu temu. Vozim Stroma 650 2016 godiste. Uspeo sam da isecem zadnju gumu i moram da je menjam. Odma bi menjao i prednju. Sta mi preporucujete da uzmem i gde? Uzeo bi neku putnu varijantu. Offroad mi nije neki prioritet
  4. Auto rad je u pitanju. Cak su mi i nalepnicu registracionu nalepili a to je podrazumevalo skidanje vizira i nosaca navigacije da bi prisli mestu gde se lepi.
  5. Moje iskustvo od juce sa tehnickog pregleda Suzuki V-strom. -Crash bar nije problem -Naknadno ugradjen Akrapovic su konstatovali da super izgleda i nista dalje. -Nosac kofera nije problem - Zadnji kofer nije problem -Dodatne maglenke nisu ni komentarisali. Sve ukupno 25 minuta posle doterivanja motora ( 15 tehnicki i 10 placanje) ja otisao kuci. Cak sam dobio i mirisljavu jelkicu na retrovizor.
  6. Na vecini tih uredjaja imas panik (sos) taster. Njega povezes sa recimo prekidacem copave. Cim se pomeri copava dobijes poruku i onda krenes pracenje....
  7. To je ono sto trazim. Video sam na njihovom sajtu ali isporuka je cca 2 nedelje sto mi je kasno. Zato i pokusavam da nadjem alternativu. Jesi zainteresovan da prodas tvoj a da ti narucis novi. Naravno ti odredjujes cenu nevezano za cenu koliko si ti platio?
  8. Pozdrav drustvo. Ako moze mala pomoc. Pokusavam da nadjem nosac navigacije za Stroma 2016 godiste. Treba mi onaj nosac sto se kaci kod vizira sa kuglom. Jel znate gde mogu da ga nabavim u Srbiji ( varijanta narucivanja od napolju mi je predugo posto idem na put uskoro) ili ako ga neko vec ima da mi posalje dimenzije da ga napravim kod recimo strugara. Svaki predlog je dobrodosao.
  9. Kod mene je konkretno bio problem sto nisam mogao da pomerim ni u jednom pravcu donja dva srafa koja podesavaju nagib. Dosta im je zeznuto prici. Moras imati kratak krstasti srafciger i biti spreman na grebanje ruku. Dodatno me je zbunilo to sto sam na netu nasao da se sa gornjim srafovima podesava visina a u stvari se sa njima podesava levo desno bacanje fara.
  10. Jel neko obratio paznju da je tema iz 2010 godine????
  11. Ja sam uzeo te kineze sa modovima. Povezao ih na relej tako da svaki put kada ugasim motor i njih resetujem tako da pale na prvom modu. E sada to naravno sa kinezima nije uvek tako. Desilo mi se da leva sija na maksimumu a desna ima tikove i zmirka. Ugasio upalio i sve radi super. Mislim da vise sluze da bi bili vidljiviji u saobracaju nego da pomazu u voznji. Ako nekoga iz NS-a interesuje kako sijaju neka se javi i mozemo se naci da vidi.
  12. Problem resen. Sad sija kako treba i gde treba.
  13. Pozdrav. Jel zna neko kako se podesavaju farovi na novoj 650-tici? Kratka bacaju skoro kao duga a duga bacaju iznad visine znakova. Kada je dvoje na motoru onda mi svi koji dolaze u susret spominju i dalju i blizu rodbinu
  14. Ma nikako da ustimam sve obaveze i lepo vreme. Sad sam trenutno u fazi sredjivanja kvacila. Do kraja meseca se nadam da ce biti sredjeno. Sto se tice drugarice radimo i na tom planu ;-)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja